İstanbul'da Fal - Falcılar

:))Öyle ama..:)
Ne 10tl si be canım 25tl ditti:)))Sağlık olsun helali hoş olsun..Gelecek beklentim yok zaten..Her şey Allah'tan..Benimki eğlence olsun:)

hadi yaa bak görüyormusun kız on liraydı arkadaş gitti hatta bana dedi kahve parası zaten gitmişken baktırırsın dedi...nasıl insan bunlar yaa.. o zaman gitmeye gerek yok arkadaşlar ona verceğiniz parayla gidin kendinize birşey alın yada başka birine gidin gülsen olayını da böyle kapatırız bizde

beyala keremceme nasil ulastin?

lilapausee emine akkaya nın sende hala numarası var mı acaba bana mutlaka lazım , daha önce tv de iken bakmıştı bana ve 'bu dediklerim olduktan sonra beni bul' demişti şimdi ulaşmaya çalışıyorum hepsi de gerçekleşti bu arada...

bide kerem mi denesek acep :))

bende dün gittim pek begenmedim cnm ya :S memnun kaldıgın kimse var mı

Canım nette verilen telden ulaştım burda adını gördüğüm günden itaberen aramaya başladım ilk bir hafta teli kapalıyı daha sonra ulaştı tam bana bakacağı gün Abi'm trafik kazası gecırdı dedı tekrar aramaya başladım bır hafta sonra yani bugun gorustum acısının olduğunu soyledı bilemiyorum kızlar gercekten birinisin bari beni bilgilendirmesine cok ihtiyacım var yokmu yani benden başka keremceme görüşen baktıran yukarıda yazmayı unuttum Abi'sinin öldüğünü söyledi telim o yüzden kapalıyı dedi hatta fareden paylaştım dedi umarım tum dedikleri çıkar lütfen daha önce bu kişiyle görüşen olduysa yazssın

beyala ama face de bir sürü kerem keremcem var hangisi oldugunu nerden bileyim?

bende dün gittim pek begenmedim cnm ya :S memnun kaldıgın kimse var mı

COK MEMENUN kaldıgım kımse yok o kadar falcı arasından bısey bılıp yolluyolar ee suanı bılemeyen gelecegı nasıl bılsın kendılerıne hayrı yok su falcıların laf cafe canan fena degıldı ben en son onla kuru kahwecı selım de muzeyyene fal baktırmıstım

keremcem dıye falcı ılk defa duyuyorum farklı bır ısm ben bır keremcem bılıyorum oda sarkıcı:))))

Canım bende fareden ulaşmadım burda söyleyen arkadas zaten telini yazmıştı bende yazmaktan çekinmiyorum ben o sekilde aradım 05549663602 lütfen bastırırsınız gorusursenız yazın ama facede adresi var ben evdekilerden çekindiğim icin ekliyemedim ismi kerem keremcan diye geçiyor Ankara'da yaşıyor falcı yazıyor profilinde

Canım şimdi kontrol ettim Kerem. Keremcan yazıı goldan 5 sıraya gel sayfanın ilk sırasındaki kerem keremcan yazıyor oradan aramanı yap orada ki görsellere dikkatlice bak profilinde bir Gül resmi var İzmirli Ankara'da yaşıyor falcı yazıyor umarım yardımcı olmuşumdur

seda hakkında bı ara bayag bı dedıkoddu wardı bız kızlarla gıtmıstık arkdsım arkanı dondugunde nu kız senın kagıda yazdıklarını okuyoo demıstı ben 2 kere gıttıgım ıcın kotu nıyetlı yaklasmak ıstemedım ben cok ıyı dıye gıtmıstım hayal kırıklıgna ugramıstım goturen arkdsın sedayla arası cok ıyyıdı hatta hulya awsarı onun ewınden cıkarken falan gormuslerr ama ben o kadar ıyı olmadıgını dusunyorum bılgınız olsun bana korkunc gelmemıstı ama bı garıplık oldugunu soyleyebılırım

walla ben telden baktırma taraftarı degılım guwenılır olup olamadıgını bılmedende para yatrmam kımseye bı ara umranıye dıdem olayı wardı o yuzden beklemede kalıcam

peki bu falcının söylediği şeyin doğruluğundan nasıl emin olabildiniz?

merhabalar, dün laf cafeye yeni gelen bayana baktırdım fatma ismi orta yaşta sarışın bi bayan geçmiş konusunda iyiydi denenebilir kahve ve tarot baktı. daha önce baktıran varsa yorum yapabilir mi hoş olmayan şeyler söyledi kafam karıştı üzüldüm lütfen yardım edin

beyala aradim konustum geri ariycak hesap no vermek icin konusursam kesin neticeyi yazarim. ama face den yinede bulamadim bu isim altin da profili gül olan biri var ama falci izmir ankara gibi birsey yazmiyo neyse..sagol canim..

bu arada 100 cü mesajimi tamamladim hadi vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…