sevgili sazis Belgin Hanıma bir kaç gün önce gittim.Sana şunu söyleyebilirim geçmiş ve güncel durum konusunda bence en iyi falcı.ki ben takdir edersinki iyi falcıdan anlarım.Bir kere seni hiç konuşturmuyor ve soru sormuyor.Ben yaşımı hiç göstermediğim halde ay gün yıl olarak direkt söyledi anne babamın doğum tarihlerinı de aynı şekilde,babamın ordu mensubu olduğunu benim meslegimi bir kerede söyledi hangi fakülteden mezun olduğumu,tarihi,medeni halimi,geçmişteki sevgilimin adını,şu anki arkadaşımın adını ve mesleğini,arabamın marla model rengini sekreterimin adını yaşadıgım tüm olayları bir bir anlattı zaten çocukluğunuydan başlıyor anlatmaya.o kadar spesifik şeyler söylüyorki şaşırtıyor mesela ben Gülşah isimli bir arkadaşımın yakın zamanda ihanetine uğradım Belgin hanım bana direkt Bu gülşah ne kadar üzmüş seni diyerek tek tek olayları anlattı.Bu kadın gerçekten şaşırttı beni.Bence telepatik gücù çok yüksek ve beyin okuyor.gelecegi ise bilmiyorum.onu bilebileceğini de dùşünmüyorum.zaten cinayet ve kayıp olaylarında kendisi çok başarılıymış