- 20 Aralık 2012
- 134
- 8
- 34
kızım ne dalga geçiyorsun :) türk filmleri alt etmiş bee eyyyy ulenn
Geleceği bilmek bakımından, üzerinde mutabakata vardığımız bir isim ne yazık ki yok... Keşke olsaydı da söyleyebilseydik...
Ama anı bilmek bakımından, o fiyatlarda gidebileceği birçok yer var. Örneğin Beiiktaştaki Symbol cafe Nihal... Zaten üniversite öğrencisi olduğuna göre %50 ihtimalle Beşiktaş civarlarında okuyorsundur
kreyzim mesaj kutun dolu.
arkadaşlar anda başarılı biri istiyorum , telefonda bakması tercihim.
evet bilgi istiyorum
Ayrıca gerçekten fal tamamda hoca , büyü işlerini karıştırmayın şu foruma.
kimler ne paralar kaybetti bu yüzden
Merhaba,
Başak veya Olgu'ya baktırdın mı?
kızlar olgu hanım nerede bakıyor, hiçbir sözü geçen kafede bulamadımtel numarası olan veya çalıştıgı yeri bilen mesaj atabilir mi lütfeeen
en son olguya baktırmıştım. aralık başımıydı sonumuydu ne.
başak karşıda sanırım , ben telefonda bakmasını tercih ediyorum.
Başak'a telefonda baktırıyorum ben:))
abooooo
ne kadar ?
bide tilifonu litfen, bide izlenimlerin.
mailimi biliyosun :)
acil cevap :)
hızır gibi yetiştin bea
arkadaşlar balatta salih hoca varmış
gidenler varsa yorumlarını paylaşırlar mı
kreyzim senin yeni adın bumerang olsun
yeni bi isim yok galiba cevaplayan olmadı beni :26:
Geleceği bilmek bakımından, üzerinde mutabakata vardığımız bir isim ne yazık ki yok... Keşke olsaydı da söyleyebilseydik...
Ama anı bilmek bakımından, o fiyatlarda gidebileceği birçok yer var. Örneğin Beiiktaştaki Symbol cafe Nihal... Zaten üniversite öğrencisi olduğuna göre %50 ihtimalle Beşiktaş civarlarında okuyorsundur
Miniğim çok alemsin :) bumerang da güzel isimmiş haaa... bu aralar forumda zaten bi durgunluk var...
Merhaba,
Olgu cafe de bakmıyor. Özel msj hakkım yok mail adresini verebilirsen telefonunu verebilirim.
hayır ne dalgası aşk olsun. güzel bir yaşanmış hikayeeski türk filmlerinin hem sonra nesi kötü ki :13:
selam canım ben de o civarlada oturuyorum yani yakın sayılır. bende ordan birine gitmiştim ama üç sene oluyor isimini hatırlamıyorum yalan olmasın ama eğer aynı kişiden bahsediyorsak tavsiye etmem hiç bir hattan anladığı yok bana göre..istersen git bir gör konuş ama çok fazla para isterse verme yıldıznameye bakmıştı bana ben memnun kalmadım ama dediğim gibi aynı kişiden mi bahsediyorum ama orda bilinen tek falcı o bilgin olsun