haklısın canım haklısn ben de kendime kızıyorum valla..
Tesekkür ederim cancazim
anlıyorum seni,insan terapi gibi görüyo ama bu sefer de böyle kötü sonuçla karşılaşınca daha beter morali bozuluyo,sıkma canını,inşallah hakknda hayırlısı neyse o olur
Kızlar ben arada söylüyorum ama belki bileniniz vardır. Taksimde demet var,ben terapi olsun diye ona giderim hep. Bugün yorumları tespitleri çok iyidir. Zihin okur. Karşınızdakinin zihnini de :)) elbet bu işlere çok bel bağlanılmaz. Ama ben iyi bir enerji alıp çıkmış olurum hep..iyi kötü duysam da.. güzel bir gaz almış olurum
Taksim'de nerde canım ve ne kadar? Bileyim de belki bi gün yolum düşer
Home ofisinde bakıyor canım. 7-8 dakka bir seans oluyor,25 lira alıyor. Ben genelde 2 seans baktırıyorum 50 lira.Bana yetiyor...
aa çok ilginç kız randevuyla mı alıyor nasıl oluyor?
Randevuyla canım. Bugünden araman lazım yarın için. Çok ilginç bir insandır kendisi. ben çok severim demet ablayı. genelde gidenler sürekli gidenler zaten. Yaa ne bileyim,moralim bozuk olunca bana iyi geliyor onu söyleyebilirim...
Randevuyla canım. Bugünden araman lazım yarın için. Çok ilginç bir insandır kendisi. ben çok severim demet ablayı. genelde gidenler sürekli gidenler zaten. Yaa ne bileyim,moralim bozuk olunca bana iyi geliyor onu söyleyebilirim...
anladım canım, zahmet olmazsa iletişim bilgilerini özelden atıver de bulunsun
Atıyorum canım,bağlantım kötü bugün kusura bakmayın hemen dönemedim..
Kızlar ben arada söylüyorum ama belki bileniniz vardır. Taksimde demet var,ben terapi olsun diye ona giderim hep. Bugün yorumları tespitleri çok iyidir. Zihin okur. Karşınızdakinin zihnini de :)) elbet bu işlere çok bel bağlanılmaz. Ama ben iyi bir enerji alıp çıkmış olurum hep..iyi kötü duysam da.. güzel bir gaz almış olurum
Bende gitmiştim.. terapi için gidermisiniz bilemem ama kesinlikle söylediği hiç bir sey cıkmadı, fazla paranız varsa verebilirsiniz kızlar ..
hmmm,anladiko
hmmm,anladiko
maslow mesaj kutun dolu canım cvp yazamadım...
gururlu benim özel mesaj hakkım yokta beni msn den bir ekler misin bir konu hakkında bilgini almak istiyorum z_ucar34@hotmail.com
gururlu selam sana birşey sormam gerekli bana özelden mail adresini yazabilir misin yada beni ekleyebilir misin nlur önemli