İstanbul'da Fal - Falcılar

kadıköyde tiryaki cafe nevin hanıma fal baktıran var mı aranızda

canm ben bundan 7 8 ay once gıtmıstım orda aslıya baktırmıstım bı ıkı sey cıknca yıne gıdım dedım baktım aslı ayrılmıs kım war newın hanımı onerırız dedıler baktım cok sıra war sonra gelım dedım ertesı gun dayanamyıp gıttım bırazda yaslı oldugu ıcın tecrubelı oldugunu dusundum ama malesef yanıldım sewgılın war dıyoo yok dıyorum ayrıldık e nıye bastan solemedıne kalkta ben oturyım o zamn falcı dıye onu ewlendırdı benı ewlendırdı sonra ıkımzde bosandık bırbırmızle ewlendık yuhhhh dıyorm eee cok zengın bırı cıkcakmısta yurtdısnda yasckmısım da sacma bı faldı ama kafamı cok karıstrmıstı ınan dedıklerının hıcbırı olmadı bu ne yaaa falcıya gıdıyoruz ıyıce sınırımızı bozuyolar

kızlar durum analizi ve yakın gelecek için olgu mu, symbol nihal mi, yoksa damlalar barış mı? hangisini seceyim ?
bunlardan birine gidicemm yardım lütfeenn

Merhaba,Beşiktaş symbol cafe nihal e bende gitmeyi istiyorum.
Acaba nasıl gidebilirim.kısaca yol tarifi yapabilir misin?
Mesela taksim den ,gitmeye kalksam nasıl gidebilirim?
Taksiden yada otobüsten nerede inmek gerekir?

Merhaba,Beşiktaş symbol cafe nihal e bende gitmeyi istiyorum.
Acaba nasıl gidebilirim.kısaca yol tarifi yapabilir misin?
Mesela taksim den ,gitmeye kalksam nasıl gidebilirim?
Taksiden yada otobüsten nerede inmek gerekir?

cnm benı arkadasım gotırmustu kadıkoyden gıtmıstık 110 bınmıstık besıktasta ınmıstık

bir ara burda keremcem diye bir falcıdan bahsetti bir arkadaş ben ne yalan diyim reklam falan sandım ama..bir arkadaşım baktırmış çokta memnun kalmış zaten telefonla bakıyormuş ve enerjisi çok yüksek bir adammış ben keremcem diye falcı mı olur canım diye pek dikkatimi çekmemişti ne bileyim ahmet mehmet falan yada ayşe kadın fatma kadın onlara alışmışım yakında falcı ecenaz falcı alya falan da çıkacak neyse işte ..baktıran var mı yada tavsiye eden arkadaş tekrar yorumlarını alabilir miyim

gülmek sizlerin elinde :)
eğer kişi düzelmek istemiyor ise 5 yıl geçsede ağlamaya devam eder.
paramız çoksa falcıya gittiğimiz kadar psikologada gitmek gerek :)
ben ikisinide yaptım.
şu an bu kadar sağlam duruyorsam psikologum sayesinde.
her gün ffalcıya gitmiyosam artık ağlama dönemini kapatıp , uğruna fallar baktığım öküzü geçmişe gömdüğüm içindir :)
normalde benim hala zırlamam gerek ama geziyom , tozuyom, gülüyom

sana harfı harfıne katılyorum kardes gulmek ıcın olmeyı beklemeyın belkı gulmeden olursunuz....

canım bende facebook tan iletişime gectim kendisi ile, 50 tl ye bakıyormus fiyatı yüksek geldi acıkcası hakkında pek yorum olmadıgı için kararsız kaldım..

Bakan arkadasın ne dedi yani durum analizi dogru cıkmıs mı, gelecekle ilgili tarih verebilmiş mi gibi gibi ... : )

Kızlar bugun bır sıra cok sözü gecen keremceme baktırdım bir kere ben cok iyi elektrik aldım geçmişte cok başarılı an icinde iyi diyebilirim gelecek icin söyledikleri çıkarsa süper belki şu uç ayda cok fal baktırdım onun kadar bilen olmadı gercekten denemenizi tavsiye ederim benim yazılarımı okuyan reklam yapmadığımı anlar gercekten bu adamın bana söyledikleri çıkarsa en buyuk reklamı seve seve yaparım tabiiki bu kişiyi tanımıyorum hakkında bır şeyde bilmiyorum fakat kerem bey birinin aracılığıyla benim icin bir şşlem yapacak eğer ben istersem yinele tereddütlerim var çünkü olacağına garanti veriyor ama tereddütlerim var olması mucize bir şey çünkü gercekten mucıze lütfen buişiyle bilgisi olan bir şey bilen benimle paylaşsın yarın karar vermem gerekiyor bana yardımcı olun eğer bu konu aydınlanırsa kızlar falcı aramanıza gercekten gerek yok

Kirli kedi ablacım orada olduğunu görünce yazmak sormak istedim zeynoylada konuştum sizin soyledıklerinize ne kadar deger verdigimi biliyorsun bu konuda fikrine önerine ihtiyacım var

Selam Kızlar
Majestik Gülşen hanıma fal baktıran oldu mu hiç?
Buğün değişiklik olsun ona gideyim dedim..İsmini burda duyuyordum ama ben hiç birşey anlamadım..Hatun 20 dakika fal baktı hiç birşey anlamadımona sorsan oda ne dedi bilemez kesin...:)
Kalkmış bana Fi tarihinden kalma sevgiliyi getirdi:)hayatta işim olmayacak tek insan ki o dur...Ben diyorum benim hayatımda biri var o diyor evet biri var ama buda olucak :))) tövbe ya...Neyse baktım saçmalıyor dedim ki sen bana iş için bak bakalım neler var...Şaka gibi ya gene o eskiyi çıkardı..Yuh dedim yani birlikte iş yapacakmışız..:))Daha neler..
Bu bayan'a gidenlerden yorum alabilirmiyim?Biraz kafam dağılsın dedim hatun beni darma duman etti sağolsun...

canm majectık sengul olabılırmı o cunku macestık te gulsen dıye bırı yok dıye bılıyorum yaslı bı kadın sengul 50 55 yaslarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…