İstanbul'da Fal - Falcılar

Nil Hanım 'ın telefon numarasını bilen yok mu kızlarr yardımcı olursanız çok sevinirim ((

kızlar merhaba! uzun zamandır ara verdiğim fal baktırmaya şu sıra ihtiyaç duyuyorum. foruma da ara ara girdim ama son zamanlarda en çok beğenilen kişiler kim bilmiyorum. Ben daha önce baktırdıklarımı yazayım gelecek tavsiyeler doğrultusunda yeni birini denemek istiyorum
kadınlar kahvesi. dilek, pelin, remziye, barış
sembol: tarık, mehmet, nesil, levent
melekler kahvesi: can, kerim
cafe zade armağan
güneşli nilüfer
pen cafe: yeter
kokoş cafe: gülşen
sentimientoydu: gül
sea garden: neslihan
majestic: neriman
monami: sema
dejavu: neşe
gördüğünüz üzere liste uzun bunlar aklıma gelenler tabi bana bu isimler dışında önereceğiniz biri var mı?

Son düzenleme:

slm

bende arıyorum şebnemin telini bilen olrsa banada yazsın lütfenn

Bir el atın kuban olayım yoksa ölücem

Aşk kafama vurdu açılamadığım için ve karşı tarafın düşüncesini çok merak ettiğim için şimdiyi bilen ve karşı tarafın düşüncesini söyleyebilecek bir falcıya ihtiyaç duydum

Laf Cafe: Kuzey , Canan
Symbol: Nihan

3'ü de o da seviyor dedi ne diyorsunuz tatmin edici mi bir de bu konuda falcı önerebilecek var mı kızlar? :)

ben demete yıllar öncesi baktırmıştım.maalesef söylediği hiç birşey çıkmadı.bide..1 dak bile geçince..hemen biri uyarıyor ve fal küt diye bitiyor...tabii sizde daha farklı olabilir..ama ben de olumsuz tad bırakmıştı..karar tabii sizin:)

şebnem hanımın numarasını bende istiyorum, nerde, ne falı, kaça bakıyor? numarayı kim aldıysa bana da gönderebilir mi?

bostancI daki şebnem den bahsediyorsan..kağıt falı bakıyor..evinde bakıyor...fiyat 100 TL..ben 1,5 yıl önce baktırmıştım..ben beğendim.iş ile ilgili söylediği şey bana çıkmıştı.yanlız,falları kısa vadeli değil...çok uzun bir zamana yayman gerekiyor.yani, yarın veya gelecek hafta ne olacak diye gidersen..memun kalmasın..ama uzun vade de söylediği şeyler bana az çok çıktı.bana göre gayet iyi..

Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.

bu hocanın numarasını bana da yollayabilir misiniz acaba?

Gururlu özel mesaj hakkım yok.. Seninle bir şekilde görüşmem lazım bana özelden mail adresini verebilirmisin veya deniz_eylul80@hotmail.com bana mail gönderebilirmisin?
Sormak istediklerim var sana.

Selam gururlu benim de çok sıkıntılarım var bu konuda desteğini verirsen çok memnun olurum emailim:sudenaz_bayar@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…