- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
Selam, geçen hafta gülişş'di sanırım Damlalar cafe'deki Sevinç'in nerede baktığını sormuştu.
Bu cumartesi Damlalara gittim, geri gelmiş ordaydı haberin olsun
canım kadınlar kahvesindeki dilekten mi bahsediyorsun? ben gittim anda eh diyebilirim gelecek içinde birsürü tarih verdi çıkar mı sanmam çok uçuk şeylerdi.ama nerde oturduğumu kaç kişililk aile olduğumu erkek kardeşimin durumunu eski sevglimin burcunu bildi.gelecek olarakda berabersiniz dedi döncek dedi ama sanmıyorum.orda kahve içerken bir bayanla tanıştım hatta meslekdaş çıktık kendisiyle o da dileği önerdi ben her hafta burdayım bana dedikleri çıkıyor çok seviyorum dedi ama bende çıkan bişey yok zaten mart nisan gibi tarihler verdi.
ayrıca orda peline de baktırdım o da dilek gibi geleceğe odaklanıp tarihler veriyor çok çok kesin konuşuyor çıkmazsa ben burdayım diyor ama onunda dediklerini çıkcağından umudum yok.onunda verdiği tarihler mart nisan tarihleri bakcaz ama çıkcak gibi görünmüyor...yine aynı yerde deryaya da baktırdım nedense ben onu daha çok beğendim sanki o daha uzun daha tutarlı şeyler söyledi ve ne hikmetse o da nisan mayıs gibi aynı konun olacağını söyledi.var bu nisan mayıs aylarında bişey gittiğim her falcı mart nisan mayıs diyor:)))) ya atıyolar ya da var gerçekten bişey herşeyin hayırlısı bakalım
ayy canım yaa çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin işallah olduğu kadar olmadığı kader ama fazla takılma dicem de dinime küfür eden müslüman olsa ben daha çok takılırım neyse ne dicektim msn adresimi yazsam sana beni eklermisin hem birşey dicem hemde tanışırız olurmu z_ucar34@hotmail.com
sevgili alara 83 ilglenip uzun uzun cevap yazdığın için çok teşekkürler...bir de fazla gittin şebnur hanıma sanırım yazındna bunu anladım ve net değilde daha spesifik şeyler söylediğni çok konuda doğru yönlendirdiğni anladım yazından...diğer uzman kişi ile de onun dedikleri doğrultsunda ihtiyacın olduğnu düşündüğün için görüştün sanırım hipnoz ile mi çözüm bulundu durumuna...merakımdan soruyorum...ve şebnur hanıma bir kere gitmekle neler elde edilir bunu söylermisin ...ve ben falcıya gitmem pek ve inanmam geleceğin çıkacağına ...bu forumu okumak keyifli ondan okuyorum...
ataköyde hakan var.çocuk gerçekten çok iyi biliyor.birde eskişehirde bir hoca var aytaç dualarla bir haftada işimi yaptı.
Kızla suan ıtıbarıyle bugn gıttıgım falcıları anlatayım 1 majestık sengul vasattı bence gıtmeyr degmez 2 numara mubtela cafe pasahan ıtıcı bır tıp cok bos bakıyor 3 numara pen cafe yeter bu bayan aşmış kendını cok ıyı bır fal baktı hıcbısey gevelemedı harf bılmecede oynamadı tavsıye ederım denemeyenlere
ataköyde hakan var.çocuk gerçekten çok iyi biliyor.birde eskişehirde bir hoca var aytaç dualarla bir haftada işimi yaptı.
Majestik Şengül ve pen cafe yeter tek cümleyle para ve zaman kaybı diğeri hakkında fikrim yok baktırmadım benden söylemesi...
şengül gerçekten çok kötüydü bana nasihat verdi resmen sanki ama yeter anı mı iyi tutturdu inş. gelecekte olucak şeyleride tutar.
mantı elifle lal cafe cananı çok merak eddıyorum.
onlarla ilgili son bir gelişme varmı kızlar..
sağolun bende geçen hafta gittim evet ordaymış anda ve geçmişte çok başarılı hatat kişilik analizi fiziksel analiz felan süper umarım dediklerini de yaşarım ve çok sevecen bir kadın soğuk görünüyor ama çok ısındım ben kendisine:)
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
bende işlem yada dua için hoca çok aradım,bakmadığım araştırmadığım hoca kalmadı,eninde sonunda tesadüfi bir şekilde gittiğim bi falcıda konuşmalara tanık oldum,usteledim,araştırdım,we kendimede işlem yaptırdım yapılır yapılmaz 3gün sonra tuttu,şok oldum..çok ilginç şeyler yaşadım ama yaşadıklarımın tılsımı bozulmasın diye kimseye anlatmadım..
şimdi anlatmak istermisin üzerinden zaman geçtiyse? kime gittin?
Şuan çok ihtiyacım var ne olur banada telefonunu ver neler yaşadığını sormuycam tılsımı bozulmasın dıye ama acil olarak banada telefonunu ulaştır.