İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba! uzun zamandır ara verdiğim fal baktırmaya şu sıra ihtiyaç duyuyorum. foruma da ara ara girdim ama son zamanlarda en çok beğenilen kişiler kim bilmiyorum. Ben daha önce baktırdıklarımı yazayım gelecek tavsiyeler doğrultusunda yeni birini denemek istiyorum
kadınlar kahvesi. dilek, pelin, remziye, barış
sembol: tarık, mehmet, nesil, levent
melekler kahvesi: can, kerim
cafe zade armağan
güneşli nilüfer
pen cafe: yeter
kokoş cafe: gülşen
sentimientoydu: gül
sea garden: neslihan
majestic: neriman
monami: sema
dejavu: neşe
gördüğünüz üzere liste uzun bunlar aklıma gelenler tabi bana bu isimler dışında önereceğiniz biri var mı?

Son düzenleme:
herkese merhaba,

uzun zamandır fal baktırmıyorum. 2 yıl öncesine kadar gerçekten epey bir falcı trafiği geçirdim :) aralarında baya iyi olanlar da oldu. Ama sadece bir tanesinin baktığı faldan çok etkilendim ve 2 yıl geçtiği halde hala söylediği şeyler çıkıyor. Ne yazık ki birdenbire bendeki numarası kapandı ve ulaşamıyorum. Fal baktığı eve kadar gittim ama kapıyı açan da olmadı. O gündür bugündür aklımdan çıkmadı ama adına kayıtlı numara bile yok. Bu forumdaki geçmiş mesajlarda erenköy şebnem olarak bahsedilen kişinin bana fal bakan kişi olduğunu düşünüyorum, adı şebnem di ve minibüs yolu üzerinde erenköy civarında anayola yakın bir sokaktaydı. Eğer aranızda yeni numarasını bilen varsa bana verebilirse gerçekten çok sevinirim, çok makbule geçer.

slm

bende arıyorum şebnemin telini bilen olrsa banada yazsın lütfenn

Bir el atın kuban olayım yoksa ölücem :KK70:

Aşk kafama vurdu açılamadığım için ve karşı tarafın düşüncesini çok merak ettiğim için şimdiyi bilen ve karşı tarafın düşüncesini söyleyebilecek bir falcıya ihtiyaç duydum

Laf Cafe: Kuzey , Canan
Symbol: Nihan

3'ü de o da seviyor dedi ne diyorsunuz tatmin edici mi bir de bu konuda falcı önerebilecek var mı kızlar? :)

Kızlar ben arada söylüyorum ama belki bileniniz vardır. Taksimde demet var,ben terapi olsun diye ona giderim hep. Bugün yorumları tespitleri çok iyidir. Zihin okur. Karşınızdakinin zihnini de :)) elbet bu işlere çok bel bağlanılmaz. Ama ben iyi bir enerji alıp çıkmış olurum hep..iyi kötü duysam da.. güzel bir gaz almış olurum :KK1::KK1:

ben demete yıllar öncesi baktırmıştım.maalesef söylediği hiç birşey çıkmadı.bide..1 dak bile geçince..hemen biri uyarıyor ve fal küt diye bitiyor...tabii sizde daha farklı olabilir..ama ben de olumsuz tad bırakmıştı..karar tabii sizin:)

şebnem hanımın numarasını bende istiyorum, nerde, ne falı, kaça bakıyor? numarayı kim aldıysa bana da gönderebilir mi? :KK15:

bostancI daki şebnem den bahsediyorsan..kağıt falı bakıyor..evinde bakıyor...fiyat 100 TL..ben 1,5 yıl önce baktırmıştım..ben beğendim.iş ile ilgili söylediği şey bana çıkmıştı.yanlız,falları kısa vadeli değil...çok uzun bir zamana yayman gerekiyor.yani, yarın veya gelecek hafta ne olacak diye gidersen..memun kalmasın..ama uzun vade de söylediği şeyler bana az çok çıktı.bana göre gayet iyi..

bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..

Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.

canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.

bu hocanın numarasını bana da yollayabilir misiniz acaba?

Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.

Selam gururlu benim de çok sıkıntılarım var bu konuda desteğini verirsen çok memnun olurum emailim:sudenaz_bayar@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

X