İstanbul'da Fal - Falcılar

melekler cafede erene fal baktıran var mı?kendisine fal baktırmayı düşünüyorum eğer memnun olanveya olmayan varsa bildirimlerinizi bekliyorum.

melekler cafede erene fal baktıran var mı?kendisine fal baktırmayı düşünüyorum eğer memnun olanveya olmayan varsa bildirimlerinizi bekliyorum.

eren gay sanırım hafıfte kırık:) fena degıldı ama yuzde yuz cıkan bısey yok ne memnum kaldım nede kalmadım ama hıselrı kuwtlı olablr

yettim gari
yüzdüm yüzdüm geldim

zaten emineyi takacağını düşünmedim (az buçuk tanıyom seni)
nacizane fikrimi belirttim
talının bakırkoyde dımı ınan sadece duydum hıc fal baktırmadım ben bakırkoyde arzu, dıdem ,yıgıt, cıgdem ,enfal, duygu, ada, tolga ,canan.kuzey onlara baktırdım :)
enfal nası ,nası enfel
walla kadın esnedı esnedı dedım heralde bırazdan ruya yorumlamaya baslıcak e adı ustunde ruyanız harolsun teyze:)bu fal ısı pıyango mısalı sana cıkar bana cıkmaz
onu bana emine yaptı allam yarebbim delirdidim

enfal ısım konusunda basarılı 29harfı saymadan sak dıye soyluyoo ama ısım sok etck bı durum degıl bence anı yorumlaması ıyı randewulu bakıyodu zatn almıra cafeydı yanlısta olabılr gelecgın fos oldugunu soylememe gerek yok dımı:)

geleceği boşver, onu Allah bilir anı biliyosa yeter , kaç tele idi.

talının bakırkoyde dımı ınan sadece duydum hıc fal baktırmadım ben bakırkoyde arzu, dıdem ,yıgıt, cıgdem ,enfal, duygu, ada, tolga ,canan.kuzey onlara baktırdım :)

canım bendeyaklaşık 2ay önce canana baktırmıştım anda süperdi:)sen ne zaman baktırdın canana bide çıkan bişeyler oldu mu? bide aynı cafede çiğdem varmış çok metheediliyor ona da baktırmazsam patlarım o nasıl?

20 yada 25 tı 1sene olmustur baktıralı tarot bakmıstı ama tecrubelı oldugun ıcın senı etkılemz dıye dusunyorm mınık:)

tecrüben dedinde kendimden tırsıdım. bi liste yapayım size bare du. gittiklerim ve değerlendirmelerim :)

tecrüben dedinde kendimden tırsıdım. bi liste yapayım size bare du. gittiklerim ve değerlendirmelerim :)

e yascada buyuk oldugun ıcın herbakımdan tecrubelısın:) ısım bılme konusunda ıyı oldugu ıcın cok onermem bı cafe falcısı ne kdr bılırse suanı gecmısı enfalde okadr ıste

Soğanlık Emine : Topu topu 3 cümle , esnemelerle dolu bi fal. bildiği tek doğru vardı ne iş , ne aşk anda , geçmişte ve gelecekte tutturamadı. gittiğim yola acıdım.
Olgu : 3 kere baktırdım. Ufak tefek dedikleri çıktı. an ve geçmişte , karşının düşüncelerinde oldukça iyi.
Angels Burcu : An ve geçmişte iyi , nokta atışları var. Gelecekle ilgili çıkanlar oldu.
Anka (doğru hatırlıyom inş) : an ve geçmişte süperdi , gelecekle ilgili tespitlerinde çıkan var.
kadıköy havva : nenem falı
Bakırköy Yiğit (ben gittiğimde arzuhaldeydi) an ve geçmiş süper , gelecekle ilgilide oldukca iyi tespitleri oldu.
Didem Bakırköy : vasat ötesi, çok genel
Kuzey : Anda iyi sadece gelecekte dediği çıktı ama onu bende biliyodum :)
Cıvıltı Suna : Rezalet.
Kocamustafapaşa elif : burda ki reklama kanıp gitmiştim , kötü enerjisi çok yüksek ve rezalet.
Symbol nesil : cafe falcısı için oldukça iyi , enerjisi güzel
uçurtma cafe neriman : an ve geçmiş iyi gelecek eh
kadınlar kahvesi meryem : an ve geçmiş orta , gelecek eh
Elmira: Geçmiş ve anda süper , kişilik analizi oldukca iyi , gelecekle ilgili dediği bir çok şeyi yaşadım fekat sonradan aşırı samimiyetten kaynaklanan falın sohbet havasına dönmesinden dolayı bende ı ıh. en önemlisi esas olayda söylediği tarihler geceli asır oldu.
Taksim göker : geçmiş ve anda iyi , gidilebilir
gamze (internetten bakıyo) iyiydi aslında ya
fal sepeti lidya : 3 şey söledi 1 i oldu diğerleri beklemede
Burak: An ve geçmiş çok iyi , karşıdakinin düşünceleri süper, gelecek %75 :)
ve ve gözbebeğim ELANİT
iş konusunda dediği çıkan tek falcı , an , geçmiş, kişilik analizi mükemmel ötesi.
gelecek çıkanlar epey var :)

Son düzenleme:

canana 2hafta once baktırmıstım pempe yalanlar soylemıyoo bu yonunu begndım anda basarılı cıgdeme bayag bı once gıtmıstım bı ıkı sey cıkmıstı cıgdem bı ara bayag meshıurdu sımdı canandan bahsedılyoo dha cok

saka yapıyosn sanmıstım ama cıdden yazmsın:)

evet canım acı gerçekleri tak tak yüzüne çarpıyor ben ondan önce baktırdıklarımda hep pembe tablolar çizmişlerdi o açıkca söyledi.üzülme kusura da bakma söylüycem dedi.sonra dedi yakın zamanda bir adamla tanıştırılcan olgun senden büyük mantıken evet olcak hoş biri ama gönülden hayır olcak olmuycaksın onla dedi evet bak bu dediği oldu adama ısınamadım allahım ne olur diğer dediğide çıksın:))))))))şimdi geldi aklıma o kadar çok gitttim ki kim ne demiş unutuyom:) ama çiğdemide deneyesim var ya

Son düzenleme:
way hadı hayırlısı:) walla bende cogu gıttgım kısılerın dedgını hatırlamıyorum

cıkmazsa napıyım deseydın::) oklavayı alıp gıdersın

:) ya înş. Allahın izniyle çıkarda kutuyla alırım istedgı çikolatayı.kadın sagolsun kahve tarot iskambıl baktı nısan mayıs dedı ama içımde minnak umut yok.hayırlîsyla olsada kurtulsam. Aslında şengùlde bildi bu adamı tarif ettı bundan hoşlanmamışsn dedı.bıde şengül eski erkek ark.mı tarif ettı ama eskısı olark dglde gelecek kışı bu tipte bırı dedı göz rengndn ten rengne dökülmüş saclarna kadar :) bende dedm sız ex sevglıyh tarf edyonuz ama heryerdnde o çıkıyo dedı:) off bilemedmkı $mdı ben hakkımzda hayıslısı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…