Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçektenmii Bende Belgin kostagı çok iyi duydum ya :uhm:Canım Belgin Kostak'ın telefonu var bende, istersen veririm. Ben kendisine gidecektim. Bursa'dan İstanbul'a günübirlik sırf ona fal baktırmak için. Ama çoğu giden yanından memnuniyetsiz ayrılmış. O yüzden vazgeçtim...
Aaa gerçektenmii Bende Belgin kostagı çok iyi duydum ya :uhm:
Symbol Tarıkmı? Ben symbol falcılarını biraz yalan görüyorum niyeysee :1closedeyes:kızlar bilmiyorum ama tarığın söledikleri bende çıktı ben deneyin derim
Üsküdardaki Arzuya'da 2003 ten beri fal baktırırm.Nedeni ise ilk baktığında çok yakın bir tarihte olacak olayı bilebilmesidir.Eskiden güzel bakardı Arzu en azından geçmişi ve durumu bilirdi ancak şimdi o da bakamıyor.Çünkü son zamanlarda söylediği hiçbir şey zamanları geçtiği halde olmadı.Paradiso Demet ise bence aura okuyor.Kişilik tahmini bu yüzden iyidir ve bazen şaşırtır insanı.Gelecek ile ilgili söyledikleri de bazen çıkar ama bunun yanısıra benim ve arkadaşlarımın gelecekte olacak dediği bir çok şeyi de olmadı.Ama o da tam bir profesyonel ve falına baktığı kişiyi ipuçlarıyla iyi analiz ediyor.Defalarca gittim.Söylediklerinin ancak % 20'si oldu.Bu da tesadüf olabilir tabi.Nuray Sayarıya sneler önce bu kadar meşhur olmadan önce bir kaç kere gittim.Ve bence tanıdığım en kötü falcı.Çünkü hiçbir şey bilemedi.Saçmaladığı şeyleri anlatmıycam.Sadece ağzı çok laf yapıyor şimdi de secret mecret olayına girdi.Medyatik olmasının da önemi büyük tabi.Bundan 10 sene önce yakın gelecekte kardeşimi tarfik kazasında kaybedeceğimi söylemişti.Düşünün ne hale koyduğunu beni.Allaha şükür kardeşim hala hayatta ve sağlıklı. Yine Medyum Memiş,Recep Kaplan,Medyum Tufan,Esin denen astrolog,Rezzan Kiraz sadece para tuzağı sakın bu kişilere gitmeyin seneler önce seansları dünyanın parasıydı.Ve hiç tatmin olmadım.Dedikleride genel anlamda gerçekleşmedi.Biriyle uzun süre çıkmıştım.Hepsi o zamanlar bu şahısla evleneceğimi söyledi.Halbuki ayrıldıktan 3 ay sonra bir başkasıyla evlendi ve 6 senedir de hiç görüşmüyoruz.Bu meşhur medyumlara göre ben şimdiye bu kişiyle evlenmiş 2 çocuk sahibiydim.:))))