Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bana en acilinden kadıköy de bir falcı tavsiye ederminiz boshayallersmilehafta sonu kızlarla gitmeyi düşünüyoruz
arkadaşlar günaydın, hala mullanın numarasını ve yerini bilen yokmu ?? dün sordum ama hala bu kadar mailleşmeye hiçbirinizden bir cvp alamadım
Ayrıca Bağdat Cad. Symbol' deki Osman nasıl bakıyor sizce?
sana msj atamıyorum masj kutun ya dolu yada kapalı sanırım. mullanın numarasını adresinide vericem ama profil bilgilerini kontrol etmelisin
sana msj atamıyorum masj kutun ya dolu yada kapalı sanırım. mullanın numarasını adresinide vericem ama profil bilgilerini kontrol etmelisin
belgin kostak,su falı belgin hn ve mukadder hn.3 ü de bana göre iyiyidi.ayrım pek yapamıyorum.ama belgin kostak beni baya etkiledi.ücreti 100 tl.eğer maddi anlamda problem yaratmayacaksa bir kere gidilmeli diye düşünüyorum.
sevgili advocate mesleğini ayarlar bölümünden değiştirebilirsin bulunduğun şehiri de değiştir ismin de zaten yok böylelikle kimse seni tanımaz sen de istediğin kadar anlatırsın
bunun yanında saydığın şeyleri bilmesi zor birşey değil biz geleceği tutturabileni arıyoruz imkansız olduğunu bile bile