İstanbul'da Fal - Falcılar

seda 100 kişisden 98'de fiyasko.
benim geçen yıl evlenmem lazımdı :)
3 harflilerle bakıyor ve bunu şov haline getiriyor.
tırsmıştım açıkçası.
bi kaç gün uyuyamadım.

minikdepresif mrb güneşlidemi baktırdınn genç bi kadınn iki tane çocuğu var aynı kişidenmi bahsedioz acaba bende çok korkmştum kağıtları yırttıktan sonra avucunun içine koy diyoo sonra elinni omzuna koy diyoo sana 20 kez filan bişiler söylettiriyo aynı kadınmı acaba ? beyaz tenlii renkli gözlü 25 26 yaşlarında

gülmek sizlerin elinde :)
eğer kişi düzelmek istemiyor ise 5 yıl geçsede ağlamaya devam eder.
paramız çoksa falcıya gittiğimiz kadar psikologada gitmek gerek :)
ben ikisinide yaptım.
şu an bu kadar sağlam duruyorsam psikologum sayesinde.
her gün ffalcıya gitmiyosam artık ağlama dönemini kapatıp , uğruna fallar baktığım öküzü geçmişe gömdüğüm içindir :)
normalde benim hala zırlamam gerek ama geziyom , tozuyom, gülüyom :KK24:

can-ı gönülden katılıyorum bir de şunu ekliyim ya ardından da o psikoloğa abayı yaktıysak :)))

İskambil tatlım..:)

cnm sengul ablayı cok sewerım cokta muahhbetm wardır butun falları da bakmıstır bana onu asıl ıyı oldugu konu sudur ama gelecek falan degıl hanı suan kı kısının dusuncelerı hakkında ama sengul abla falı ıyı bakar ama ıyı yorumlayamaz yanı ıskambıl ermenı falı onun baktıgı bana dedıklerı cıkmamıstı walla kahwe weya tarotuda onermem ama su falı suan kı durumlar sadece ıyı zatn bısey warsa olucaksa oluyoo falcı desın weya demesın o yuzden bence dagılma toplan...... Umarım yardımcı olmusumdur ıyıce kafan karısmıssada kusura bakma bebem

seda ben ona 2 kere gıttım cok tatlı bı kızdı hatta 2cocugu falan war bı ton yol gıtmıstık arkdslarla canım o kagıtta yazdıklarında ote gıdemıyo desem ınanırmısın gecen sene aralıkta ewlenmıs olmam lazımdı hıc bı arkdsmada dedıgı cıkmadı ılk defa onun falının cıktıgını duyuyorum numarasını sılmıstım fallar cıkmayınca 2 kere gıttım ısrarla dedıgı seyler olmadı zaten o kagıda sewdıgın kısınn adına yazamasan bılemıyoo hatta kagıtta bı numara oldugunu soyluyolardı arkam donuk oldugndan anlamdım..

vayy bee ben ona 30 liraya fal baktırmştm sonra beyenip 50 lirayada su falı baktırmştm 2 yıl önce filan düşünün sevgilinle aranı bozan bi kız var dedi tarif etti isim bile verdi doğruydu bide 3 4 saat sıra beklemiştim vallaa neyse onu iptal edim o zmn yubilee şu anı bilecek bi falcı tavsiye edebilir misin ? sevdiğim çocuk benim hakımda ne düşünüyo bunu bilmek istiyorum işte :KK70: bunun için bi falcı

cnm sengul ablayı cok sewerım cokta muahhbetm wardır butun falları da bakmıstır bana onu asıl ıyı oldugu konu sudur ama gelecek falan degıl hanı suan kı kısının dusuncelerı hakkında ama sengul abla falı ıyı bakar ama ıyı yorumlayamaz yanı ıskambıl ermenı falı onun baktıgı bana dedıklerı cıkmamıstı walla kahwe weya tarotuda onermem ama su falı suan kı durumlar sadece ıyı zatn bısey warsa olucaksa oluyoo falcı desın weya demesın o yuzden bence dagılma toplan...... Umarım yardımcı olmusumdur ıyıce kafan karısmıssada kusura bakma bebem

ben de iki yıl önce tarot baktırmıştım yaşlı bir adam sizi korkutcak ama korkulan olmayacak demişti ardından dedem kalp krizi geçirmişti iki kere masada kalbi durdu felan ama şükürler olsun ki yaşadı onu bilmişti bende çok etkilenmiştim fakat diğer dediği şeyleri pek anımsamıyorum şu an :)

vayy bee ben ona 30 liraya fal baktırmştm sonra beyenip 50 lirayada su falı baktırmştm 2 yıl önce filan düşünün sevgilinle aranı bozan bi kız var dedi tarif etti isim bile verdi doğruydu bide 3 4 saat sıra beklemiştim vallaa neyse onu iptal edim o zmn yubilee şu anı bilecek bi falcı tavsiye edebilir misin ? sevdiğim çocuk benim hakımda ne düşünüyo bunu bilmek istiyorum işte :KK70: bunun için bi falcı

cnm ben asla falcı onermem burda soruldugunda anca yardımcı olmak amaclı yazıyorum cunku suanı bıle super yorumlayan yok kaldıkı gelecek ama net bıseyler bılmek ıstersen su falı baktırmalısın ama suan kı durum ıcın

Sağol canım yorumların için...
Gerçekten hoş,tatlı bir bayan..Keşke su baktırsaymışım:KK43:Zaten ben gelecek beklentisi içinde gitmemiştim.Erkek arkadaşım yeni olduğu için,belki bilmediğim birşeyler söyler düşüncesindeydim.. kusura bakmasın öyle tuaf şeyler söyleyince kafam karışmıştı..:KK43:acaba mı demeye başlamıştım..Şükür çıkmıyormuş falları :)) Tekrar tekrar teşekkürler canım,Herşey gönlünce olması temennisiyle...Hayırlı gecelerin olsun...

Ben şengül hanıma baktırdım.Söyledikleri kısmen çıktı.Ben aleyna isminde bir falcı ile tanıştım,belkide falcı demek hafif kalır.Hayatımda onun gibi isabetli tutturanını ve doğru söyleyeni görmedim

Sağol canım yorumların için...
Gerçekten hoş,tatlı bir bayan..Keşke su baktırsaymışım:KK43:Zaten ben gelecek beklentisi içinde gitmemiştim.Erkek arkadaşım yeni olduğu için,belki bilmediğim birşeyler söyler düşüncesindeydim.. kusura bakmasın öyle tuaf şeyler söyleyince kafam karışmıştı..:KK43:acaba mı demeye başlamıştım..Şükür çıkmıyormuş falları :)) Tekrar tekrar teşekkürler canım,Herşey gönlünce olması temennisiyle...Hayırlı gecelerin olsun...

cnm sımdı tanyorum falan dedım dıye kımse reklam sanmasın lutfen ben sengul ablaya kendımde falın cıkmadı falan derım oda allah bılır kızım der gulerız yaslandıgı ıcın karıstıryoo artık ama ben onun muhabbetını sewerım aradada gıder su falı baktırırım cıksın cıkmasın dıye degıl ama hanı can sıkıntısı yoksa bı kac dedıgı cıktı o kadar 10kere baktırırsan ıllakı bısey tutuyoo

Ben şengül hanıma baktırdım.Söyledikleri kısmen çıktı.Ben aleyna isminde bir falcı ile tanıştım,belkide falcı demek hafif kalır.Hayatımda onun gibi isabetli tutturanını ve doğru söyleyeni görmedim

Canım sen ne falı baktırmıştın Şengül hanım'a ??

Selam Kızlar
Majestik Gülşen hanıma fal baktıran oldu mu hiç?
Buğün değişiklik olsun ona gideyim dedim..İsmini burda duyuyordum ama ben hiç birşey anlamadım..Hatun 20 dakika fal baktı hiç birşey anlamadım:KK43:ona sorsan oda ne dedi bilemez kesin...:)
Kalkmış bana Fi tarihinden kalma sevgiliyi getirdi:)hayatta işim olmayacak tek insan ki o dur...Ben diyorum benim hayatımda biri var o diyor evet biri var ama buda olucak :))) tövbe ya...Neyse baktım saçmalıyor dedim ki sen bana iş için bak bakalım neler var...Şaka gibi ya gene o eskiyi çıkardı..Yuh dedim yani birlikte iş yapacakmışız..:))Daha neler..
Bu bayan'a gidenlerden yorum alabilirmiyim?Biraz kafam dağılsın dedim hatun beni darma duman etti sağolsun...
fill tarihinden kalmış sevgili kız allah iyiliğini versin :KK1:gidenler çok ama fiyatı on lira yaa kahve parası yaa ondan herhalde geçmişi biliyor diyorlar gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyormuş ben baktırmadım ama iyi olmadığı hakkında duyumlarım var ..

minikdepresif mrb güneşlidemi baktırdınn genç bi kadınn iki tane çocuğu var aynı kişidenmi bahsedioz acaba bende çok korkmştum kağıtları yırttıktan sonra avucunun içine koy diyoo sonra elinni omzuna koy diyoo sana 20 kez filan bişiler söylettiriyo aynı kadınmı acaba ? beyaz tenlii renkli gözlü 25 26 yaşlarında

ben gittiğimde 23 yasındaydı :) sordum çünkünem
siyah uzun saclı , renkli gözlüydü sanırım , cok güzel eyeliner çekmişti evet aynı kadın :KK53:

fill tarihinden kalmış sevgili kız allah iyiliğini versin :KK1:gidenler çok ama fiyatı on lira yaa kahve parası yaa ondan herhalde geçmişi biliyor diyorlar gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıyormuş ben baktırmadım ama iyi olmadığı hakkında duyumlarım var ..

:))Öyle ama..:)
Ne 10tl si be canım :KK43:25tl ditti:)))Sağlık olsun helali hoş olsun..Gelecek beklentim yok zaten..Her şey Allah'tan..Benimki eğlence olsun:)

ben gittiğimde 23 yasındaydı :) sordum çünkünem
siyah uzun saclı , renkli gözlüydü sanırım , cok güzel eyeliner çekmişti evet aynı kadın :KK53:

aynen aynenn :KK70::KK70:D kirpiklerii çok güzeldii gözleri ztn dikkat çekiyoo bakıcısı vardı çocuklarına bakan ama biliomusun çok sıra vardıı ümraniyeden bile gelen vardı minikdepresiff bu anı bilen bi falcı öner bari bana :KK70: karşımdakinin düşüncesini bilmem lazım

aynen aynenn :KK70::KK70:D kirpiklerii çok güzeldii gözleri ztn dikkat çekiyoo bakıcısı vardı çocuklarına bakan ama biliomusun çok sıra vardıı ümraniyeden bile gelen vardı minikdepresiff bu anı bilen bi falcı öner bari bana :KK70: karşımdakinin düşüncesini bilmem lazım

önercek falcım yokta anı ve karşındakinin düşüncesinde su falı süper ya :)
iyi bakan bulursanız banada söyleyin litfen :KK37:

önercek falcım yokta anı ve karşındakinin düşüncesinde su falı süper ya :)
iyi bakan bulursanız banada söyleyin litfen :KK37:

burda rahmandan bahsediolardı onada gittim suya bakıo sıra vardı onda da benim vücudumdaki bütün ağrıları bildi içeri girdim kafamın üstüne bakıo sürekli abi dedim noluyoo kellleştim ona mı bakıon :KK70: dedi yok ışığına bakıorum çok güzl bi enerjin var dedim bu ne saçmalıoo :KK70::KK70::KK70: sonra bi açıldıı banaa öyle bişey söyledikii o benim hayatıma yön verdi zaten vede doğruyduu gelecekten bişi istemedim ztn ondan ALLAH dan başka kimse bilemez haa bide rahmandan çıkarken bana sarıldı sanki kırk yıllık dostuyum nabıyorsun sen ya dedim hiç üstüne bile alınmadı çıktım sonra bende ordan ama geleni gideni çoktu ne yalan söliyim

X