Soğanlık Emine : Topu topu 3 cümle , esnemelerle dolu bi fal. bildiği tek doğru vardı ne iş , ne aşk anda , geçmişte ve gelecekte tutturamadı. gittiğim yola acıdım.
Olgu : 3 kere baktırdım. Ufak tefek dedikleri çıktı. an ve geçmişte , karşının düşüncelerinde oldukça iyi.
Angels Burcu : An ve geçmişte iyi , nokta atışları var. Gelecekle ilgili çıkanlar oldu.
Anka (doğru hatırlıyom inş) : an ve geçmişte süperdi , gelecekle ilgili tespitlerinde çıkan var.
kadıköy havva : nenem falı
Bakırköy Yiğit (ben gittiğimde arzuhaldeydi) an ve geçmiş süper , gelecekle ilgilide oldukca iyi tespitleri oldu.
Didem Bakırköy : vasat ötesi, çok genel
Kuzey : Anda iyi sadece gelecekte dediği çıktı ama onu bende biliyodum :)
Cıvıltı Suna : Rezalet.
Kocamustafapaşa elif : burda ki reklama kanıp gitmiştim , kötü enerjisi çok yüksek ve rezalet.
Symbol nesil : cafe falcısı için oldukça iyi , enerjisi güzel
uçurtma cafe neriman : an ve geçmiş iyi gelecek eh
kadınlar kahvesi meryem : an ve geçmiş orta , gelecek eh
Elmira: Geçmiş ve anda süper , kişilik analizi oldukca iyi , gelecekle ilgili dediği bir çok şeyi yaşadım fekat sonradan aşırı samimiyetten kaynaklanan falın sohbet havasına dönmesinden dolayı bende ı ıh. en önemlisi esas olayda söylediği tarihler geceli asır oldu.
Taksim göker : geçmiş ve anda iyi , gidilebilir
gamze (internetten bakıyo) iyiydi aslında ya
fal sepeti lidya : 3 şey söledi 1 i oldu diğerleri beklemede
Burak: An ve geçmiş çok iyi , karşıdakinin düşünceleri süper, gelecek %75 :)
ve ve gözbebeğim ELANİT
iş konusunda dediği çıkan tek falcı , an , geçmiş, kişilik analizi mükemmel ötesi.
gelecek çıkanlar epey var :)