- 4 Ocak 2011
- 324
- 137
tamam canım şimdi maıl atıyorum sana...
kusura bakma çok yoğunum iyiki hatırlattın canım yoksa ben unuturdum wallaha
ayyy sağol canım allah razı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daragaya7 tsk ler sebnem in no sunu aldım :)
bir de toprak ve anna yı sormuştum, onları da yollayabili rmisin acabaaa?
çoook tşk lerrr :)
herkese merhaba,
uzun zamandır fal baktırmıyorum. 2 yıl öncesine kadar gerçekten epey bir falcı trafiği geçirdim :) aralarında baya iyi olanlar da oldu. Ama sadece bir tanesinin baktığı faldan çok etkilendim ve 2 yıl geçtiği halde hala söylediği şeyler çıkıyor. Ne yazık ki birdenbire bendeki numarası kapandı ve ulaşamıyorum. Fal baktığı eve kadar gittim ama kapıyı açan da olmadı. O gündür bugündür aklımdan çıkmadı ama adına kayıtlı numara bile yok. Bu forumdaki geçmiş mesajlarda erenköy şebnem olarak bahsedilen kişinin bana fal bakan kişi olduğunu düşünüyorum, adı şebnem di ve minibüs yolu üzerinde erenköy civarında anayola yakın bir sokaktaydı. Eğer aranızda yeni numarasını bilen varsa bana verebilirse gerçekten çok sevinirim, çok makbule geçer.
slm
bende arıyorum şebnemin telini bilen olrsa banada yazsın lütfenn
kızlar şebnemin ucretı nedir? Numarasını bana da gönderirseniz sevinirim.
Kızlar ben arada söylüyorum ama belki bileniniz vardır. Taksimde demet var,ben terapi olsun diye ona giderim hep. Bugün yorumları tespitleri çok iyidir. Zihin okur. Karşınızdakinin zihnini de :)) elbet bu işlere çok bel bağlanılmaz. Ama ben iyi bir enerji alıp çıkmış olurum hep..iyi kötü duysam da.. güzel bir gaz almış olurum
şebnem hanımın numarasını bende istiyorum, nerde, ne falı, kaça bakıyor? numarayı kim aldıysa bana da gönderebilir mi?
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.
tamam canım maıl atıyorum sana şimdi...
canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.
Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.