ben de tecrubelerimi ozet geceyim
erenkoy sebnem: iyi mi kotu mu hala anlamadım cok spesifik seyler soyluyo numaralar sahneler, bi tanesini yasadım gerisi daha yok, ama o baktırdıgım sırada eski erkek arkadasımın o ara gorustugu kızı benle karıstırdıgına inanıyorum, anlattıgı sahneler direkt spesifik olarak bizdik, ki gitme nedenim de buydu o yuzden pek memnun kalmadım. ama gelecekle ilgili cok kesin seyler konusuyor, ne is yapacaksın, ne zaman evleneceksin vs. bi kere gidilebilir.
elmira: 3 kere baktırdım hep cok tutarlıydı. anda cok cok basarılı, gelecekten henuz emin degilim. sadece baktırdıgı falları hatırlayıp mı o kadar tutarlı yorumlar yapıyor ondan biraz supheleniyorum, ki akıllı kadındır, illa hatırlıyodur diye dusunuyorum en azından bi kısmını. yine de bana en iyi en mantıklı bakan o oldu simdiye kadar. elmirayla ilgili anda cok basarili evet soyle oldu gibi bi yorumu olan varsa bilmek isterim :) bu arada cok tatlıdır, oturup muhabbet et o derece ictendir, ne zaman konussam rahatlarım, kotu yorumunu da sakınmaz mesela, sacma sacma ay olacak bu cocuk bilmemnesi yoktur, gordugunu soyler. ha bi de uzun uzun bakar, aklındaki tum soruları sordurur.
burak: buraka da 2 kere baktırdım. o da cok tutarlıydı, elmirayla da cok tutarlıydı hatta birebirdi bazı yorumları. kendisi de cok tatlıdır, iyi niyetlidir, arkadas gibi olduk hatta nerdeyse onla, biliyor benim durumlarımı zaten diye bi sure baktırmam muhtemelen. o da kotu yorumunu sakınmaz bu arada. burakın da anda basarisina ornek verebilecek varsa onu da bilmek isterim :)
şuşu sengul: severim, dobradır. o da kotu diye sakınıp soylemezlik etmez. sadece cok cabuk bakar, basından savar pek soru soramazsın, ilk falı iyidir ama diğerleri o kadar tutmadı bende. belki o da anı iyi bilenlerden, o da tutarlıydı cunku digerleriyle.
kadıkoy başak: kotu konustugu oldugunu sanmıyorum, bence hep olumlu konusuyor. sizin dusuncelerinizi anlar, karsı tarafın da anlıyor olabilir ama hep iyi konusuyor iste. gecmişi bilmişti.