İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok sağ ol, bitanesin :) bende sanırım 2-3 aylık falcı orucumu bozucam :)

Çok sağ ol, bitanesin :) bende sanırım 2-3 aylık falcı orucumu bozucam :)

Kızlar böyle şeylere vesile olmak beni çok rahatsız ediyor ama en azından 1 kez gidersiniz ve kafanızda falcı arayışı kalmaz. böylelikle de birileri çıktım mı gitsem mi gitmesem mi teredütleriniz biter..çok uzunca bu işlerden uzak olursunuz..

yok yok, merak etme, kötü bir şeye vesile olmadın, zaten pirelenmeye başlamıştım ben

Bu 2 kişide aynı kişidir...

insanın hayatını okuyacağına kendi hayatını okusa ya yakalanmazdı : )

Kızlar rahman beye giden varmı söylediği seyler çıkarmı giden varsa onerırmısınız

Bu 2 kişide aynı kişidir...

insanın hayatını okuyacağına kendi hayatını okusa ya yakalanmazdı : )

hahhaaa bu aksam cok gülesim var nedense ben bu kafeye gitmisrim Havva vardi orda o zamanlar hani burdada cok met ediyorlardi gecen sene subatta gittim 1 seneyi gecti ve hic bir dedigi tutmadi cikmadi gecmisi ani bile dogru dürüst bilemedi sacmaladi durdu..

Valla ben komik değilim de bana uyarı yapanlara soracaksanız hoca geli mesini kullanmamak icin böyle care buldum yinele soruyorum giden arkadaşlardan yorum ve İnan bana canım hayatım suan hic ama hic komik değil

canım bende önümüzdeki hafta gidiyorum, emine tarotta mı daha iyi, kahve de mi? sadece tek bir kişi ile ilgili merak ettiklerim var genel bir fal baktırmıycam .

Canım özelden sormuşsun ama buraya yazayım dedim çünkü başka soranda olmuş.
bana bildiğiniz gibi bir arkadaşım tavsiye edip götürdü o 3-4 senedir dönem dönem ailecek gidermiş o yüzden Eminenin fallarını iyi bîliyor.Bana tarot baktır o da iyi kahve çok kısa dedi ben yok tarot sevmem kahve olsun dedim ama kız ordan hayır tarot deyince tarot baktırdım.
Bu arada söyle bir durum oldu.o gün biz ofiste beklerken bir kız geldi kahve dedi Emine dediki siz bekleyin biraz kız kahve içip odaya girer girmez çıktı ben dedim kız herhalde vazgeçti baktım para ödüyor arkadaşıma nasıl yani hemen çıktılar dedim kız arkadaşımda bana sana diyorum kahve çok kısa bakıyor oturduğun gibi kalkarsın dedi..

Melekler gülşene baktırmışım not almışım, aralık iş başı, ocak şubat bir konu vardı o hallolacak bir mahkemem vardı o da martta bitecek demiş an itibariyle hiiiiiçç bir şeyi tutmamış görünüyor bilginize

canım bende önümüzdeki hafta gidiyorum, emine tarotta mı daha iyi, kahve de mi? sadece tek bir kişi ile ilgili merak ettiklerim var genel bir fal baktırmıycam .

Ben özellikle bir kişi ile ilgili baktıracaksam edirnekapı tarafında iskambile 30'a bakan biri var şahsen tavsiye ederim.

sağol canım bende aynı şekilde düşünüyorum.. Tarotta süre kısıtlaması yapıyor mu peki

canım emine akkayanın telefonu varmı birde telle bakıyormu bana özelden bildirirsen sevinirim tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…