- 3 Nisan 2011
- 320
- 6
Taksimde Demirören iş merkezinin arasında kendi ofisi var...
Bu arada kızlar 20tl,20tl paralar verip cafe cafe gezene kadar 60tl verip uzunca bir süre fala ara vermenizi tavsiye ederim...Benim 8-9 ay çok paralarım gitti..Sizinde gitmesin..
Gitmediğim kişi kalmadı nerdeyse taksim,kadıköy ve bakırköy civarında...Ha evet anda ve geçmişte beni şok eden çok isim gördüm ama ileriye dönük tahminlerde hep başarısız kaldılar..
Çok sağ ol, bitanesin :) bende sanırım 2-3 aylık falcı orucumu bozucam :)
Çok sağ ol, bitanesin :) bende sanırım 2-3 aylık falcı orucumu bozucam :)
bende bende bendebumerang seni
Kızlar böyle şeylere vesile olmak beni çok rahatsız ediyorama en azından 1 kez gidersiniz ve kafanızda falcı arayışı kalmaz. böylelikle de birileri çıktım mı gitsem mi gitmesem mi teredütleriniz biter..çok uzunca bu işlerden uzak olursunuz..
merhaba kızlar bana göre istanbuldaki en iyi falcı kadıköydeki şehriban hanım yanılmıyorsam istanbull cafede çelışıyordu iskambil ve kahve falına bakıyor ve son derece mükembel bakıyor geçmiş ve gelecekle ilgili nokta ve doğru tahminleri var ne dediyse çıktı sizlerede öneririm sanki insanın hayatını okuyor)
evet burcu hanım önerinizi dikkate aldım ve çok memmun kaldım forumdaki herkeze tavsiye ediyorum ayrıca burcu hanım sanada çok teşekür ederim dediğin kadar varmış hem kısa bakmıyor uzun bakıyor vede doğru ve yerinde tespitleri var ayrıca insanı motive edişi çok iyi yeni baktırdım ve sizlerle paylaşmak istedim
Kızlar rahman beye giden varmı söylediği seyler çıkarmı giden varsa onerırmısınız
Bu 2 kişide aynı kişidir...
insanın hayatını okuyacağına kendi hayatını okusa ya yakalanmazdı : )
Kızlaarrrr hepinize merhaba:)..
Uzun zamandır bakmamıştım foruma..Bu akşam göz atarken Emine Akkaya ile ilgili yorumlar okuyunca önce yazmayayım dedim sonra duramadım:)
Ben de bir süre önce gittim yaklaşık 6 ay oldu..En son gittiğim falcı..Çok önyargılı baktırmıştım..İşte şöhret oldu atar tutar demştim..Evet kısa net ve öz bakıyor.Soru sorarsan cevaplıyor.Çıktığım zaman bin pişman olmuştum neden gittim neden 60 tl verdim yazık oldu parama demiş hatta burada bazı üyelerle paylaşmıştım..Yalnız ne dediyse çıktı..Tabi çok uzak tarihler var ne olur bilemiyorum..Ama işimle ilgili söylediği tarih dediği olay aynen gerçekleşti..Bir yakınını kaybedeceksin hasta biri var iyileşmeyecek demişti ne yazık ki oldu..Böyle pat pat söylüyor..Beni en çok şaşırtan falcı oldu..O günden beri başka kimseye de gitmeedim.Herkese tutar mı bilemem..Ama bana tuttu..Acaba diyorum yakın da tekrar gitsem mi:)Fal arası yakın olursa bakmıyor.Gerek yok sen yeni geldiin parana yazık diyor..Yanımda bekleyen birine söyledi ordan duydum.Bakmadı genç bir kıza..Geçen ay baktım bekle biraz dedi..İşte kızlar böyleyken böyle..Hadi kalın sağlıcakla:)
canım bende önümüzdeki hafta gidiyorum, emine tarotta mı daha iyi, kahve de mi? sadece tek bir kişi ile ilgili merak ettiklerim var genel bir fal baktırmıycam .
Ben özellikle bir kişi ile ilgili baktıracaksam edirnekapı tarafında iskambile 30'a bakan biri var şahsen tavsiye ederim.
Canım özelden sormuşsun ama buraya yazayım dedim çünkü başka soranda olmuş.
bana bildiğiniz gibi bir arkadaşım tavsiye edip götürdü o 3-4 senedir dönem dönem ailecek gidermiş o yüzden Eminenin fallarını iyi bîliyor.Bana tarot baktır o da iyi kahve çok kısa dedi ben yok tarot sevmem kahve olsun dedim ama kız ordan hayır tarot deyince tarot baktırdım.
Bu arada söyle bir durum oldu.o gün biz ofiste beklerken bir kız geldi kahve dedi Emine dediki siz bekleyin biraz kız kahve içip odaya girer girmez çıktı ben dedim kız herhalde vazgeçti baktım para ödüyor arkadaşıma nasıl yani hemen çıktılar dedim kız arkadaşımda bana sana diyorum kahve çok kısa bakıyor oturduğun gibi kalkarsın dedi..
canım edirnekapı bana da çok yakın, bu kişinin iletişim bilgilerini verirsen bana çok sevinirim
Ben özellikle bir kişi ile ilgili baktıracaksam edirnekapı tarafında iskambile 30'a bakan biri var şahsen tavsiye ederim.
Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın cnm :)Emineye fal baktırdıktan sonraki durumumu:)Ben ilk gittiğimde Bana dediki senin baban çok hasta ölücek bu adam dedi ve arkasına ondan sana para gelicek ama eh işte çok birşey değil dedi...O sıra babam ameliyat olmuştu ve ameliyatı iyi geçmişti...(bu arada babam ayrı bizden 35 senedir, o yüzden belki pek sarsılmadım dediklerinden)Neyse ekim başıydı gittiğim.Aralık 25 Babam vefat etti..Amcam çalışmıyorum ve bekarım diye bana şuraya,şuraya git dedi Babandan maaş bağlat dedi..ve eminenin dediği gibi hemen arkasına bana devletten para geldi..Yetim maaşı bağladılar...
Ocak ilk hafta gittim..Kartlar çektirdi yorum yapıyor..ben dalmışım masaya vuruyor bu kim ölmüş diye..Bir baktım 1 kart ters duruyor..Kaldım öyle..Kartı çevirdi adam bu, kim bu dedi...Ben Babam dedim...Sonra bana dediki sen mahkeme acıcaksın arkasına Avukatla görüşeceksin 5 kişi arasında 1 anahtar paylaşımı olucak 2013 sonuna doğru para alıcak bu işten dedi...Ben içimden dedim ki babanın kendi evi vardı açamam mahkeme Kadın oturuyor sokağa mı atacam dedim kapadım konuyu...Aradan 1 ay geçti amcam geldi dedi ki Kadının kendi evi var şu anki evinde hakkınız var bir araya gelin hakkınızı alın dedi.....Araştırdım,,dediler ki Adliye'ye git veraset ilanı çıkar..ben de gittim adliyeye bir kaç işlem yaptırdılar ve bana en son dediler ki hayırlı olsun mahkeme açmış bulunuyorsunuz.Ben şok tabiki..Farkında olmadan mahkeme açmışım..:)Buğün sonuçlandı mahkeme hatta..Ve avukat aradım.mecburen mal paylaşımı için...onun içinde haftaya avukatla randevum var...ve Emine'nin dediği gibi verasette 5 kişi hak sahibi :)Daha neler var neler...Dedim Kadın çok başarılı Tarot falında...Bende uzun zaman önce fal baktırmayı bırakmıştım..ama emineden sonra artık üstüne para verseler kimseye gidip fal baktırmak için oturmam bile yanlarına....
canım emine akkayanın telefonu varmı birde telle bakıyormu bana özelden bildirirsen sevinirim tşk.