MASLOW özel mesaj hahım dolmadı elifkalay@hotmail.com mesaj atarsan
Ben zaten herkese güvenmediğim icin burda sizlerden yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arife hanımla bende görüşmüştüm 1 ay önce söylediğin gibi gerçektende çok iyi niyetli,sen eskişehirdeki hocayla görüştünmü varmı numarası sende banada gönderebilirmisin
Ben zaten herkese güvenmediğim icin burda sizlerden yorum ve fikirlerinizi bekliyorum
benim fikrimi sorarsan gidebilirsen şarköyde asiye hocaya git derim telefonla bakım yapmıyor yanına gitmen gerekiyor tavsiye ederim geçmişte bana çok yardımcı olmuştu canım
Peki canım ne düşünüyorsun sana nereye kadar yardımcı oldu mesela burda birisi arkadaşımla görüşmüştü hıc yarar görmediğini parasının yandığını söylüyor kızlar gercekten kafam cok karışık bırıne tam güvenmiyorum birisi bır olumsuz birşeylerde yazıyor kafam tekrar karışıyor arıfe hanımla düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
mailde iletişim bilgilerini yazarım canım
dediğim gibi iyi niyetli biri telefonda çok sıcak kanlı konuşuyor fakat ben birşey yaptırmadım sadece bana üstünde büyü var dedi bunu çözmemiş lazım dedi 600 tl civarı bir para söyledi okuma filan yapması enerjimi yükseltmesi gerekiyormuş fakat benim bu kadar parayı verecek durumum zaten yok birde işin içene bu kadar fazla para girince ben huzursuz oluyorum bu parayla 1 ay boyunca geçinen insanlar var gönlünden ne koparsa deseydi keşke ne bileyim arkadaşım senide yanıltmak istemem açıkcası ...
ok,akşam yazabilicem sanırım,peki ne dersin?O kadar büyük paralar mı sözkonusu?iyi niyetli demişsin ya,yani o zaman o kadar çok talep etmemesi gerek diye düşünüyorum,fiyatla ilgili bi fikir edindin mi cnm?
benim fikrimi sorarsan gidebilirsen şarköyde asiye hocaya git derim telefonla bakım yapmıyor yanına gitmen gerekiyor tavsiye ederim geçmişte bana çok yardımcı olmuştu canım
dediğim gibi iyi niyetli biri telefonda çok sıcak kanlı konuşuyor fakat ben birşey yaptırmadım sadece bana üstünde büyü var dedi bunu çözmemiş lazım dedi 600 tl civarı bir para söyledi okuma filan yapması enerjimi yükseltmesi gerekiyormuş fakat benim bu kadar parayı verecek durumum zaten yok birde işin içene bu kadar fazla para girince ben huzursuz oluyorum bu parayla 1 ay boyunca geçinen insanlar var gönlünden ne koparsa deseydi keşke ne bileyim arkadaşım senide yanıltmak istemem açıkcası ...
talena slmlar barış benim içinde çok önemli olan bi konu için üstüne basa basa 27 şubat demişti yazını okuyunca heyecan yaptım:) iki gün nasıl bitcek şimdi inşallah banada çıkar bende barıştan çok memnun kalmıştım.Cok sevindimmm.. ah hasret kaldik cikan fallara =).. hadi bakalim allah tamamini erdirir insallah.
Bu iclerinden Pelin, Dilek ve sanirim bu Baris o zamanlar kadinlar kahvesindeydi onada baktirmistim. Baris eh diyebilicegim nitelikte, sonucu digerleriyle bir tutmustu, ama nasil desem.. gelecegimi o kadar parlak cizdiki, parasal olarak nereye elimi atsam para ile donucemm, benimkide iyi bi is adami olcak, bilmem bende is kadini olcam.. anam anam.. o senin holding bu benim holding ahaha abartmiyimde oyle guzel bir gelecek cizmisti ki icimden (hadiii leynnn) diyip sagol diyip ayrilmistim. Ama diger soyledikleri ciktimi? cikti. Ha olurda kazara is kadini olursam, gunahini aldigim icin ozur dilemesinide bilirim [/
QUOTE]
Canım teşekkür ederim yorumun için:) Bu Damlalar Barıs daha once nerdeydı bılmıyorum boyle Minyon Sarışın cok İçten bir çocuk,Bana fal bakarken sanki Benım senelerdır arkadasımmıs gıbı bır hava vardı,Samımı benım kanım ısındı barısa.Tarıh Tutturmuş 30 Ocak demıs evet 30 ocakta oldu Şu bahsettıgım konu:) Haydı bakalım..Gerısı cıksın İnşallahhhhhhh!!
Tekirdağ daki Arife hanımı 1 sene önce aramıştım sadece bakım yaptırmak için üzerinde büyü var diyip 300TL istemişti, başka bir arkadaşımada aynı şeyleri söyleyip para istemiş, bir daha aramadım..