İstanbul'da Fal - Falcılar

şimdi anlatmak istermisin üzerinden zaman geçtiyse? kime gittin?

wallahi canım çok uzun hikaye,hem bi çok falcıya deşifre olmamak adına hemde kafa rahatlığım için olayı anlatmayı çok uygun bulmuyorum..
kasımda yaptırmıştım 15 kasımda ayın 18 inde o konuyla alakalı çok ilginç gelişmeler yaşadım,çok karışık benim olay açıkcası..
bende orda tanıştığım kadınların referansıyla yaptırmaya karar werdim,kadınlar işlem tuttu diye teşekküre gelmişlerdi,börek çöreklerle..

detaylarını anlatmak belki tılsımını bozabilir ama faydası dokunacak insanlarla paylaşırsan belki birçok insana şifa olur. benimlede paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşlekkür ederim

bgn sevincee baktırdım arkadaşımın tavsiyesiyle gercekten bıldı genel durumu ama tugbaya daha cok baktırmak ıstıyorum oda haftaya artıkk ama soyle ıyı bırını ıstıyorum artık su hakan kım bu aradaa ??

detaylarını anlatmak belki tılsımını bozabilir ama faydası dokunacak insanlarla paylaşırsan belki birçok insana şifa olur. benimlede paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşlekkür ederim

canım benim yaptırdığım işlem özel hayatımla ilgiliydi,erkek arkadaşımla ilgili..
haklısın belki bir çok insana şifa olur amaa insanlarımız malesefki çok abuk sabuklar başkalarına yardımcı olmaya çalışırken başımız çok fena ağrıyacak diye korkmaktan malesef ki kimse kimseye bu yuzden yardımcı olmaya bile çekiniyor....beni hepinizin anlayacağını umuyorum.
sadece numarasını isteyenlerle özelden paylaşabilirim...
şimdi sanada yolluyorum canım.

canım hocanın numarasını bana da gönderirsen çok sevinirim.

Rica etsem hocanın telefonunu banada gönderebilirmisiniz. Birde ücreti konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.

Bana da gönderir misiniz lütfen?

kızlar öncelikle şunu belirteyim,ben işlemi yapan hocayı tanımıyorum,falcı aracılığı ile işlem yaptırdım..

gururlu benim özel mesaj hakkım yokta beni msn den bir ekler misin bir konu hakkında bilgini almak istiyorum z_ucar34@hotmail.com

kızlar öncelikle şu konuya açıklık getirmek istiyorum,ben bana işlem yapan hocanın kim olduğunu adını nosunu bilmiyorum..
bende falcı aracılığı ile kendisine işlem yaptırttım..

fiat konusuna gelince bu işlemler öyle 100 e 200 e yapılmıyo,yapılacak işleme göre fiyat werir,çünkü her bi işlemin dua okuması oldukça uzun sürüyormuş...

Majestik Şengüle sonunda baktırdım, anı çok iyi bildi,yani kafamdan geçenleri etrafımda bulunan kişileri,hatta öyle isimlr söylediki tutturulcak isimler değildi yani.ama sadece anı bildi,yani gelecekl ilgili yorumlarını pek begenmedim yani olmayacak şeyler söyledi,aaaa tabi dediklerinin olmasını çok isterdim ama imkansız e yazikki gelecekle ilgili söylediği şeyler olamayacak şeyler,tabi hayatta olmaz diye birşey yoktur çıkarsa buradan yazarım.Eğer gelecek bklntiniz yoksa sadece şuanki zaman ve etrafınızdaki kişilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorsanız tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…