Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın cnm :)Emineye fal baktırdıktan sonraki durumumu:)Ben ilk gittiğimde Bana dediki senin baban çok hasta ölücek bu adam dedi ve arkasına ondan sana para gelicek ama eh işte çok birşey değil dedi...O sıra babam ameliyat olmuştu ve ameliyatı iyi geçmişti...(bu arada babam ayrı bizden 35 senedir, o yüzden belki pek sarsılmadım dediklerinden)Neyse ekim başıydı gittiğim.Aralık 25 Babam vefat etti..
Amcam çalışmıyorum ve bekarım diye bana şuraya,şuraya git dedi Babandan maaş bağlat dedi..ve eminenin dediği gibi hemen arkasına bana devletten para geldi..Yetim maaşı bağladılar...
Ocak ilk hafta gittim..Kartlar çektirdi yorum yapıyor..ben dalmışım masaya vuruyor bu kim ölmüş diye..Bir baktım 1 kart ters duruyor..Kaldım öyle..Kartı çevirdi adam bu, kim bu dedi...Ben Babam dedim...Sonra bana dediki sen mahkeme acıcaksın arkasına Avukatla görüşeceksin 5 kişi arasında 1 anahtar paylaşımı olucak 2013 sonuna doğru para alıcak bu işten dedi...Ben içimden dedim ki babanın kendi evi vardı açamam mahkeme Kadın oturuyor sokağa mı atacam dedim kapadım konuyu...Aradan 1 ay geçti amcam geldi dedi ki Kadının kendi evi var şu anki evinde hakkınız var bir araya gelin hakkınızı alın dedi.....Araştırdım,,dediler ki Adliye'ye git veraset ilanı çıkar..ben de gittim adliyeye bir kaç işlem yaptırdılar ve bana en son dediler ki hayırlı olsun mahkeme açmış bulunuyorsunuz.Ben şok tabiki..Farkında olmadan mahkeme açmışım..:)Buğün sonuçlandı mahkeme hatta..Ve avukat aradım.mecburen mal paylaşımı için...onun içinde haftaya avukatla randevum var...ve Emine'nin dediği gibi verasette 5 kişi hak sahibi :)Daha neler var neler...Dedim Kadın çok başarılı Tarot falında...Bende uzun zaman önce fal baktırmayı bırakmıştım..ama emineden sonra artık üstüne para verseler kimseye gidip fal baktırmak için oturmam bile yanlarına....