Bu laf Cafe'de baktirmayi nasıl başardınız? Ben her gittiğimde 9a kadar randevuları dolu Canan hanımın diyorlar, telefonla aradığımda da randevu vermiyoruz gelip sıraya girmeniz gerekir diyorlar.. Gittiğimde de 'randevu'lari dolmuş oluyor. Nasıl bir sistem anlayamadım..
Bir de bu kadar naza değecek kadar iyi mı onu merak ediyorum..
merhaba şebnur kuran hanıma baktıran bir arkadaş vardı biraz bilgi verebilirmi altı aylık el falı baktığnı biliyorum varolan sağlık sorunu nedne kaynaklanır varmı biliyomu yoksa altı ayda olacaklarımı biliyor...varolan durumdan bahsediyormu her konuda aşk aile vs...yoksa sadece yakın gelecekte el çizgisind egördüğü şeylerimi söylüyor hint astroluğuymuş kendisi ilgimi çekiyor ama boşa gidip üzülmek istemem sadece yönlendirmemi yapıyor olayları biliyomu yazan arkadaş cevap verirse çok sevinirim özel mesaj hakkım yok özeldende yazabilirsin arkadaşım sen bilirsin eğer hakkın varsa ...
6 ayda olacakları bilmiyor...istersen bana anlattıklarından bahsedeyim...Öncelikle hayat sayın yaşam çizgin neleri hangi günlerde yapabileceğin ve hayatının dönüm noktalarından bahsediyor...Mesela kader sayımın 9 olduğunu söylediki ben bunu biliyordum...İşlerimi genelde 9 19 29 gibi günlere denk getirmeye çalışırdım...şaşırdı...Eylül ayında ruhen 2. katman seviyesine ulaşacağımı söyledi...ancak tepe çakramdaki yoğunluk bilinçaltı çatışmalarım nedeniyle şu anda bunu yapamadığımı yardım almam gerketiğini söyledi...Başarılı bir uzmandan yardım almaya başladım...çünkü böyle bir sorunum olduğunun farkındaydım ne yapacağımı bilmiyordum...4. seans sonunda düşüncelerimin netleştiğini gördüm ve inanılmaz muazzam bir bilim adamını hayatıma kazandım...aynı zamanda subliminal teknik adı verilen cdlerden faydalanmıştım...bu süreçte onlardanda faydalanarak dibe vuran düşünce sistemimi toparladım ve dahada toparlmaya devam edeceğim...günlük olarak etmem gerekn dualardan abshetti ve bir taş tavsiyesinde bulundu...bilmiyorum ama bu taşları taktığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum belkide psikolojik...ayrıca mesleğimle ilgili olarak kesinlikle yanlış bir meslek seçtiğimi bu enerjiye sahip olmadığımı söyledi...yönlendridiği meslek daha önceden icra ettiğim ve kendimi inanılmaz iyi hissettiğim bir işti ancak bazı nedelerden ötürü sektör değiştirmek durumunda kalmıştım ve ne tesadüfki bu seanstan önce tekrar eski işimle ilgili bir girişimde bulunmuştum...kadıncaz bunu bilmeden bunun üstünde gitmem gerketiğini eğer sürdürürsen kendi alanında herkesin tanıdığı bir isim oalbileceğimi söyledi...Ailemle ilgili bazı sorunlarda ise onlara benzediğimi korumacılık ve sorumluluk duygularımdan ötürü benimde aynı onlar gibi davranacığımı söyledi...ve telkişnlerde bulundu....Hayat arkadaşımın az bir süre sonra geleceğini ve içindeki harflerden bahsettiki inanırmısın bugüne kadar acaba bu benim hayat arkadaşım olabilirmi diye düşündüğüm kişilerin adının içinde bu harfler vardı....Eylül ayındaki yükselişle brilikte kızgınılıklarımdan vazgeçiş kendimi affetme ve barışçıl bir çizgiye kavuşacağımı söyledi ki şu an kendinle barışık değilsin dedi...evet bu doğruydu...4 seanslık iletişim sonucunda bu konulara değindik ve başarılı gelişmeler kaydettik..uzun zamandır beni görmeyen insanlar sana ne oldu bu senmisin gibi sorular sormaya başladılar...kişiliğin yapabileceklerin ve yeteneklerin doğrultusunda daha mutlu daha pozitif bir şekilde kaderinin yönelndirilmesini sağlıyor...sana atıyorum kamyoncu ol demiyorum sende bu enerji yok sen bu işi yap en iyi kamyoncu olacağına en iyi temizlikçi ol gibi potansiyellerin üzerinde konuşuyor...dün kendisine tşk msjı attım...ve hazirana kadar daha iyi olarak ömrüm olursa görümeye geleceğimi söyledi...Yani amacın kendini keşif amacına ulaşma gibi bir durumsa ben tavsiye ederim...ay içerisinde gittin falcılara verdin parayı bu şekilde bir yatırıma dönüştürebilirsin....umarım açıklayıcı olmuştur....
Merhabalar...rica etsem o gittiğin uzmanın adını alabilir miyim senden? Ben de bilinçaltı konusunda birçok uzmana gittim. Kişilik gelişimine çok etki sağlamak haricinde hayatımda bir değişiklik elde etmedim. Çok değiştim,düşüncelerim çok değişti...ama sonuçlar hep aynı oldu yine de. Bu da beni ümitsizliğe sürükledi bir süre sonra.. O bahsettiğin telkin cd.lerine gelince,onlardan da aldım... Birinci kısmı bitti,bugünlerde ikinci kısma geçeceğim...umarım güzel olur...
Umarım arkadaşım hayatındaki herşey kaderin doğultusunda güzel ve anlamlı olur...Prof.Dr.Ali Özden Öztürk...ümitsizliğede gelince sakın sürüklenme...hayatında birş ey eksik ya da fazla...b,r şey senin için ya önemli ya da az önemli ...dengesini kur ve Her şeyi Yüce Rabbime havale at...en nihayetinde kendi kaderinin senaryosunu oynuyorsun...olab,ldiğince sabırlı ve dirayetli ol...sevigler...
şimdi bu Göker iyi mi? kötü mü? :44: biri herşeyi bildi yazmış, biri aman uzak durun yazmış? Gidilmeye değer mi, yoksa değmez mi? :44:
şimdi bu Göker iyi mi? kötü mü? :44: biri herşeyi bildi yazmış, biri aman uzak durun yazmış? Gidilmeye değer mi, yoksa değmez mi? :44:
GÖKER çok sempatik birisi anı ve geçmişi iyi tesbit ediyor ama gelecek ile ilgili söylediği hiçbir şey çıkmadı yani booş
kızlar burağa baktırıp dedikleri cıkan oldumu !!
kızlar burağa baktırıp dedikleri cıkan oldumu !!
kızlar yaa size birşey sorcam melekler kahvesinde dilek varya ben ona hiç gitmedim merak ediyorum tavsiye eder misiniz