Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğim gibi Tùrkiyede gitmediğim falcı kalmadı meşhur olanların hepsini çok iyi bilirim.hepsini tek tek yazıcam.ben ufak çaplı bir daire parası harcamışımdır bu umut tacirlerine hala da akıllanmadım maalesef .,
Üsküdardaki Arzuya'da 2003 ten beri fal baktırırm.Nedeni ise ilk baktığında çok yakın bir tarihte olacak olayı bilebilmesidir.Eskiden güzel bakardı Arzu en azından geçmişi ve durumu bilirdi ancak şimdi o da bakamıyor.Çünkü son zamanlarda söylediği hiçbir şey zamanları geçtiği halde olmadı.Paradiso Demet ise bence aura okuyor.Kişilik tahmini bu yüzden iyidir ve bazen şaşırtır insanı.Gelecek ile ilgili söyledikleri de bazen çıkar ama bunun yanısıra benim ve arkadaşlarımın gelecekte olacak dediği bir çok şeyi de olmadı.Ama o da tam bir profesyonel ve falına baktığı kişiyi ipuçlarıyla iyi analiz ediyor.Defalarca gittim.Söylediklerinin ancak % 20'si oldu.Bu da tesadüf olabilir tabi.Nuray Sayarıya sneler önce bu kadar meşhur olmadan önce bir kaç kere gittim.Ve bence tanıdığım en kötü falcı.Çünkü hiçbir şey bilemedi.Saçmaladığı şeyleri anlatmıycam.Sadece ağzı çok laf yapıyor şimdi de secret mecret olayına girdi.Medyatik olmasının da önemi büyük tabi.Bundan 10 sene önce yakın gelecekte kardeşimi tarfik kazasında kaybedeceğimi söylemişti.Düşünün ne hale koyduğunu beni.Allaha şükür kardeşim hala hayatta ve sağlıklı. Yine Medyum Memiş,Recep Kaplan,Medyum Tufan,Esin denen astrolog,Rezzan Kiraz sadece para tuzağı sakın bu kişilere gitmeyin seneler önce seansları dünyanın parasıydı.Ve hiç tatmin olmadım.Dedikleride genel anlamda gerçekleşmedi.Biriyle uzun süre çıkmıştım.Hepsi o zamanlar bu şahısla evleneceğimi söyledi.Halbuki ayrıldıktan 3 ay sonra bir başkasıyla evlendi ve 6 senedir de hiç görüşmüyoruz.Bu meşhur medyumlara göre ben şimdiye bu kişiyle evlenmiş 2 çocuk sahibiydim.:))))
ama advocate %100 memnuniyet diye birşey mümkün değil
ben de falcıların hepsinin yalan oldugunu düşünüp falı bıraktım ama en azından geçmişi ve bugünü iyi bilenler var ve bana bayagı faydası olanlar
mesela eskiden erkek arkadasımla sorunum başkaydı ama falcılar sayesinde gerçekleri öğrendim gerçi şu an başka başka sorunlar var ama onların dediğine göre bunlar da bitcekmiş ben inanmıyorum ya neyse...
yani takır takır geleceği görüyor olsalardı zaten şu an fal bakıyor olmazlardı
gerçi benim önümdeki 3 yıllık geleceğimi sürprizleriyle birlikte anlatan falcım oldu amahala ansıl başardı bilmiyorum
bu falcı kimdir çıkıyormu falları senin önereceğin süper geleceği çıkan biri varmıdır?purple gül var şimdi tiki cafede bakıyor iyidir
Tabii veririm, ben çok falcı gezmişimdir ama Aysun hanımın yeri ayrıdır benim için, bir zamanlar bana çok yardım etti, çok yol gösterdi. Tarotu çok iyiydi kahve baktığını bilmiyorum, pek çok şey bildi ama uzun zaman geçtiği için aklımda en önemlileri kalmış. Bir zamanlar sözlüydüm ve başka birine aşık olmuştum.Sonra sözlümden ayrılıp o kişiyle birlikte olmaya başlamıştım ama sözlümde peşimi bırakmıyordu.O zamanlar kendisine gidip benim için hangisi daha iyi karar veremiyorum demiştim. O da bana ikisi de senin eşin olmayacak bu ikisinin dışında biriyle ileride tanışıp karar vereceksin demişti.Zaten o ikisinden sonradan aşık olduğumun gelecekte yurtdışında göründüğünü , eski sözlümlede evlenmeyeceğimi vs söylemişti. 2002 yılıydı, ben 2003 te diğer aşık olduğum çocuktan ayrılıp 2004 te başka biriyle tanıştım,2006 da evlendim.Eski aşık olduğum çocuk ise 2007de yurtdışında iş bulup oraya yerleşti. Başka birşey daha,2004 te şu anki eşimle yeni tanışmıştım,ama henüz çıkmaya başlamamıştım,tarotun içinde öylesine sordum bu nasıl biri diye..Sen bu adama hiçbir zaman güvenemeyeceksin dedi..O zaman bana bu güvenemeyeceksin sözü aldatmak gibi göründü ve sonradan eşimin beni aldatacak biri olmadığını görünce evlenene dek amaaann Aysun hn. da salladımı ne dedim, amaaa evlendikten sonra eşim beni aldatmasada ufak şeylerde bile olsun o kadar çok yalan söylediki gerçekten şu an aldatmayacağına güveniyorum ama diğer söylediği hiçbirşeye tam olarak güvenemiyorum. Yani zararsız yalanlar ama tipik bir Balık burcu sürekli gizemli havalar vs..Neyse işte böyle, şu anda fal bilim merkezinde çalışmıyor oluşuna sevindim aslında, özelden daha güzel bakabilir..jezebel aysun hanımla ilgili daha fazla bilgi verebilir misin bildiği çok şey oldu mu yani
Tabii veririm, ben çok falcı gezmişimdir ama Aysun hanımın yeri ayrıdır benim için, bir zamanlar bana çok yardım etti, çok yol gösterdi. Tarotu çok iyiydi kahve baktığını bilmiyorum, pek çok şey bildi ama uzun zaman geçtiği için aklımda en önemlileri kalmış. Bir zamanlar sözlüydüm ve başka birine aşık olmuştum.Sonra sözlümden ayrılıp o kişiyle birlikte olmaya başlamıştım ama sözlümde peşimi bırakmıyordu.O zamanlar kendisine gidip benim için hangisi daha iyi karar veremiyorum demiştim. O da bana ikisi de senin eşin olmayacak bu ikisinin dışında biriyle ileride tanışıp karar vereceksin demişti.Zaten o ikisinden sonradan aşık olduğumun gelecekte yurtdışında göründüğünü , eski sözlümlede evlenmeyeceğimi vs söylemişti. 2002 yılıydı, ben 2003 te diğer aşık olduğum çocuktan ayrılıp 2004 te başka biriyle tanıştım,2006 da evlendim.Eski aşık olduğum çocuk ise 2007de yurtdışında iş bulup oraya yerleşti. Başka birşey daha,2004 te şu anki eşimle yeni tanışmıştım,ama henüz çıkmaya başlamamıştım,tarotun içinde öylesine sordum bu nasıl biri diye..Sen bu adama hiçbir zaman güvenemeyeceksin dedi..O zaman bana bu güvenemeyeceksin sözü aldatmak gibi göründü ve sonradan eşimin beni aldatacak biri olmadığını görünce evlenene dek amaaann Aysun hn. da salladımı ne dedim, amaaa evlendikten sonra eşim beni aldatmasada ufak şeylerde bile olsun o kadar çok yalan söylediki gerçekten şu an aldatmayacağına güveniyorum ama diğer söylediği hiçbirşeye tam olarak güvenemiyorum. Yani zararsız yalanlar ama tipik bir Balık burcu sürekli gizemli havalar vs..Neyse işte böyle, şu anda fal bilim merkezinde çalışmıyor oluşuna sevindim aslında, özelden daha güzel bakabilir..
yıldızname çok farklı bir şey :)) endulus 34 hanımefendide sanki görüşlerimi yazmışsınız ..geçen sene kadıköyde limon kafede bir hanımefendiye baktırmıştım(yıldızname)...Aysun hanımdı.. bende inanmasamda bir çok isabetli söylemlerine ve geleceği bilme isabetinliliğine şahit oldum..yıldıznameyi herkez bilemiyor.. bu yılda gittim aynı kişiye fakat kadıköyde kendine yer açtığını öğrendim..kafe sahipleri bana yerini söylemediler ama öğrenir isem muhakkak size o kişiyi tavsiye edeceğim..kadıköydeki kiraz kafenin sahipleri aysun hanımın mekanını biliyorlarmış diye duydum.onlarada gidip soracağım..inşallah kendisine ulaşabilirim..(kiraz kafe, limon kafenin karşısındaymış)
lfbrls, çok teşekkür ederim, aldım mesajınızı.
jezebel bu aynı aysun hanımmı sence
ankaralı Yıldıza 2005 te bende baktırmıştım şimdi hatırladım kızılayda bir cafede bakmıştı şımdıyi ıyı bildi yakın gelecekde olmuştu dediklerini çok hatırlamasamda iyi diyebilirim çünkü şu anı bilmişti.
Bunun haricinde zeytinburnunda yumurtaya bakan nazife 100 liraya bakar bir şey zannedersin müşterisi de çoktur benim ağzımdan laf alamadığı için çok kötü çuvalladı.sakın gitmeyin baştan sona atıyor.Yine üsküdar bulgurlu civarında Başak denen 40 yaşlarında uzun boylu bir kadın vardır tanıdığım en kötü niyetli falcıdır yavrum canım diyerek öyle bir bağlarki sizi bir bakmışsınız canınıza okunmuş.en az 50 lira alır tarot bakar falın f sinden anlamaz.sadece iyi manipülasyon yapar.konuşurken ağzını burnunu yamultur sözde cinleri varmış gibi ama kendisi de falcı falcı gezer.büyù bozma büyü yapma hikayesini çok yapar ve zaten sıkıntıli insanları kandırır.ve milyarlarca paralarını alır.aman ha bu kadının tuzağına düşmeyin