İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar olgu hanım nerede bakıyor, hiçbir sözü geçen kafede bulamadım tel numarası olan veya çalıştıgı yeri bilen mesaj atabilir mi lütfeeen

kızlar merhaba fala çok meraklı oldugum ıcın genelde bu sıtedeki yorumları okuyorum yenı üye oldum ne nerden nasıl yazılıyo cok detaylı bılmıyorum benım istanbulda gitmediğim falcı kalmadı tek önere bileceğim kurtuluştaki melehat

Arkadaşlar hepiniz birşeyler öneriyorsunuz sağolunda fiyatlar gerçekten çok yüksek
Benim sadece öğrenmek istediğim şeyler var ki hepimizin öyledir
Bildiğiniz en fazla 25 olsun öğrenciyiz ya İstanbul'da anlayan var mı acaba hemen gitmem lazımda :)

Geleceği bilmek bakımından, üzerinde mutabakata vardığımız bir isim ne yazık ki yok... Keşke olsaydı da söyleyebilseydik...
Ama anı bilmek bakımından, o fiyatlarda gidebileceği birçok yer var. Örneğin Beiiktaştaki Symbol cafe Nihal... Zaten üniversite öğrencisi olduğuna göre %50 ihtimalle Beşiktaş civarlarında okuyorsundur

kreyzim senin yeni adın bumerang olsun

yeni bi isim yok galiba cevaplayan olmadı beni :26:

arkadaşlar balatta salih hoca varmış
gidenler varsa yorumlarını paylaşırlar mı

selam canım ben de o civarlada oturuyorum yani yakın sayılır. bende ordan birine gitmiştim ama üç sene oluyor isimini hatırlamıyorum yalan olmasın ama eğer aynı kişiden bahsediyorsak tavsiye etmem hiç bir hattan anladığı yok bana göre..istersen git bir gör konuş ama çok fazla para isterse verme yıldıznameye bakmıştı bana ben memnun kalmadım ama dediğim gibi aynı kişiden mi bahsediyorum ama orda bilinen tek falcı o bilgin olsun

Teşekkür ederim evet bende çok gittim geçmiş bakımından ne yaşadıysak bildiler ama gelecekten hiç birşey çıkmadı bende geçmiştekilerle avundum aslında sadece geçmişi duymak için bile gidenler var o kadar değişiğim ki yaşadıklarımı başkalarının söylemesi bile ilgi çekici geliyor :)

Merhaba,

Olgu cafe de bakmıyor. Özel msj hakkım yok mail adresini verebilirsen telefonunu verebilirim.

merhaba canım. numarasını buldum yarın arayacagım. sen gidiyor musun olgu hanıma? gidiyosan başarılı buluyo musun anda özellikle? mailim xyzel@hotmail.com bu arada oradan da yazabilirsin :)

hayır ne dalgası aşk olsun. güzel bir yaşanmış hikaye eski türk filmlerinin hem sonra nesi kötü ki :13:

şaka yapıyom kız :) ne diyelim allah sevdiklerimize kavuştursun ister türk filmi ister brezilya dizisi olsun bizim yeterki keyfinimiz yerinde olsun :13:

çok sağol canım ya , ben de yıldızname istiyorum, forumda gördüm 10 tl ye fatihte bakan bi hoca varmış ama bi türlü ulaşamadım
balattaki salih hocayı öven de var beğenmeyen de :)
yıldıznameye çok iyi hocalar bakabilirmiş ama bi türlü bulamadım öyle birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…