İstanbul'da Fal - Falcılar

wuwww süper yaaa :) rabbim tamamına erdirsin canım,inşallah çok iyi bir insandır bu karşına çıkan da tez zamanda yuwanı kurarsın.. bu arada numara için çok sağol canım :)

kızlar bugün taksimdeyken öyle arada fal bakan biyer var ben tesadüfen girmiştim ama kadının dedikleri çıktı dedi arkadaş. Miss life cafede gülşen. cafe de kendisininmiş zaten. isabetli şeyler söyledi bana. gelecekle ılgılı soyledıklerı de olabılırlıgı olan şeyler. soru sordugumda da arkasında bırı varmıs da soruyormus gbı omzuna gonerken gozlerını kapatarak cevapladı. var mı giden? araştırdım ama burda hakkında bıseyler yazılmamıs sanırım

lütfen baanada gönderirmisn telefonunu eskişehirdeki hocanın numarasını

Eskısehırdekı hoca hakkında ben refaransları istemiştim sözlerden arıfe hanım ıse hoca değil ben görüştüm yaptıgı şey tamamen farklı ve ıyı niyetli bır kişi olduğunu düşünüyorum arife hanım Tekirdaglı uyguladığı tamamen farklı fal gibi değil isterseniz yollarım telini şu an itaberiyle tamamen arife hanımla görüşmeye karar verdim

canım ya merhaba bende pazartesi gittim bir hafta olacak aynen beni de uyardı sana pembe tablo çizemem ne görürsem onu diyicem felan diye bende zaten bunu beklediğimi söyledim yalanla mutlu olunmaz dedim de neyse işte söylediği şeyler duymak istediğim şeylerdi bir de beklediğimden iyi şeyler söyleyince halen güvenemedim gibi oldu yalnız Canan hanım çok sıcak çok sevimliydi ne diyorsun güvensem mi bu arada dedikleri Kuzey'in eylülde söylediği ve Symboldeki Nihal'in söylediğiyle paralel :))

canım ben de bu kadını çok sevdim bana söylediği şeyler pek iç açıcı şeyler değil ama malesef doğru yani.bende içimden inanmak gelmiyor ama durum da anlattığı gibi malesef hata bana sana bayraklı bir yer var dedi evet memurluk ataması bekliyorum olucak mı peki dedim allah bilir tabii de ben olacak gibi görüyorum dedi. kadın gelecek hakkında kesin yaa bak bu tarihler de bunlar bunlar olmazsa gibi şeyler söylemiyor böyle söyleyen birine de zaten inanmam.. ben derim ki geleceği tabi kimse bilemez ondan şüphemiz yokta genel hatlarıyla bu kadına malum oluyor bence güven bence dediklerine..mutlu kal

ben de aslen tekirdağlıyım ama bu kadını nasıl duymadım..canım yaa bana da özelden numarasını yazar mısın özel mesaj hakkın yoksa mail adresimi yazayım sana z_ucar34@hotmail.com

Bence hiç bır mahsuru yok zaten burda bır üye paylaştı bende öyle aldım numarasını lütfen görüştükten sonra bana bıldir yorumunu belki tekirdagdaki yakınlarından referans alırsın eğer bır şey öğrenip yazarsan cok sevinirim Allah'a emanet ol

Numarası 0541 6524373

Havas dedigin dua seklinde seytani bir sekilde dua etmek yani buyu yapmaktir. Korkmayin buyu hakkinda cokca bilgiye sahip oldugunuz zaten belli, buraya gelip aptal ayagina yatmaklada pacayi kurtaramazsiniz. Insanlarin gunahina girmeyin bari. Ayip.. o kadar para veripte dua edildigi sacmaligina inanicak insan azdir emin ol.

arkadaşım arefe hn bir arkadaşım iş için kısmet açtırdı ama işe yaramadı .verdiğin para boşa gider arkadaşım 500 tl ödedi boşa gitti.

wuwww süper yaaa :) rabbim tamamına erdirsin canım,inşallah çok iyi bir insandır bu karşına çıkan da tez zamanda yuwanı kurarsın.. bu arada numara için çok sağol canım :)

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.Amin..İnşallah seninde herşey gönlünce olur.. Sevgilerimle..:)

Bravo arkadaşım ağzına sağlık.Bizim dinimizde geçen hoca tabiri Camilerde namaza çağrı yapar,ölümlerin def edilmesinde dua okur vs vs vs.Bununlar dışında birşeyler yapmaz yapamaz.Allah bize şah damarımızdan daha yakın. Araya aracı sokulmaz ve kimse kimseden üstün yaratılmamış.varsa sıkıntın oturup kalpten duanı okursun ve iyi niyetle okunan hiç bir duayı Rabbim geri çevirmez.

Jasmin80 bahsettiğin kişinin numarasını benimle de paylaşır mısın?lütfen zor durumdayım teşekkürler

arkadaşım arefe hn bir arkadaşım iş için kısmet açtırdı ama işe yaramadı .verdiğin para boşa gider arkadaşım 500 tl ödedi boşa gitti.

Canım soyledıgın kışı tekırdagdan arıfe hanım denılen kısımı bılmıyorum ama cok ıyı bır Nisan'a benzıyor rabbım yanıltmasın

arife hanımla bende görüşmüştüm 1 ay önce söylediğin gibi gerçektende çok iyi niyetli,sen eskişehirdeki hocayla görüştünmü varmı numarası sende banada gönderebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…