İstanbul'da Fal - Falcılar

flashta rüya yorumlarken çişi gelmişti ya en azından çişi gelmemiş sadece esnemiş:KK76:

of gülüyom işte ağlancak halime:KK17:

hahha gul canm gul aglama rezıllıgımı dınle adam benı arayıp demezmı?? Senı taksımde gormusler eeeee?? Su falı baktıryomussun hı yooo ne falı ya dedım yalandan kım olmus:) aha da rezıl oldum

canan nasıl? ben laf cafede çiğdeme baktrmıştım iyiydi sölediklerinden de çıkanlar oldu.ama canana hiç baktrmadım

canm canannın genel olarak yorumlarını begendım tatlı bı kadın we tatlı dıllı ısındım yanı kadına guzel olumlu seyler soledı ama pembe tablolarda cızemedı cıgdem yarı tutmustu bende yarsı cıkmamıstı bıraz basarılı dıyebılrım genelde cıgdem ıcın gıdılırdı ama suan canan dha cok soylenyoo zamnla gorcez tabıı

canm canannın genel olarak yorumlarını begendım tatlı bı kadın we tatlı dıllı ısındım yanı kadına guzel olumlu seyler soledı ama pembe tablolarda cızemedı cıgdem yarı tutmustu bende yarsı cıkmamıstı bıraz basarılı dıyebılrım genelde cıgdem ıcın gıdılırdı ama suan canan dha cok soylenyoo zamnla gorcez tabıı

bi ara o kdr çok gttimki gittikçe her şey daha kötü oldu:KK43: umarım hepimizin hayatındaki herşey düzene girer hepimiz mutlu oluruz

bi ara o kdr çok gttimki gittikçe her şey daha kötü oldu:KK43: umarım hepimizin hayatındaki herşey düzene girer hepimiz mutlu oluruz

cnm galıba falların bazen kotu etkısı oluyoo olucak ısler aksıyoo bıde kafamızı daha cok karıstırdıgını dusunyorm o yuzden asla negatıf we kotu seylerı soyleyen falcılardan uzak duruyorum benı bı arkdsm kursun dokturmeye goturmıstu kadın ınanılmaz negatıf ewı basık sesız hanı boyle cenaze ewıne gıdersın ya oyle bı hawa wardı sende buyu mu duamı o tarz bırsey war sen asla ewlenmezsın falan demıstı halbu kı ben cok kısmetlıyımdır sonra 80 tlye sana dua yazarım dıyınce yookk dedım sırf para koparmak ıcın ınsanları somuruyolar

cnm galıba falların bazen kotu etkısı oluyoo olucak ısler aksıyoo bıde kafamızı daha cok karıstırdıgını dusunyorm o yuzden asla negatıf we kotu seylerı soyleyen falcılardan uzak duruyorum benı bı arkdsm kursun dokturmeye goturmıstu kadın ınanılmaz negatıf ewı basık sesız hanı boyle cenaze ewıne gıdersın ya oyle bı hawa wardı sende buyu mu duamı o tarz bırsey war sen asla ewlenmezsın falan demıstı halbu kı ben cok kısmetlıyımdır sonra 80 tlye sana dua yazarım dıyınce yookk dedım sırf para koparmak ıcın ınsanları somuruyolar

inşallah hepimizin sıkıntıları çözülür, falcılara bel bağlamaktan kurtuluruz...

merhabarrrrrrrr
arkadaslar ben bayagi eski bir uyesiyim bu toplulugun. Ayhan vardi onun zamanlarindan kalmayim,bu grup sayesinde ayhani tanidim zaten tek
falcim o kaldi bana :) neyse gene fal duygularim depresti ve gruba baktimda hani boyle oy coklugu ile iyi secilmis bir falci varmi acaba ?
birde Rahman hoca diye birinin adi geciyor,gidenler memnun mu acabaaa??:nazar:

merhabarrrrrrrr
arkadaslar ben bayagi eski bir uyesiyim bu toplulugun. Ayhan vardi onun zamanlarindan kalmayim,bu grup sayesinde ayhani tanidim zaten tek
falcim o kaldi bana :) neyse gene fal duygularim depresti ve gruba baktimda hani boyle oy coklugu ile iyi secilmis bir falci varmi acaba ?
birde Rahman hoca diye birinin adi geciyor,gidenler memnun mu acabaaa??:nazar:

malesf oyle bırı yok cunku bırı begense oburu begenmıyoo:)

ee her zaman oledir zaten. birde ben fal konusunda deneyimli biri olarak burda anlatilan soganlik emine var mesela evine gitmistim. genel olarak beyenmistim hatta
yanimdaki arkadaslarim hayran kalmisti ama bir kac sefer gidince olay muhabbete dogru kayinca gitmedim ondan sonra 1 yil olmustur herhalde.
ben bu grup sayesinde dedigim gibi ayhani tanidim.herhalde 2 yildir falan ona baktiriyorum. super diyemem ama ani bilen biri olarak beni mutlu eder.
birde bir arkadasim soledi caddebostanda mulla diye biri varmis ,duyan,goren yada giden varmi :KK49:

arkadaşlar, aslında uzun zamandır siteye üyeyim ve özellikle doktor tavsiyeleriniz çok isime yaradı, sagolun. Konu 5000 sayfaya ulasinca icinden çıkamadım, rica ediyorum bana su hep bahsedilen Şengül ve olgu nerede bakıyorlar yazar mısınız ? teşekkürler şimdiden.

arkadaşlar, aslında uzun zamandır siteye üyeyim ve özellikle doktor tavsiyeleriniz çok isime yaradı, sagolun. Konu 5000 sayfaya ulasinca icinden çıkamadım, rica ediyorum bana su hep bahsedilen Şengül ve olgu nerede bakıyorlar yazar mısınız ? teşekkürler şimdiden.

bahsedilen sengul melekler kahvesi herhalde

3 TANE SENGUL WAR BIRI macestık cafe sengul dıgerı susu cafe sengul oburu ıse melekler kahvesı sengul

susu cafe denen yer bogazici universitesinin karsisinda ise onada gittim. ve ordaki kadini begenmedim. yani begenmedim derken
dedikleri tutarli degildi ve cikmadi. senin dedigin hangi sengul diger ikisini bilmiyorumda

susu cafe denen yer bogazici universitesinin karsisinda ise onada gittim. ve ordaki kadini begenmedim. yani begenmedim derken
dedikleri tutarli degildi ve cikmadi. senin dedigin hangi sengul diger ikisini bilmiyorumda

ben 3 sengulede gıttım hangısını onerırsın dersen on ayak olmam ama yorum yapabılırım ewt bogazıcının karsısndakı susu cafe nokta atısları yoktu kı bıseyler cıksın macestık sengulun su falı fena degıldır ama bı ıkı sey cıktı karsımda kı kısının dsclerı ıcn gıtmıstım ısabetlıydı gelnelde ben ona gıdıyorum ama hanı geleck ıcın degıl ne dsunyoo ne hıssedıyoo oyle yanı melekler sengule ılk gıttgmde cok begenmıstım hatta bayag tutmustu falı ıkıncı gıttgmde ıse bambaska seyler soledı we olmadı bı dahada gıtmıedım

X