Benimde haberim yoktu cunku tanimiyorum. Arkafasimin israri uzerine baktirdin beni sok edince burda paylastim. Ama buraya yazdim yanlis anlasilmayayim diye aradim. Bel fitigi ameliyati olmus. O yuzden teli kapaliymis. Artik acik. Ben nerden alinti yapildigini henuz kesfedemedim. Bana soranlara cvp veriyoum devamli ovmuyorum bilgilerinize.
Canım bır şey sorucam telden bakıyorum biliyomosun ve şu keremleri arıtan varmı merak ediyorum
kirlikedi bu sokak tam olarak nerde?
mesela sokağın yanında falan bilindik bi mağaza war mı?
Ben ani bi kararla ve hakkında hiç bir şey bilmeden gittigim için sadece kahve baktırdım canım. İstiklalde sağ tarafta mis sokak var oraya gir. Sagına bakarak yürü canım. Miss life cafe yazısını görceksin, ikinci kata çıkman gerekiyor. Umarım memnun kalırsın.
gururlu3434 bak burda aciklamis kirlikedi adresiistiklalde mis sokakta miss life cafe
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Şimdiye kadar burda yazılanları canım sıkıldıkça hep okudum gerek burdan gerek rasgele gerek arkadaş tavsıyesıyle bırcok falcıya gittim paramamı acıyım umutlarımamı bilmiyorum degerlendırmesı sıze kalmıs
laf cafe
çigdem içlerindeki falcıların en ıyısı dıyebılırım dedıklerı yarı yarıya cıktı
canan cok sempatık ıskamıl bakıyor dedıklerı cıkmadı
zeynep cıkmadı
kuzey ordan dedıkodular yuzunden ayrıldı sızofren bır yapıya sahıp dedıklerı fıyasko
halıl hıc baktırmadım
sarısın bırı vardı anı cok ıyı bılıyor gelecek yok sureklı farklı seyler soyledı
dejavu yıgıt berbat ve 2 dk bıle surmuyor akıl versın ancak
majezık ve ucurtmada calısan emre bazen tuttırdu ama genelde berbat
ucurtma nerıman zayıf
imam rosa bu kısılerın cafesının ısmını bılmıyorum sahtekar ınsanlar ısım tutturabılıyoır gerısı hıkaye her gelene buyuden bahsedıp ayrıca onun ıcın para alıyorlar
kadınlar kahvesı dılek ve pelın ılk basta ıyı gelecekle ılgılı hıcbırsey tutmadı
melekler eren berbat once ovdugunu sonra ne kotu adam bu dedı
melekler gulsen bırcok falcıya gore ıyı laf cafedeki çiğdem gibi
damlalar barıs bos sakın gıtmeyın
enfal bakırkoydekı ısımlerı cok ıyı bılıyor 1 aylık gelecek sonrası yok
YANI ANLAYACAGINIZ HAYALKIRIKLIGIhıc fal baktırmayan ben 6 aydır hastalıklı gıbı gıttım dedıklerı cıkmadı sembol tarık mehmet toprak anda olan gecmıs belkı ama gelecek yok hele mehmet tam bir hıkaye olmadık seylerden bahsetti ( herkese sevgıler
kızlar miss life gülşenin bugun bi dediği daha çıktı. İşe girdiğin yerde tülin ya da tülay adında biri sana yardımcı olacak demişti. ekip liderimin adı tülay ve gerçekten yardımcı oluyor. Tanısınca dırek aklıma o geldi. es geçmeyin derim.
Çapadaki Şule anneyi bilen yok mu? Medyum kehanet diye geciyor twitterdada.
ikinizin ARAsındaki ilişkiyi yorumluyor zaten kısa sürüyor tatlım ilişki bölümü ailen hakkında işin hakkındada bilgi veriyorcanım yaa ben şey dicem mevcut durumu iyi yorumluyor dedin ya mesela ben eski erkek arkadaşımın şunan nasıl olduğunu mutlu mu olduğunu yani onun genel durumunu sorsam bilir mi ne dersin işte hayatındaki kişiyle mutlu mu falan bunları bilir mi bana da özelden yaşarsan numarasını zahmet olmazsa..
ikinizin ARAsındaki ilişkiyi yorumluyor zaten kısa sürüyor tatlım ilişki bölümü ailen hakkında işin hakkındada bilgi veriyor
bu arada burak, ve symbol nihal için gelecekle igili bişey tutan var mı?
soğanlık emine nasıl kızlar gelecek tahminleri tutuyor mu, özellikle ilişki konusunda ?
arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.
soğanlık emine tamamen foss.. hiç birşey bilemedi ne an ne şimdi..