- 23 Haziran 2007
- 111
- 22
SELAM PAPATYA..NASILSIN....ELMAS HANIMIN TELİNİ BANA MAIL ATABILRIMISIN....TESEKKÜRLER burcuyil24@hotmail.combirsen değil canım elmas özelden gönderirim tabi:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SELAM PAPATYA..NASILSIN....ELMAS HANIMIN TELİNİ BANA MAIL ATABILRIMISIN....TESEKKÜRLER burcuyil24@hotmail.combirsen değil canım elmas özelden gönderirim tabi:))
ben de aslen tekirdağlıyım ama bu kadını nasıl duymadım..canım yaa bana da özelden numarasını yazar mısın özel mesaj hakkın yoksa mail adresimi yazayım sana z_ucar34@hotmail.com
Tamamen dolandrici bi de hocaya yonlendrmeye baslamis uzak durun derim
Ben cok üzgünüm çünkü dün ıhtar aldım hoca ısmı veriyorum diye arkadaslar ben burda sorduğum tüm kısılerının ısımlerinı burda duydu gerek isimlerini gerek telerimi ve benim özel mesaj hakkım olmadıgı ıcın bana özel yazılıpta sormadım gecmis sayfalarda görebilirsiniz ben allahıma son derece inanan bırkisiyim bu forma sadece bu derdime care olabilirmisin diye katıldım yani etrafınızda başına böyle şeyler gelişte care olan vardır belki diye bana inanın ne fal hastayım nede meraklısının her insanın keyif icin baktığını kadar yani sizin anlayacağınız denize düşen yılana sarılır misali zaten yas olarakta çoğunuzdan büyüğüm 35 yaşındayım fakat yaşadığım durum cok zor birde sanırım katılmcıların cogu istanbuldan ben istanbuldan cokuzakta oturuyorum ve etrafımda hıc bır falının. Hocanın reklamını yapmadım bana inanın ben hayatımda ilk defa mesaj yazıyorum inani
I'n hiç ilgilendiğim bir şey degildi onun kusurlarımı bagıslayın Tekirdaglı arkadaş bana meali atın dedi görüşmek ıcın ama inanın bulamıyorum yanlış bır şey yapmamak icin yazamıyorum yınede bana yardımcı olacak herhangi bır şey biliyorsanız yazın
Bunu kim icin yazdınız canım anlıyamadım
kızlarrr emine akkaya ya gittim tarot baktırmaya önce 6 kart seçtim sonra 12 sonra 24 ...
kesin we net konuşuyo...
beğendin mi diye merak edeniniz warsa beğenip beğenneme arasında kaldım açıkcası...
çünkü geçmişten çok az bahsetti..
emine ye göre 2014 te yüzük takıyom 2015 te ewleniyom kızlar
aman dedikleri olsunda :)
Dilek beni ciddi hayal kirikligina ugratti, erkek arkadasinin adini soyadini yaz dedi, soyadini yazmak istemeyince azarladi, bi de oyle sacma sapan seyler soylediki hayatimla uzaktan yakindan alakasi yok fali bitrmeden kalktim.
Arkadaşlar hepiniz birşeyler öneriyorsunuz sağolunda fiyatlar gerçekten çok yüksek
Benim sadece öğrenmek istediğim şeyler var ki hepimizin öyledir
Bildiğiniz en fazla 25 olsun öğrenciyiz ya İstanbul'da anlayan var mı acaba hemen gitmem lazımda :)
arkadaşlar yıldızname baktırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliri..kuran açıyor zaten yıldızname de o şekilde bakılır kuran dediysem işte arapça yazılır bir kitap kuran olmayabilir yanlış söylemeyim.. neyse işte senin yada baktırmak istediğin kişilerle ilgili genel hatlarıyla bilgi veriyor isteyen olursa yardımcı olabilirim yalnız numarayı falan burda yazamam izinsiz istenseniz beni ekleyin mail adresimden ordan bilgi veririm özel mesajımda yok arkadaşlar yazarsanız cevap yazamıyorum bilginiz olsun
en son olguya baktırmıştım. aralık başımıydı sonumuydu ne.
başak karşıda sanırım , ben telefonda bakmasını tercih ediyorum.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2