İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım bır şey sorucam telden bakıyorum biliyomosun ve şu keremleri arıtan varmı merak ediyorum

Canım bır şey sorucam telden bakıyorum biliyomosun ve şu keremleri arıtan varmı merak ediyorum

Açayınız bir kötü yazı oldu hepinizden özürlülerini telden bakıyorum bır bılgin varmı canım birde şu keremcemle görüşen varsa ne olur yazsın

[QUOTEkızlar =Beyala;29160880]mto_muhendisi;29153293]Facebookta Kerem Keremcan dıye gecıyor anlasılan bulamadınız. Numarasını verıyorum 05549663602 :) umarım ıcınızden bır ıkı tanenız denerde memnun kalır o zaman reklam olmadıgını yardımcı olmak ıstedıgımı anlarsınız. benım hakkımda kotu dusunulmesını ıstemem [/QUOTE]

Ah be guzelım telefonu verdin ama telefon kapalı numarayı madem verdin tabııki onun istegi üzerine vermişsindir ozman cevap verecek neyapalım o zaman şimdi benim Facebook hesabım yok goruşemiycezmi yani rica etsem sizdende zahmet olmazsa cevap versin lutfen[/QUOTE]

Kızlar kerem keremcanla görüşen varmı arıyorum sürekli kapalı telefonu

gururlu3434 bak burda aciklamis kirlikedi adresi istiklalde mis sokakta miss life cafe

merhaba canım laf cafedeki falcıların hepsine baktırdım ben çiğdemin dediklerinin tersi çıktı bende çok sıra oluyor herzaman demek çok iyi diye düşünerek gitmiştim hatta çok kere gittim ama dedikleri çıkmadı bana. Sarışın biri var diye yazmışsın yeni gelen biri vardı kuzeyin yerinde bakıyordu orta yaşlarda bir bayan yanlış hatırlamıyorsam fatmaydı adı ona bir kere baktırdım anı bildi gelecek konusunda tereddütteyim onunla alakalı biraaz bilgi verir misin

canım bu miss life cafe nerde tam olarak

ikinizin ARAsındaki ilişkiyi yorumluyor zaten kısa sürüyor tatlım ilişki bölümü ailen hakkında işin hakkındada bilgi veriyor

soğanlık emine nasıl kızlar gelecek tahminleri tutuyor mu, özellikle ilişki konusunda ?

ikinizin ARAsındaki ilişkiyi yorumluyor zaten kısa sürüyor tatlım ilişki bölümü ailen hakkında işin hakkındada bilgi veriyor

peki tutarlı mıydı? başarılı buldun mu? mesela şu çoğu falcıda olan pembe tablo çizme olayı var mı sence?

bu arada burak, ve symbol nihal için gelecekle igili bişey tutan var mı?

arkadaşlar telefonla fal bakan bir yer var ben baktırdım iyi biliyolar bence. öyle havaleyle para falan göndermeye de gerek yok. sadece telefon parası ne yazarsa artık. ben 10 dk konuştum sadece 24 TL gibi bi rakam yazdı. bence diğerlerine 50-100 lira verene kadar bunu aramak daha iyi. bi de gece gündüz istediğimiz ihtiyacımız olduğu saatte arayabiliyoruz. tarotta bakıyolar kendi yöntemleriyle başka falda bakıyolar. isteyene özelden numarasını veririm. Türkiye'nin heryerinden arabiliyorsun. burdan internet sitesi yada tel. no yazmak serbest mi bilmiyorum.

reklam kokan hareketler bunlar .. 10 mesajınızın 10'uda bu içerikte yazılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…