- 23 Eylül 2010
- 46
- 0
teşekkür ederim lfbsr.kızlar kusura bakmayın yeni oldugum için ne özelden yazamiyorum şu alıntı işini de beceremedim. yıldızname baktırdım tabi ama çok değil bazı hocayım diyenler bakıyor ama çok yüzeysel genelgeçer şeyler söylüyorlar.bu yüzden de tatmin olmuyorsun.belki gerçekten iyi bakan vardır ama ben bilmiyorum.gerçi bu hocalarında hepsi sahtekar gerçek müslüman hoca bu işlere tevessül etmez çünkü çok büyük günah dinden çıkartılıyorsun.Neyse devam edelim üsküdar salacakta hakan diye bir hoca bozuntusu var sözde sende büyü varmı onu çıkartıyor bir leğenin içine su koyup çarşafla kapatıp elinde kuranla ayin yapıyor.bu arada sen hipnoz oldugun için gözbağlayarak el çabukluğu ile suya büyü oldugunu söyleyen birtakım materyaller atıyor muska,kilit,toprak parçası gibi.tabi sen de safça a bende büyü varmış diye hoca efendiden medet umuyorsun.ondan sonra başlıyor soyulma durumun.bunlar o kadar uyanıkki para almıyorum allah rızası için yapıcam deyip senden safran istiyorlar ama şunu da ekliyor piyasada kilosu 500 milyon ama istersen tanıdıklarıma ucuza getirtirim diyor ve senin mali gücünle orantılı seni çarpıyor.sonradan onun bir akrabasıyla tesadüfen tanıştım bana yaptığının tamamen üllizyon olduğunu söyledi.sakın kızlar bu din sömürücülerine sahtekarlara da inanmayın.günümüzde büyü denen olayın tutması mümkün değil.çünkü sonuçta bu kadar radyofrekanslar açıkta enerjiler varken büyü denen etkileşimin olması mümkün değil.biz insanoğlu çaresiz kalınca inanmak istediğimize inanıyoruz ama kendimize ne büyük kötülük yapıyoruz aslında.Her şey insanın kendi elinde.yanlış anlamayın sizlere ders vermek haddim değil sadece uğradığım mağduriyeti paylaşıyorum sizinle