Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen hafta kime gittin peki?
herşeye rağmen hiç bir falcıya gitmedim alkisalkisalkis:hooray:
buarada kızlar tarığın falda sölediği bişi gerçekleşti
Tarık'ın da bana dedikleriçıkmadı...hatta 2 arkadaşım daha baktırmıştı onlara da çıkmamış...
tarık 22 yıldır fal bakıyormuş ya acaba yeteneği ondan mı geliyor ya da tarot kartları gerçekten bir insanı bu kadar iyi anlatabiliyor mu ben anlamadım ama tarıkın dediği şeyler ilginç bir şekilde çıkıyor ve sana da hiç soru sormuyor sen istersen ona söylüyorsun
bana dediği şey de oldu ama bana yap dediği şeyi ben yapamadım belki ondan dolayı gerisi gelmemiştir:sinifsinif:
buarada kızlar almira cafeyi internete yazdığım zaman çıkmıyor tam adresini yazabilir misini?
carusell i soluna al ilerle, ilk sağa gir ( çarşının denize doğru devam eden caddesidir burası ) sağ tarafta kemal tanca gelecek onu geçince ilk sağa gir, sağda görürsün bilmiyorumkismile
enfal bilir ama bazen de başından savıyor :umursamaz:
Ayrıca Bağdat Cad. Symbol' deki Osman nasıl bakıyor sizce?
enfale yarın randevum var bayramdan önce gittim yarın bir kez daha gidicem tutarlı mı değil mi onu da kontrol etmek istiyorum. ayrıca saat 3-6arası gitmeliymişsiniz yoksa sonrasında iyi bakamıyormuş haberiniz olsun. randevusuz çalışmıo
telefonu yok nasıl randevu alıyorsunuz ki
önceki gittiğinde tutmus muydu peki