İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam, geçen hafta gülişş'di sanırım Damlalar cafe'deki Sevinç'in nerede baktığını sormuştu.
Bu cumartesi Damlalara gittim, geri gelmiş ordaydı haberin olsun

sağolun bende geçen hafta gittim evet ordaymış anda ve geçmişte çok başarılı hatat kişilik analizi fiziksel analiz felan süper umarım dediklerini de yaşarım ve çok sevecen bir kadın soğuk görünüyor ama çok ısındım ben kendisine:)

ayy canım yaa çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin işallah olduğu kadar olmadığı kader ama fazla takılma dicem de dinime küfür eden müslüman olsa ben daha çok takılırım neyse ne dicektim msn adresimi yazsam sana beni eklermisin hem birşey dicem hemde tanışırız olurmu z_ucar34@hotmail.com

ekledim canım görüşürüz:)

rica ederim arkadaşım...şebnur hnma bir kez gittim...ocak ayında...tavsiyelerini uygulamaya başladım...belkide bir itici güce ihtiyacım olduğu için şimdi kendimi iyi hissediyorum...bilinçaltı ile ilgili sorunuma evet hipnoz ile çözüm buldum....tramvatik bir şey olmadığı için çarçabuk üstesinden gelebildim...bir kere gitmekle moral ve bir güç kazandım niguricim...falcıya gitmemen konusu ise aslında bir isabet...çözüm arayışı içinde olduğumuz şey ile yüzleşmek ya da konuşmak bize iyi gelecek olan yada kafayı dağıtıcı yöntemler geliştirmek gel görki buda pek kolay olmuyor...bu yüzdende bizi tanımayan birilerinden hayatımızı paralelinde yorum almak bir nevi terapi oluyor...sevgiler...

ataköyde hakan var.çocuk gerçekten çok iyi biliyor.birde eskişehirde bir hoca var aytaç dualarla bir haftada işimi yaptı.

Majestik Şengül ve pen cafe yeter tek cümleyle para ve zaman kaybı diğeri hakkında fikrim yok baktırmadım benden söylemesi...

Majestik Şengül ve pen cafe yeter tek cümleyle para ve zaman kaybı diğeri hakkında fikrim yok baktırmadım benden söylemesi...

şengül gerçekten çok kötüydü bana nasihat verdi resmen sanki ama yeter anı mı iyi tutturdu inş. gelecekte olucak şeyleride tutar.

mantı elifle lal cafe cananı çok merak eddıyorum.

onlarla ilgili son bir gelişme varmı kızlar..

bende majestik şengüle gitmek istiyorum bi ara iyi diyenler olmuştu iyi ki gitmemişim

Sevinç'e Temmuz 2012'de baktırmıştım gerçekten biliyor ama zamanları kısa vermişti zamansal olarak tutmadı ama yinede severim dediğin gibi analizleri başarılıdır,
benim favorim aynı cafeki tuğbadır, tek kötü huyu var oda çok hızlı konuşuyor severim kendisini tutarlıdır falları bana çıkar

Son düzenleme:
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..

şimdi anlatmak istermisin üzerinden zaman geçtiyse? kime gittin?

Şuan çok ihtiyacım var ne olur banada telefonunu ver neler yaşadığını sormuycam tılsımı bozulmasın dıye ama acil olarak banada telefonunu ulaştır.

benimlede paylaşır mısın acaba gerçekten benim ve ailemin çok ihtiyacı var

şimdi anlatmak istermisin üzerinden zaman geçtiyse? kime gittin?

canım böyle şeyleri ulu orta konuşmanın doğru olmayacağını düşünüyorum,size özelden numara weriririm anca arar konuşursunuz sorununuzu anlatırsınız bende aracı yardımıyla işlem yaptırdım çünkü..

arkadaşım bana da telefonunu yollarmısın? benimde çok ihtiyacım var gerçekten.. bide bu kişi büyü falan yapmıyor değilmi? çünkü ben büyüden korkarım bilgi verirsen çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…