İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ya eskişehirdeki hocaya nasıl ulaştın, telefonla yardım eder mi

bana reklam yaptığımı söylüyor arkadaşlar ama .gittiğim ve memnun olduğum yerleri tavsiye ederim tabiki.fal için istanbulda çok yere gittim.2 yıldır.taksimde hasan bey ve ataköyde hakan gerçekten biliyor.ama faldan sonra bazı şeyşerin düzelmesi için hocada gerekebiliyor.benim ihtiyacım oldu canım.bende bu eskişehirdeki hocayı tavsiye ile buldum .tel ile baktı.özel hayatım ile ilgili baktırmıştım.bir haftada bile çok faydasını gördüm.isteyen arkadaşlara tel verebilirim.aytaç hoca eskişehirde.

insanoğlu ne kadar nankör numara verirsin tavsiye edersin reklam yapıyor derler vermezsin vermedi o zaman ne diye tavsiye ediyorsun derler arkadaş yıllardır bu sitede kimsenin günahını almayın arkadaşlar isteyen gider istemeyen gitmez

tamam canım numarayı ozeline atıyorum...

canım numara için teşekkürler özel mesajım olmadığından sana özelden yazamadım
bana göndermiş olduğunu numara falcı numarasımı hocamı özelden detayları görüşseceğim kişinin ismini falan söylersen ona göre bugün arıycam kendisini

SELAM CANIM..TELEFONUN ALDIGININ HOCANIN VE FALCININ İLETİŞİNI MAİL ATABILRIMISNIZ .ŞİMDİDEN TESEKKURLER.. burcuyil24@hotmail.com

bugün biraz erken çıktım işten hazır dedim erken çıkmışken laf cafedeki canana gideyim baktırayım ama akşam kızlara yazarım ona göre giderler bende şans yoktur ki hatun çarşamba cuma günleri bakmıyormuş allahtan telefon açtım boşu boşuna gitcektim gülişş msn de sana denk gelemiyorum ben bu kadını yakalayamıcam galiba ssz

maşallah bana ya neredeyse 4 ay olmuş fal baktırmayalı ve bu süreçte hiç yeni bir bomba falcı çıkmamış forumu okuduğum kadarıyla. şimdi sizlere soracağım şu. son sevgili adayım bana üsküdarda bir falcı olduğunu söylemişti. inanılmaz iyi mutlaka götüreyim seni diye. fal müptelası olduğumu anlamasın diye aa olur gideriz demiş ve çok da detay almamıştım açıkçası e şimdi bizim ilişki yalan oldu, bunu bahane ediyorum da arıyorum sanmasın diye aramak da istemiyorum. var mı hiç üsküdar'da bildiğiniz bu denli iyi bir falcı. o adam bile inandıysa bence baya başarılı olmalı!!

hehehehee ayy kız boşver ara ara birşey olmaz bir arkadaşım için dersin bana sordu da senin dediğin aklıma geldi bu yüzden aradım dersen başka bir şey yok yanii...kimmiş o arkadaş derse zeynoloji dersin yemin etsen başın ağırmaz :) :) ben birini biliyorum ama bu hatun telefonla randevu alıyorsun istediğin yere geliyor ama karşıda yani asya yakasında üsküdarlı mı bilmem biz bir cafe de görüşmüştük

off kızlar ben bi hata yaptım bugün şaşkınbakkaldaki symbol cafeye fal baktırmaya gittim. Osman diye bi adam 2-3 dakika baktı söylediği şeylerden biri ikisi doğruydu ki hiç de spesifik değildi tatmin olmadım üstüne bi de kürşata baktrym dedim baktım millet ondan memnun görünüyor. O da yarım yamalak bildi bi şeyler söyledi..Çok pişmanımmm!!:18:Baktırıp da memnun olan vr mı?

memnun olan olsa ne olur,sen memnun olmadıktan sonra...2 salla,bi bağla yöntemiyle baştan savmış adam işte,belli ki burda epey reklam dönüyo,iyi denen her isme aldanmamak gerek

hani hemen karalamış olmayim diye dedim belki enerjimiz tutmamıştır filan.. bıktım bu işlerden valla! Bizi bu hale dşürenler utansın! (Şair burda eski sevgiliye seslenmekte)

hani hemen karalamış olmayim diye dedim belki enerjimiz tutmamıştır filan.. bıktım bu işlerden valla! Bizi bu hale dşürenler utansın! (Şair burda eski sevgiliye seslenmekte)

elektrik tutmasa da insan bi 15 dakikasını ayırır bence,prensip sahibi olması gerek bi insanın,yoğun da değildir h.içi pek,öyle 2 dakikada sepet havası olmaz ki,ne günlere kaldık valla,insan bunlara gideceğine yaşam koçuna filan gitmeli,ciddiym,en azından kafamızı toparlarız,allahtan öyle huyum yoktur,o falcıdan bu falcıya,ayda yılda bir terapi gibi giderim ama o bile yanlış,falcının lafının etkisinde kalıp davranışlarımızı ona göre yönlendiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…