bu hocanın numarasını bana da yollayabilir misiniz acaba?
Tatlım şu zamandan başlayıp yaklaşık 1 sene için konuşuyor...Bana eylül başı ilk gittiğimde herkez eski sevgili dönücek onunlasın hatta evleniceksin derlerken o bana önünde bu insan yok şubat ayında hayatına şöyle şöyle biri giricek demişti...Geçen hafta aynen dediği gibi bir insan ile tanıştım:))arkasına bu insanla 2013 sonu evlilik gözüküyor 2014 ortalarıda bir erkek çocuk demişti.. tabiki herşey çok yeni olduğu için ilerisini bilemiyeceğim.Belki yarın ben istemiyeceğim yada o ..Kim bilir? ama bende şu zamana kadar dedikleri tuttu..:)
wauuv etkileyici hikayeokuyunca eski türk filmleri geldi aklıma
lütfen baanada gönderirmisn telefonunu eskişehirdeki hocanın numarasını
sonunda gittim kızlar canan hanıma ama sabah erken saatlerde gittim hem dedim fazla sıra beklemeyim hem dedim akşama doğru kadının kafası bulanır iyi bakamaz falan diye.. neyse ben gerçekten memnun kaldım anı falan biliyor hem de diğer falcılar gibi pembe tablolar da çizmiyor neyse o yani..benim için söyledikleri pek parlak şeyler değildi ama önceden söyledi kadın ne çıkarsa onu söylücem dedi söyle dedim pembe panjurlu evler çizme:)hayatında başka biri var seni sevmiyor düşünmüyorda çok mutlu değil o kadınla ama sana da dönmez ama hiç boşuna bekleme benden demesi...ama dedim önceden seviyordu sonradan bozulmu.. bu kadın sonradan giren biri değil ki sadece zamanı geldiğinde tercih yapmış o kadar .... ne ..ne falan olmadım sonradan öğrenmiştim ben bunun böyle olduğunu...
Birde elmira hanıma baktır derim. Karşı tarafın senin hakkındaki düşüncelerini detaylı anlatır hemde..ama sonumuz ne olur dersen bilmiyorum,
canım ya merhaba bende pazartesi gittim bir hafta olacak aynen beni de uyardı sana pembe tablo çizemem ne görürsem onu diyicem felan diye bende zaten bunu beklediğimi söyledim yalanla mutlu olunmaz dedim de neyse işte söylediği şeyler duymak istediğim şeylerdi bir de beklediğimden iyi şeyler söyleyince halen güvenemedim gibi oldu yalnız Canan hanım çok sıcak çok sevimliydi ne diyorsun güvensem mi bu arada dedikleri Kuzey'in eylülde söylediği ve Symboldeki Nihal'in söylediğiyle paralel :))
ben de aslen tekirdağlıyım ama bu kadını nasıl duymadım..canım yaa bana da özelden numarasını yazar mısın özel mesaj hakkın yoksa mail adresimi yazayım sana z_ucar34@hotmail.comEskısehırdekı hoca hakkında ben refaransları istemiştim sözlerden arıfe hanım ıse hoca değil ben görüştüm yaptıgı şey tamamen farklı ve ıyı niyetli bır kişi olduğunu düşünüyorum arife hanım Tekirdaglı uyguladığı tamamen farklı fal gibi değil isterseniz yollarım telini şu an itaberiyle tamamen arife hanımla görüşmeye karar verdim
Bence hiç bır mahsuru yok zaten burda bır üye paylaştı bende öyle aldım numarasını lütfen görüştükten sonra bana bıldir yorumunu belki tekirdagdaki yakınlarından referans alırsın eğer bır şey öğrenip yazarsan cok sevinirim Allah'a emanet ol
Ya 100 de veririm 500 de veririm,parama geçer sözüm,sen karışamzsın ona. Bana bunları niye söylüyorsun anlamadım,büyüyle falan işim olmaz,100 kere söyledim. Havas nedir onuda bilmiyorum,hiç duymadım. Büyü hakkında bilgimde senden çok fazladır,işgüzarlık yapmayın rica ederim
gururlu'nun dediği neden olumsuz dedi ki..o yapar gibi bence bende biri var ama yıldızname bakıyor işine yarar mı bilmiyorum canım yaa şüphelendiğin biri varsa onun adını falan verirsin hem ağzı dualı bir adam işini görürse veririm numarasını sen bir düşün de..
wuwww süper yaaa :) rabbim tamamına erdirsin canım,inşallah çok iyi bir insandır bu karşına çıkan da tez zamanda yuwanı kurarsın.. bu arada numara için çok sağol canım :)
Havas dedigin dua seklinde seytani bir sekilde dua etmek yani buyu yapmaktir. Korkmayin buyu hakkinda cokca bilgiye sahip oldugunuz zaten belli, buraya gelip aptal ayagina yatmaklada pacayi kurtaramazsiniz. Insanlarin gunahina girmeyin bari. Ayip.. o kadar para veripte dua edildigi sacmaligina inanicak insan azdir emin ol.
Tatlım şu zamandan başlayıp yaklaşık 1 sene için konuşuyor...Bana eylül başı ilk gittiğimde herkez eski sevgili dönücek onunlasın hatta evleniceksin derlerken o bana önünde bu insan yok şubat ayında hayatına şöyle şöyle biri giricek demişti...Geçen hafta aynen dediği gibi bir insan ile tanıştım:))arkasına bu insanla 2013 sonu evlilik gözüküyor 2014 ortalarıda bir erkek çocuk demişti.. tabiki herşey çok yeni olduğu için ilerisini bilemiyeceğim.Belki yarın ben istemiyeceğim yada o ..Kim bilir? ama bende şu zamana kadar dedikleri tuttu..:)
arkadaşım arefe hn bir arkadaşım iş için kısmet açtırdı ama işe yaramadı .verdiğin para boşa gider arkadaşım 500 tl ödedi boşa gitti.
Eskısehırdekı hoca hakkında ben refaransları istemiştim sözlerden arıfe hanım ıse hoca değil ben görüştüm yaptıgı şey tamamen farklı ve ıyı niyetli bır kişi olduğunu düşünüyorum arife hanım Tekirdaglı uyguladığı tamamen farklı fal gibi değil isterseniz yollarım telini şu an itaberiyle tamamen arife hanımla görüşmeye karar verdim
memnun olan olsa ne olur,sen memnun olmadıktan sonra...2 salla,bi bağla yöntemiyle baştan savmış adam işte,belli ki burda epey reklam dönüyo,iyi denen her isme aldanmamak gerek