- 4 Mayıs 2012
- 458
- 55
şimdi anlatmak istermisin üzerinden zaman geçtiyse? kime gittin?
ataköyde hakan var.çocuk gerçekten çok iyi biliyor.birde eskişehirde bir hoca var aytaç dualarla bir haftada işimi yaptı.
detaylarını anlatmak belki tılsımını bozabilir ama faydası dokunacak insanlarla paylaşırsan belki birçok insana şifa olur. benimlede paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşlekkür ederim
Hakan kim falcı mı?mesaj ararmısın?
canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.
canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
kızlar öncelikle şunu belirteyim,ben işlemi yapan hocayı tanımıyorum,falcı aracılığı ile işlem yaptırdım..
wallahi canım çok uzun hikaye,hem bi çok falcıya deşifre olmamak adına hemde kafa rahatlığım için olayı anlatmayı çok uygun bulmuyorum..
kasımda yaptırmıştım 15 kasımda ayın 18 inde o konuyla alakalı çok ilginç gelişmeler yaşadım,çok karışık benim olay açıkcası..
bende orda tanıştığım kadınların referansıyla yaptırmaya karar werdim,kadınlar işlem tuttu diye teşekküre gelmişlerdi,börek çöreklerle..