İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar yokmu bana onereceginiz kişi gercekten emin olupta sabırsızlıkla bekliyorum tekirdaglı olan arkadasımdan haber bekliyorum
daha önce ki siteden uzaklaştırma sebebin şuydu ;
Konu falcı konusu , yönetim büyü , hoca mevzularının konuşulmasını istemiyor. yasak.
o yüzden tekrar uzaklaştırılabilirsin.
şahsi fikrim 2 ay geçmiş bi hırsızlık için hacı hoca hiç bişi yapamaz.
polisten medet umman gerekiyor.
içim rahatlasın diyorsan su falı.
geçmiş dönemde kayıp eşyalar , calınan eşyalar için bakılırmış.
başak telefonla bakıyomu çıkıyormu söyledikleri banada numarasını verebilirmisiniz
ulaşamadım. 2 kere aradım.
baktırmadan tavsiye edemeyeceğim.
sanırım gene bildiğime kişiye gideceğim.
ya burak ya olgu ama hiç baktırmayabilirimde. insan hayatında ki aksiliklerede alışıyor zamanla.
gelecek çıksın diye gitmiyorum artık şu anı geçiştirmek için gidiyorum.

Canım benim ben hangi hocadan bahsediyorum tüm duydugum isimleri burdan duydum ben istanbuldan cok uzakta oturuyorum ayrıca allah kimseye vermesin kapınız kırılmadan eviniz dağılmadan yuzmılyarınız giderse sizde benim Halim'e düşerseniz alla korusun yinele sahil önereceğiz kişi varsa yazarsan sevinirim inşallah yanlış bir şey yazmadım yine

kızlar hani telefon edince gelen ayhanla yakında görüşen, görüşecek olan var mıdır
sinir bastı ulaşamıyorum adama yaaa

canım sana mail de attım ama belki görmezsin diye burdan da soruym dedim
yıldızname bakan kişi kimdir nerdedir acep :)

evet burcu hanım önerinizi dikkate aldım ve çok memmun kaldım forumdaki herkeze tavsiye ediyorum ayrıca burcu hanım sanada çok teşekür ederim dediğin kadar varmış hem kısa bakmıyor uzun bakıyor vede doğru ve yerinde tespitleri var ayrıca insanı motive edişi çok iyi yeni baktırdım ve sizlerle paylaşmak istedim

Kızlar rahman hocaya gıden varmı varsa gidenlerden cevap bekliyorum

laf cafedeki en kötü falcı canan. bir kez baktırdım sadece en büyük falcı pişmanlığımdır. keşke çiğdem'e baktırsaydın. mesajların hepsini okumadım gerçi belki baktırmışsındır önceden ama çiğdem bakırköy'deki en iyi falcıdır. ben fala bağımlı gibi yaşıyordum bi aralar, şimdi yavaş yavaş bırakıyorum :) ama hevesliyseniz burdaki herkese laf'taki çiğdem'i öneririm.

Hocalardan bahsetmek yok demiştik!

Ya ben hocalardan falan bahsetmiyorum anlamıyomusunuz bu isminde daha birkaç gün önce başka arkadas
Ş yazmış öyle soruyorum niye başkası yazınca bir sorun olmuyor üst sayfalara bakınca görürsün ben burda kımın ismini sorup yazıyorsam buradaki kişilerde duyuyorum anlamadım yani falcı dıye sorarsak herhalde sorun yok

sağolasın canım kk kızları olarak bide bakmışız ki hepimiz bir bir ewleniyoz sırayla :)

inşallah canım :)

canım bu hatun kaç gayme bir de biraz yolu tarif etseniz avrupa yakasındayım da karşı özürlüyüm çok karışık geliyor size zahmet:)

canım bana dedikleri yani geçmişle ilgili söyledikleri doğru tahminler yani ben memnun kaldım ama o zaman gelecekle ilgili söyledikleri çıkmıcak yuppppiiiii :) ama hatun geçmişi biliyor yaa hakkını yemiyim şimdi çiğdeme de giderim bir ara :)

Kızlaarrrr hepinize merhaba:)..
Uzun zamandır bakmamıştım foruma..Bu akşam göz atarken Emine Akkaya ile ilgili yorumlar okuyunca önce yazmayayım dedim sonra duramadım:)
Ben de bir süre önce gittim yaklaşık 6 ay oldu..En son gittiğim falcı..Çok önyargılı baktırmıştım..İşte şöhret oldu atar tutar demştim..Evet kısa net ve öz bakıyor.Soru sorarsan cevaplıyor.Çıktığım zaman bin pişman olmuştum neden gittim neden 60 tl verdim yazık oldu parama demiş hatta burada bazı üyelerle paylaşmıştım..Yalnız ne dediyse çıktı..Tabi çok uzak tarihler var ne olur bilemiyorum..Ama işimle ilgili söylediği tarih dediği olay aynen gerçekleşti..Bir yakınını kaybedeceksin hasta biri var iyileşmeyecek demişti ne yazık ki oldu..Böyle pat pat söylüyor..Beni en çok şaşırtan falcı oldu..O günden beri başka kimseye de gitmeedim.Herkese tutar mı bilemem..Ama bana tuttu..Acaba diyorum yakın da tekrar gitsem mi:)Fal arası yakın olursa bakmıyor.Gerek yok sen yeni geldiin parana yazık diyor..Yanımda bekleyen birine söyledi ordan duydum.Bakmadı genç bir kıza..Geçen ay baktım bekle biraz dedi..İşte kızlar böyleyken böyle..Hadi kalın sağlıcakla:)

Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın cnm :)Emineye fal baktırdıktan sonraki durumumu:)Ben ilk gittiğimde Bana dediki senin baban çok hasta ölücek bu adam dedi ve arkasına ondan sana para gelicek ama eh işte çok birşey değil dedi...O sıra babam ameliyat olmuştu ve ameliyatı iyi geçmişti...(bu arada babam ayrı bizden 35 senedir, o yüzden belki pek sarsılmadım dediklerinden)Neyse ekim başıydı gittiğim.Aralık 25 Babam vefat etti..Amcam çalışmıyorum ve bekarım diye bana şuraya,şuraya git dedi Babandan maaş bağlat dedi..ve eminenin dediği gibi hemen arkasına bana devletten para geldi..Yetim maaşı bağladılar...
Ocak ilk hafta gittim..Kartlar çektirdi yorum yapıyor..ben dalmışım masaya vuruyor bu kim ölmüş diye..Bir baktım 1 kart ters duruyor..Kaldım öyle..Kartı çevirdi adam bu, kim bu dedi...Ben Babam dedim...Sonra bana dediki sen mahkeme acıcaksın arkasına Avukatla görüşeceksin 5 kişi arasında 1 anahtar paylaşımı olucak 2013 sonuna doğru para alıcak bu işten dedi...Ben içimden dedim ki babanın kendi evi vardı açamam mahkeme Kadın oturuyor sokağa mı atacam dedim kapadım konuyu...Aradan 1 ay geçti amcam geldi dedi ki Kadının kendi evi var şu anki evinde hakkınız var bir araya gelin hakkınızı alın dedi.....Araştırdım,,dediler ki Adliye'ye git veraset ilanı çıkar..ben de gittim adliyeye bir kaç işlem yaptırdılar ve bana en son dediler ki hayırlı olsun mahkeme açmış bulunuyorsunuz.Ben şok tabiki..Farkında olmadan mahkeme açmışım..:)Buğün sonuçlandı mahkeme hatta..Ve avukat aradım.mecburen mal paylaşımı için...onun içinde haftaya avukatla randevum var...ve Emine'nin dediği gibi verasette 5 kişi hak sahibi :)Daha neler var neler...Dedim Kadın çok başarılı Tarot falında...Bende uzun zaman önce fal baktırmayı bırakmıştım..ama emineden sonra artık üstüne para verseler kimseye gidip fal baktırmak için oturmam bile yanlarına....

ücret ne kadar acaba?

canım bu hatun kaç gayme bir de biraz yolu tarif etseniz avrupa yakasındayım da karşı özürlüyüm çok karışık geliyor size zahmet:)

20 liraya bakıyor kadıköyde bahariye caddesinde süreyya operasının karşı sokağından girip sola dönüyorsun adıda istanbull cafe 2 tane fal bakan bayan var ben esmer olana baktırdım adı şehriban hanım çok memmun kaldım çok iyi yorumları var pozitif bir insan falada güzel bakıyor hayatımla ilgili bir çok şeyi bildi geleceklede ilgili çok şey söyledi geçmişle ilgili bazı şeyleri bilince gelecektende ümitliyim yani ne yalan söyleyim :))

emineyle ilgili yorumu okuyunca ilk sen geldin aklıma :)
hatta o aksam facesini felan buldum telefonunu , sonra bişiler oldu gitmekten vazgeçtim.
du bakim yarın dişçi çıkışı ararım müsaitse giderim , 60 tl çok ama nasılsa az baktırıyorum artıkın.
gene bana belli olmaz.

Emine Akkaya nerede fal bakıyor?

Emine Akkaya nerede fal bakıyor?

Taksimde Demirören iş merkezinin arasında kendi ofisi var...
Bu arada kızlar 20tl,20tl paralar verip cafe cafe gezene kadar 60tl verip uzunca bir süre fala ara vermenizi tavsiye ederim...Benim 8-9 ay çok paralarım gitti..Sizinde gitmesin..
Gitmediğim kişi kalmadı nerdeyse taksim,kadıköy ve bakırköy civarında...Ha evet anda ve geçmişte beni şok eden çok isim gördüm ama ileriye dönük tahminlerde hep başarısız kaldılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…