İstanbul'da Fal - Falcılar

MERHABA ELANİTİN ADRESI VARMI NASIL GIDEBILIRIZ YADA TELEFONU..BANA MAIL ATARSAN SEVININIM.. burcuyil24@hotmail.com

sengul ozamn az bısey bılmıs dıyelım ıns en hayırlısı senı bulur dıyım:) umut ederekte yasanmıyo umutsuzda yasanmıyoo umut fakırın ekmegı sozu dogru olsa gerek

sengul ozamn az bısey bılmıs dıyelım ıns en hayırlısı senı bulur dıyım:) umut ederekte yasanmıyo umutsuzda yasanmıyoo umut fakırın ekmegı sozu dogru olsa gerek

bildi hatta annemler bana ev almayı planlyolar bunu söyledi çok yaknda olck dedı.ayrca annemın dız kapa£arnda sorun var onuda söyledı 2yl ıçinde amelyat dedı dogru drlarda öyle dedı.ya in$ dger dedgde olsun asıl olay olsun onada ckolata alrm:) umut etmek güzel şey o hayal kırklgnı yaşatmasn Allahm bıze

allah annene acıl sıfalar wersn oo ew alırsın ıns basına sokacak bır ew sart!! Allah bıze hayal kırıklıgıda dayanılmayacak acıda yasatmasın ınss

bana hic kufretmedi :) ama cok bekledim dun arka odada bir ara basilcaz diye cok korktum dun cok kisa bakti 1 saat bekledim 10 dakika bakti fal.iyimiydi derseniz agzimi acik birakmadi ama genel olarak iyiydi. benim ayhan telefonla istediginiz yere geliyor. la porte yi bilmiyorum. zaten tek saglam falcim ayhan kaldi

selam canım bu ayhan kim kaça bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz kendisine ve gerçekten iyi mi:))

canım anka neredeydi?

selam canım bu ayhan kim kaça bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz kendisine ve gerçekten iyi mi:))

canim bu ayhan benim kadinlar klubu sayesinde tanistigim biri herhalde 2 yil falan oldu. telefonla randevu aliyosun her yere geliyor. gerci biz hep mecidiyekoyde mado da bulusuruz kendisiyle. tek onerebilecegim falci bu valla herkese dedikleri gayet tutarlidir ancakkkk bellli bir zamandan sonra aranizdaki samimiyete istinaden geyige sarar o ayri. herneyse ben ozel mesaj atamiyorum mail adresini verirsen numarasini yolliyabilirim..

merhaba canım, ayhanla ilgili sana özelden mail adresimi yazdım, bana da yardımcı olur musun

bana etmedi küfür zaten , etse dalardım

canım anka neredeydi?
karşıda , caddede kafe ismini hatırlamadım.

kızlar elanite ulaşma imkanım olsa , ben başka falcı ararmıyım sizce:)

slm banada yardımcı olabılırmısın acaba bana ayhanın telf numarasını verebılırmısın.ve herseyı bılıyomu ve kaca bakıyo bana ozelden mesaj atabılırmısınız.sımdıden tşkler

kızlar dün ankaradaki kerem beye baktırdım. Gerçekten anda ve geçmişte çok başarılıydı. Yani söylediği her şey gerçekti, hiç ıskalamadı. Benim, ailemin ne yaşadığını, kişiliklerimizi, düşüncelerimizi söyledi. ilişkimin detayını da bildi. kesinlikle öneririm. Gelecekler ilgili söylediklerini tabiki zaman gösterecek. Kendisi de çok iyi biri, paragöz değil.

slm banada yardımcı olabılırmısın acaba bana ayhanın telf numarasını verebılırmısın.ve herseyı bılıyomu ve kaca bakıyo bana ozelden mesaj atabılırmısınız.sımdıden tşkler

herseyi biliyor diyemem.kimse icin boyle bir denemez zaten. ama bu kadar gittigim falci icinde sadece ayhan kaldi bana. ben ozelden mesaj atamiyorum. mail adresinize yolliyabilirim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…