İstanbul'da Fal - Falcılar

melekler cafede erene fal baktıran var mı?kendisine fal baktırmayı düşünüyorum eğer memnun olanveya olmayan varsa bildirimlerinizi bekliyorum.

ben geçen sene baktırmıştım ona bana biraz düşünce hayal dünyanı okuyor gibi geldi,werdiği tarihlerde ozaman için çıkmamıştı

bugun haber gelecek arkadaşımdan başarılıysa bende gideceğim ona,hatun 150 ye bakıyormus,baktıran kişi arkadaşıma öwe öwe

bitirememiş,sizi bilgilendircem ....

canım uzaktan nasıl bakıyor bu adam anlamıyorum:))nasıl oluyor ben daha önce hiç baktırmadım nasıl oluyor telefonda detay verebilir misin:)

canım uzaktan nasıl bakıyor bu adam anlamıyorum:))nasıl oluyor ben daha önce hiç baktırmadım nasıl oluyor telefonda detay verebilir misin:)

canım ben de ilk defa baktırdım telefonda :) önce hesap numarası alma-para yatırma vs oluyo. Hesap numarası verirken de senin bilgilerini alıyor. Sonra yatırdıgını haber veriyorsun ve bakmaya başlıyor. Kerem bey çok sakin ve iyi niyetli biri. O söyledikçe, bir sonraki cümlesini heyecan içinde bekledim. Dediğim gibi, geçmiş ve şuanla ilgili ıskaladığı hiç bir şey olmadı.Pembe tablo çizmiyor neyse onu söylüyor. Denemeni tavsiye ederim :)

ne kadara bakıyor tatlım bide bişeyi merak ettim telefonda konuşurken tarot mu nbakıyor yani nasıl oluyor onu anlamadım ben:))) birde ne kadar sürüyor acaba?

ne kadara bakıyor tatlım bide bişeyi merak ettim telefonda konuşurken tarot mu nbakıyor yani nasıl oluyor onu anlamadım ben:))) birde ne kadar sürüyor acaba?

50tl canım. Uzun süre bakıyor açıklamaları detaylı oldukca. Ben sabırsız biriyim o yavaş ve detay vererek konuştukça yerimde duramadım valla Ben parayı hemen yatıracagımı söylemiştim canım o ilk açılımları yaptı o arada, aradıgımda anlattı ve tabiki soru sorduğumuz için o da kart çekerek cevaplıyor ordan. Tarot bakıyor canım.

Arkadaslar istanbulda Falci Sehriban hanimi taniyanlar veya nerede calistigini bilen var mi? bi sefer baktirdim baktirdigimda sacma dedim , ama hepsi tuttu, nerde calistigini yada telnosunu bilen bana verebilir mi :)

ayhan ordan ayrılmış ... başak ablaya baktırdım ben orda..ayhan dizi sektörüne atılmış :)

DAMLALAR CAFE SEVINÇ: degısık detaylar bılmıstı DAMLALAR CAFE TUBA: hızlı bakıyoo ama guzel DAMLALR CAFE BARIS: vasat UCURTMS CAFE NERIMAN:fena degıl MACESTIK CAFE SEDAT:sehır bıldı sadece o kadar MACESTIK CAFE SENGUL: an we gecmıs ıyı MACESTIK CAFE FERHAT: dedıklerı olmadı ama ıyı yorumluyoo MELEKLER KAHVESI SENGUL:ılk gıttgımde cok ıyıydı sonra kotu MELEKLER KAHVESI CAN: berbat MElEKLER KAHVESI EREN: gay fena degıl ama geleck yok NOSTRADAMUS ESRA: lıseden yenı mezun olmussun dedı yuh unıversıte bıtırdım NOSTRADAMUS OLGU: analıs we an guzel NOSTRADAMUS ARZU: ha cıktı ha cıkmayacak derken cıkmadı PEN CAFE YETER: tutarsız TIRYAKI CAFE NEWINnu ewlendırdı benı ewlendırdı sonra bosandık bırbırmızle ewlendık TIRYAKI CAFE ASLI : bı ıkı sey cıktı 2. gıdısmde ayrılmıstı ordan VIOLET CAFE NURTEN : PARAGOZ BAKIRKOY SENAY:cıkmadı ÜÇ VAKIT DIDEM:genldı we cıkmadı SIRDAS CFE ARZU:hıslerı kuvvetlı cıdden SIRDAS CAFE KUTAY :OCAKTA MASA BASI IS DEDI martta ıse gırdım masa bası degıl ENFAL: ısım konusunda ıyı SIRDAS CAFE SEMA:fena degıl SOGANLIK EMINE: ASK bıraz tuttu o kadar EMINE AKKYA :esnedı benımde uykumu getırdı LAF CAFE CIGDEM: BI ıkı sey cıktı LAF CAFE CANAN: acık acık konusuyoo gusell daha yenı gttım KURU KAHVECI SELIM FALCI MUZEYYEN:kac cantam oldugunu bılmıstı degısık bı faldı SEMBOL SERKAN:sadece ısım bılyoo SEMBOL MEHMET:erkeklerı kotuluyooo ACIBADEM AYTEN CAY FALI:bu kadın fal bakmamlı hatta cay fal hıcc SIGINAK CAFE NIKO: ewlendımde bogazda oturdum nerdeee GUNESLI SEDA:aralıkta ewlenmem lazımmdı FARKETMEZ CAFE GUNAY :AGZI bozuk bılmıs ama aslında bılmyooo NARCIL CAFE ZERRIN: KOTU 4 YOL YUSUF: guzel bakmıstı ama cıkmadı su an aklıma gelen bunlar sonra yıne yazarım

:S bana dedikleri günü gününe çıktı bu kadının yaa :S Belki gecikmeli çıkar canım :)

zaten toplamda 10cümle kurmuştur bana:) ben anlamadanda bitti fal bide kahve fincanını açmadan baktı onu da anlamış değilim:)) tamam anımda 2şeyi söyledi doğru dediği gibiydi ama 2hafta sonra şu olcak dediği şey için tam 2hafta oldu ama olmadı yada olcak mı umut mu etsem:))))) hey allahım ya.bide dedim dediğiniz şey şuan için çok imkansız asla olcak gibi değil dedim ama yok olcak görceksin ben burdayım dedi kart verdi kartın arkasına da cep numarasını yazdı şimdi arayıp kızsam mı:))

ben gibisin sende:))) şu falcılara veridğim parayla bir çocuğu sevindirseydim ALLAH belki dualarımı kabul edersi etmesede sevap kazanırdım :))) diye düşünüyorum ama faldan kurtulamıyorum çok kötü bulaşmışım yaaa hastalık gibi kurtulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…