- 23 Haziran 2007
- 111
- 22
MERHABA ELANİTİN ADRESI VARMI NASIL GIDEBILIRIZ YADA TELEFONU..BANA MAIL ATARSAN SEVININIM.. burcuyil24@hotmail.comSoğanlık Emine : Topu topu 3 cümle , esnemelerle dolu bi fal. bildiği tek doğru vardı ne iş , ne aşk anda , geçmişte ve gelecekte tutturamadı. gittiğim yola acıdım.
Olgu : 3 kere baktırdım. Ufak tefek dedikleri çıktı. an ve geçmişte , karşının düşüncelerinde oldukça iyi.
Angels Burcu : An ve geçmişte iyi , nokta atışları var. Gelecekle ilgili çıkanlar oldu.
Anka (doğru hatırlıyom inş) : an ve geçmişte süperdi , gelecekle ilgili tespitlerinde çıkan var.
kadıköy havva : nenem falı
Bakırköy Yiğit (ben gittiğimde arzuhaldeydi) an ve geçmiş süper , gelecekle ilgilide oldukca iyi tespitleri oldu.
Didem Bakırköy : vasat ötesi, çok genel
Kuzey : Anda iyi sadece gelecekte dediği çıktı ama onu bende biliyodum :)
Cıvıltı Suna : Rezalet.
Kocamustafapaşa elif : burda ki reklama kanıp gitmiştim , kötü enerjisi çok yüksek ve rezalet.
Symbol nesil : cafe falcısı için oldukça iyi , enerjisi güzel
uçurtma cafe neriman : an ve geçmiş iyi gelecek eh
kadınlar kahvesi meryem : an ve geçmiş orta , gelecek eh
Elmira: Geçmiş ve anda süper , kişilik analizi oldukca iyi , gelecekle ilgili dediği bir çok şeyi yaşadım fekat sonradan aşırı samimiyetten kaynaklanan falın sohbet havasına dönmesinden dolayı bende ı ıh. en önemlisi esas olayda söylediği tarihler geceli asır oldu.
Taksim göker : geçmiş ve anda iyi , gidilebilir
gamze (internetten bakıyo) iyiydi aslında ya
fal sepeti lidya : 3 şey söledi 1 i oldu diğerleri beklemede
Burak: An ve geçmiş çok iyi , karşıdakinin düşünceleri süper, gelecek %75 :)
ve ve gözbebeğim ELANİT
iş konusunda dediği çıkan tek falcı , an , geçmiş, kişilik analizi mükemmel ötesi.
gelecek çıkanlar epey var :)
:) ya înş. Allahın izniyle çıkarda kutuyla alırım istedgı çikolatayı.kadın sagolsun kahve tarot iskambıl baktı nısan mayıs dedı ama içımde minnak umut yok.hayırlîsyla olsada kurtulsam. Aslında şengùlde bildi bu adamı tarif ettı bundan hoşlanmamışsn dedı.bıde şengül eski erkek ark.mı tarif ettı ama eskısı olark dglde gelecek kışı bu tipte bırı dedı göz rengndn ten rengne dökülmüş saclarna kadar :) bende dedm sız ex sevglıyh tarf edyonuz ama heryerdnde o çıkıyo dedı:) off bilemedmkı $mdı ben hakkımzda hayıslısı artk
sengul ozamn az bısey bılmıs dıyelım ıns en hayırlısı senı bulur dıyım:) umut ederekte yasanmıyo umutsuzda yasanmıyoo umut fakırın ekmegı sozu dogru olsa gerek
bildi hatta annemler bana ev almayı planlyolar bunu söyledi çok yaknda olck dedı.ayrca annemın dız kapa£arnda sorun var onuda söyledı 2yl ıçinde amelyat dedı dogru drlarda öyle dedı.ya in$ dger dedgde olsun asıl olay olsun onada ckolata alrm:) umut etmek güzel şey o hayal kırklgnı yaşatmasn Allahm bıze
MERHABA ELANİTİN ADRESI VARMI NASIL GIDEBILIRIZ YADA TELEFONU..BANA MAIL ATARSAN SEVININIM.. burcuyil24@hotmail.com
eminenin ağzı çok bozuk.
o gün gittiğimde 2 yıl önce , kafam karışık olduğu için bişi demedim ama gelemem öyle. hem para vercem hem küfür dinlicem.
hoş o kadın bana falda bakamamıştı ya neyse.
bi ayhan vardı karşıda , övülmüştü epey bi ara.
la porte miydi neydi?
bana hic kufretmedi :) ama cok bekledim dun arka odada bir ara basilcaz diye cok korktumdun cok kisa bakti 1 saat bekledim 10 dakika bakti fal.iyimiydi derseniz agzimi acik birakmadi ama genel olarak iyiydi. benim ayhan telefonla istediginiz yere geliyor. la porte yi bilmiyorum. zaten tek saglam falcim ayhan kaldi
Soğanlık Emine : Topu topu 3 cümle , esnemelerle dolu bi fal. bildiği tek doğru vardı ne iş , ne aşk anda , geçmişte ve gelecekte tutturamadı. gittiğim yola acıdım.
Olgu : 3 kere baktırdım. Ufak tefek dedikleri çıktı. an ve geçmişte , karşının düşüncelerinde oldukça iyi.
Angels Burcu : An ve geçmişte iyi , nokta atışları var. Gelecekle ilgili çıkanlar oldu.
Anka (doğru hatırlıyom inş) : an ve geçmişte süperdi , gelecekle ilgili tespitlerinde çıkan var.
kadıköy havva : nenem falı
Bakırköy Yiğit (ben gittiğimde arzuhaldeydi) an ve geçmiş süper , gelecekle ilgilide oldukca iyi tespitleri oldu.
Didem Bakırköy : vasat ötesi, çok genel
Kuzey : Anda iyi sadece gelecekte dediği çıktı ama onu bende biliyodum :)
Cıvıltı Suna : Rezalet.
Kocamustafapaşa elif : burda ki reklama kanıp gitmiştim , kötü enerjisi çok yüksek ve rezalet.
Symbol nesil : cafe falcısı için oldukça iyi , enerjisi güzel
uçurtma cafe neriman : an ve geçmiş iyi gelecek eh
kadınlar kahvesi meryem : an ve geçmiş orta , gelecek eh
Elmira: Geçmiş ve anda süper , kişilik analizi oldukca iyi , gelecekle ilgili dediği bir çok şeyi yaşadım fekat sonradan aşırı samimiyetten kaynaklanan falın sohbet havasına dönmesinden dolayı bende ı ıh. en önemlisi esas olayda söylediği tarihler geceli asır oldu.
Taksim göker : geçmiş ve anda iyi , gidilebilir
gamze (internetten bakıyo) iyiydi aslında ya
fal sepeti lidya : 3 şey söledi 1 i oldu diğerleri beklemede
Burak: An ve geçmiş çok iyi , karşıdakinin düşünceleri süper, gelecek %75 :)
ve ve gözbebeğim ELANİT
iş konusunda dediği çıkan tek falcı , an , geçmiş, kişilik analizi mükemmel ötesi.
gelecek çıkanlar epey var :)
selam canım bu ayhan kim kaça bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz kendisine ve gerçekten iyi mi:))
canim bu ayhan benim kadinlar klubu sayesinde tanistigim biri herhalde 2 yil falan oldu. telefonla randevu aliyosun her yere geliyor. gerci biz hep mecidiyekoyde mado da bulusuruz kendisiyle. tek onerebilecegim falci bu valla herkese dedikleri gayet tutarlidir ancakkkk bellli bir zamandan sonra aranizdaki samimiyete istinaden geyige sarar o ayri. herneyse ben ozel mesaj atamiyorum mail adresini verirsen numarasini yolliyabilirim..
merhaba canım, ayhanla ilgili sana özelden mail adresimi yazdım, bana da yardımcı olur musun
simdi mail attim canim sana
bana etmedi küfür zaten , etse dalardımbana hic kufretmedi :) ama cok bekledim dun arka odada bir ara basilcaz diye cok korktumdun cok kisa bakti 1 saat bekledim 10 dakika bakti fal.iyimiydi derseniz agzimi acik birakmadi ama genel olarak iyiydi. benim ayhan telefonla istediginiz yere geliyor. la porte yi bilmiyorum. zaten tek saglam falcim ayhan kaldi
karşıda , caddede kafe ismini hatırlamadım.canım anka neredeydi?
bana etmedi küfür zaten , etse dalardım
ya ikimiz farkli eminelerden konusuyoruz galiba:) benimki soganlik emine yoksa sen emine akkayadan mi bahsediyosun. eger o kadinsa
rezalet rezalet rezalet otesiiiii
canim bu ayhan benim kadinlar klubu sayesinde tanistigim biri herhalde 2 yil falan oldu. telefonla randevu aliyosun her yere geliyor. gerci biz hep mecidiyekoyde mado da bulusuruz kendisiyle. tek onerebilecegim falci bu valla herkese dedikleri gayet tutarlidir ancakkkk bellli bir zamandan sonra aranizdaki samimiyete istinaden geyige sarar o ayri. herneyse ben ozel mesaj atamiyorum mail adresini verirsen numarasini yolliyabilirim..
slm banada yardımcı olabılırmısın acaba bana ayhanın telf numarasını verebılırmısın.ve herseyı bılıyomu ve kaca bakıyo bana ozelden mesaj atabılırmısınız.sımdıden tşkler
selam canım bu ayhan kim kaça bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz kendisine ve gerçekten iyi mi:))
bana etmedi küfür zaten , etse dalardım
karşıda , caddede kafe ismini hatırlamadım.
kızlar elanite ulaşma imkanım olsa , ben başka falcı ararmıyım sizce:)
mınık senın bu anka dedıgın nostradamus olabılrmı bagdat caddesınde??