İstanbul'da Fal - Falcılar

BENDE DE VAR NUMARASI AMA FACEBOOKUN DA DA YAZIYOR ZATEN BENDE ORADAN ALMIŞTIM ULAŞABİLDİN Mİ BİLMİYORUM AMA ÖZEL MESAJ DA ATAMIYORUM FACEBOOK ADRESİNDEN BAK AMA HİÇ BULAMAZSAN

https://www.facebook.com/medyumemineakkaya?ref=ts&fref=ts HAKKINDA Kİ BÖLÜMDE VAR

bi hiç bida fal mal baktırmim diyorum bi son kez ya melahata ya emine akkayaya baktırayım diyorum... kızlar ya melahata yada emine akkayaya baktıranlar kim? memnun kaldınız mı?

dılerım hayatın yoluna gırer,esının durumu da duzelır.ben yasamadım ama oyle ız bırakan asklar oluyodur elbet.

Kızlar sizi biraz güldüreyim biraz:)
Ben Emine Akkaya'ya ilk Ekim başı gîttim bana dediki " sana Şubat'a kadar iş yok"
Ocak başı gene gittim bu sefer dediki "sana Şubat sonu Mart başı Balık burcunda iken iş gelicek 'H' harfi birinden ,aman diyecen sakın red etme yurt dışı tekrar güzel bir başarı yakalayacak "dedi.(bu arada mesleğimi bilmiyor ama doğru dedi yurt dışı işi diye.Benim tüm iş hayatım yurt dışı işi oldu.
neyse gelelim buğüne:)
Bu hatun bende başarı tutturdu ya :) ben bekledim durdum acaba mı diye:)
Bugün baktım son gün,işten haber yok ha dedim bu tutmadı:)derken telefonda cevapsıız çağrı, Hüseyin harfli iş cevresinden bir tanıdığım.Dedim aha iş geldi.adamı aradım:) dediki ne yapıyon iş güç var mı? Yok Agbi dedim oda dediki piyasalar kötü sen işi gücü unut ve tel kapadı :)
dedim iş olayı yattı :) inanmamıştım zaten meraktan acaba mı deyip duruyordum .derken bir telefon daha geldi.
Bu da iş çevremde ismi Fatih, tel açtım dediki sana iş buldum ben okeyledim:)) işte yurt dışı işi ama yer bana ters aman dedim:))
Şindi manyak oldum kaldım ne yapayım diye :) iş bana cazip gelmedi ,adam ısrar ediyor , Emine aman diyecen deme iyi demîşti :)
Bir daha fal baktırana :) 2 arada derede kaldım:))yok diyecem aklımda hep kalıcak iyi demişti diye
haber bekliyorlar ne diyecem şaşırdım

bu emıne bana nıye cıkmadı ya esnedı durdu kadın:)

bugn kadıkoyde cafe rea sewgıye gıttım cok super bıldı dıyemm ama yorumlması ıyıydı ama telefon calınca bakıyo kalkıyoo gıdıyoo bu hosuma gıtmedi

Emineyi boşver , iş iştir başla bence.
Ummadığın şeyler gelişir, başka kapıları açar, evde oturmaktan iyidir.
Bereketli gelir belki.
Nacizane

Bereketli gelir belki.
Nacizane
cok haklısın,fal baktırın,baktırmayın gıbı bır yorum yapmıycam ama falcının lafıyla ıse gırıp gırmeme kararı vermek;hayati konularda falcının soylemlerıyle hareket etmek bıze fayda degıl zarar kaynagıdır

Bereketli gelir belki.
Nacizane
Sagol tatlım fikirlerin için .
Ben Emine'yi taktığından değil gırgır olsun diye yazdım .Emine dedi oldu demiyorum yanlış anlaşılmasın ben Aylardır Allah'a ettiğim duaları bildiğim için zaten Allah'tan bekliyordum o yüzden sürpriz olmadı bana :)
Büyük ihtimal değerlendireceğim:) işsizliği iyi biliyom.Rabbim yalnız bana değil işsiz herkeze hayırlı işler nasip etsin.

Bende iki gun once Talin Hanima fal baktirdim.. Soyledikleri oldukca mantikli geldi ama bilemiyorum, gercekten cikiyomu sizce..

bu durumda sen kendi mantığınla hareket etceksin canım.. tamam hatun bilmiş bilmesine de bu iş senin ihtiyaçlarına cevap verebiliyor mu ya da ne kadar veriyor onu araştırcaksın ama işsizsen eğer bir dene derim yok işim var iş değiştircem diyorsan o zaman daha temkinli ol.. ama kaybedeceğin bir şey yoksa demekten zarar çıkmaz gibi geliyor her ne karar verirsen hakkında en hayırlısı o olsun canım :13:

Bende iki gun once Talin Hanima fal baktirdim.. Soyledikleri oldukca mantikli geldi ama bilemiyorum, gercekten cikiyomu sizce..

talının bakırkoyde dımı ınan sadece duydum hıc fal baktırmadım ben bakırkoyde arzu, dıdem ,yıgıt, cıgdem ,enfal, duygu, ada, tolga ,canan.kuzey onlara baktırdım :)

Sagol Tatlım
karşılıklı şartları sunduk :) artık olduğu kadar gerisi kader diyorum...

bu emıne bana nıye cıkmadı ya esnedı durdu kadın:)
:)) Bende de çok esmemişti :) kendi geceden uykusuz kalmış sucu bana atıp git bir hocayada kendini okutur demişti bende hoca kimmiş o gelsin ben okuyayım demiştim :) tövbe ya.Hatun gülmekten kopmuştu :)
Canım ne vakit sen falları sallamıyon o vakit denk geliyorlar .o yüzden diyom umut etmeyin .. Gülüp geçin :)

walla kadın esnedı esnedı dedım heralde bırazdan ruya yorumlamaya baslıcak e adı ustunde ruyanız harolsun teyze:)bu fal ısı pıyango mısalı sana cıkar bana cıkmaz

walla kadın esnedı esnedı dedım heralde bırazdan ruya yorumlamaya baslıcak e adı ustunde ruyanız harolsun teyze:)bu fal ısı pıyango mısalı sana cıkar bana cıkmaz
Herkez atıyor be canım ya tutarsa hesabı :)
Mesela sevgilinden ayrılmışsın 2 arkadaşımla dertleşiyon biri diyor ; o döner barışırsınız, diğeri diyor yok gelemez o ... Zaman geçiyor birinden biri tutuyor :)))

heheeh yuzde 50 yuzde 50 sansımız war ya olucak ya olmıcak oldugu kadar olmadıgı kader:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…