İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu laf Cafe'de baktirmayi nasıl başardınız? Ben her gittiğimde 9a kadar randevuları dolu Canan hanımın diyorlar, telefonla aradığımda da randevu vermiyoruz gelip sıraya girmeniz gerekir diyorlar.. Gittiğimde de 'randevu'lari dolmuş oluyor. Nasıl bir sistem anlayamadım..
Bir de bu kadar naza değecek kadar iyi mı onu merak ediyorum..

Bakmaya saat 1'den itibaren başlıyorlar. Ben bir keresinde 11 gibi gitmiştim siz kahvenizi için numara bırakın biz sizi ararız felan gibisinden bir muhabbet olmuştu ona göre ayarlayabilirsiniz :KK66:

merhaba şebnur kuran hanıma baktıran bir arkadaş vardı biraz bilgi verebilirmi altı aylık el falı baktığnı biliyorum varolan sağlık sorunu nedne kaynaklanır varmı biliyomu yoksa altı ayda olacaklarımı biliyor...varolan durumdan bahsediyormu her konuda aşk aile vs...yoksa sadece yakın gelecekte el çizgisind egördüğü şeylerimi söylüyor hint astroluğuymuş kendisi ilgimi çekiyor ama boşa gidip üzülmek istemem sadece yönlendirmemi yapıyor olayları biliyomu yazan arkadaş cevap verirse çok sevinirim özel mesaj hakkım yok özeldende yazabilirsin arkadaşım sen bilirsin eğer hakkın varsa ...

6 ayda olacakları bilmiyor...istersen bana anlattıklarından bahsedeyim...Öncelikle hayat sayın yaşam çizgin neleri hangi günlerde yapabileceğin ve hayatının dönüm noktalarından bahsediyor...Mesela kader sayımın 9 olduğunu söylediki ben bunu biliyordum...İşlerimi genelde 9 19 29 gibi günlere denk getirmeye çalışırdım...şaşırdı...Eylül ayında ruhen 2. katman seviyesine ulaşacağımı söyledi...ancak tepe çakramdaki yoğunluk bilinçaltı çatışmalarım nedeniyle şu anda bunu yapamadığımı yardım almam gerketiğini söyledi...Başarılı bir uzmandan yardım almaya başladım...çünkü böyle bir sorunum olduğunun farkındaydım ne yapacağımı bilmiyordum...4. seans sonunda düşüncelerimin netleştiğini gördüm ve inanılmaz muazzam bir bilim adamını hayatıma kazandım...aynı zamanda subliminal teknik adı verilen cdlerden faydalanmıştım...bu süreçte onlardanda faydalanarak dibe vuran düşünce sistemimi toparladım ve dahada toparlmaya devam edeceğim...günlük olarak etmem gerekn dualardan abshetti ve bir taş tavsiyesinde bulundu...bilmiyorum ama bu taşları taktığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum belkide psikolojik...ayrıca mesleğimle ilgili olarak kesinlikle yanlış bir meslek seçtiğimi bu enerjiye sahip olmadığımı söyledi...yönlendridiği meslek daha önceden icra ettiğim ve kendimi inanılmaz iyi hissettiğim bir işti ancak bazı nedelerden ötürü sektör değiştirmek durumunda kalmıştım ve ne tesadüfki bu seanstan önce tekrar eski işimle ilgili bir girişimde bulunmuştum...kadıncaz bunu bilmeden bunun üstünde gitmem gerketiğini eğer sürdürürsen kendi alanında herkesin tanıdığı bir isim oalbileceğimi söyledi...Ailemle ilgili bazı sorunlarda ise onlara benzediğimi korumacılık ve sorumluluk duygularımdan ötürü benimde aynı onlar gibi davranacığımı söyledi...ve telkişnlerde bulundu....Hayat arkadaşımın az bir süre sonra geleceğini ve içindeki harflerden bahsettiki inanırmısın bugüne kadar acaba bu benim hayat arkadaşım olabilirmi diye düşündüğüm kişilerin adının içinde bu harfler vardı....Eylül ayındaki yükselişle brilikte kızgınılıklarımdan vazgeçiş kendimi affetme ve barışçıl bir çizgiye kavuşacağımı söyledi ki şu an kendinle barışık değilsin dedi...evet bu doğruydu...4 seanslık iletişim sonucunda bu konulara değindik ve başarılı gelişmeler kaydettik..uzun zamandır beni görmeyen insanlar sana ne oldu bu senmisin gibi sorular sormaya başladılar...kişiliğin yapabileceklerin ve yeteneklerin doğrultusunda daha mutlu daha pozitif bir şekilde kaderinin yönelndirilmesini sağlıyor...sana atıyorum kamyoncu ol demiyorum sende bu enerji yok sen bu işi yap en iyi kamyoncu olacağına en iyi temizlikçi ol gibi potansiyellerin üzerinde konuşuyor...dün kendisine tşk msjı attım...ve hazirana kadar daha iyi olarak ömrüm olursa görümeye geleceğimi söyledi...Yani amacın kendini keşif amacına ulaşma gibi bir durumsa ben tavsiye ederim...ay içerisinde gittin falcılara verdin parayı bu şekilde bir yatırıma dönüştürebilirsin....umarım açıklayıcı olmuştur....

6 ayda olacakları bilmiyor...istersen bana anlattıklarından bahsedeyim...Öncelikle hayat sayın yaşam çizgin neleri hangi günlerde yapabileceğin ve hayatının dönüm noktalarından bahsediyor...Mesela kader sayımın 9 olduğunu söylediki ben bunu biliyordum...İşlerimi genelde 9 19 29 gibi günlere denk getirmeye çalışırdım...şaşırdı...Eylül ayında ruhen 2. katman seviyesine ulaşacağımı söyledi...ancak tepe çakramdaki yoğunluk bilinçaltı çatışmalarım nedeniyle şu anda bunu yapamadığımı yardım almam gerketiğini söyledi...Başarılı bir uzmandan yardım almaya başladım...çünkü böyle bir sorunum olduğunun farkındaydım ne yapacağımı bilmiyordum...4. seans sonunda düşüncelerimin netleştiğini gördüm ve inanılmaz muazzam bir bilim adamını hayatıma kazandım...aynı zamanda subliminal teknik adı verilen cdlerden faydalanmıştım...bu süreçte onlardanda faydalanarak dibe vuran düşünce sistemimi toparladım ve dahada toparlmaya devam edeceğim...günlük olarak etmem gerekn dualardan abshetti ve bir taş tavsiyesinde bulundu...bilmiyorum ama bu taşları taktığımdan beri kendimi çok iyi hissediyorum belkide psikolojik...ayrıca mesleğimle ilgili olarak kesinlikle yanlış bir meslek seçtiğimi bu enerjiye sahip olmadığımı söyledi...yönlendridiği meslek daha önceden icra ettiğim ve kendimi inanılmaz iyi hissettiğim bir işti ancak bazı nedelerden ötürü sektör değiştirmek durumunda kalmıştım ve ne tesadüfki bu seanstan önce tekrar eski işimle ilgili bir girişimde bulunmuştum...kadıncaz bunu bilmeden bunun üstünde gitmem gerketiğini eğer sürdürürsen kendi alanında herkesin tanıdığı bir isim oalbileceğimi söyledi...Ailemle ilgili bazı sorunlarda ise onlara benzediğimi korumacılık ve sorumluluk duygularımdan ötürü benimde aynı onlar gibi davranacığımı söyledi...ve telkişnlerde bulundu....Hayat arkadaşımın az bir süre sonra geleceğini ve içindeki harflerden bahsettiki inanırmısın bugüne kadar acaba bu benim hayat arkadaşım olabilirmi diye düşündüğüm kişilerin adının içinde bu harfler vardı....Eylül ayındaki yükselişle brilikte kızgınılıklarımdan vazgeçiş kendimi affetme ve barışçıl bir çizgiye kavuşacağımı söyledi ki şu an kendinle barışık değilsin dedi...evet bu doğruydu...4 seanslık iletişim sonucunda bu konulara değindik ve başarılı gelişmeler kaydettik..uzun zamandır beni görmeyen insanlar sana ne oldu bu senmisin gibi sorular sormaya başladılar...kişiliğin yapabileceklerin ve yeteneklerin doğrultusunda daha mutlu daha pozitif bir şekilde kaderinin yönelndirilmesini sağlıyor...sana atıyorum kamyoncu ol demiyorum sende bu enerji yok sen bu işi yap en iyi kamyoncu olacağına en iyi temizlikçi ol gibi potansiyellerin üzerinde konuşuyor...dün kendisine tşk msjı attım...ve hazirana kadar daha iyi olarak ömrüm olursa görümeye geleceğimi söyledi...Yani amacın kendini keşif amacına ulaşma gibi bir durumsa ben tavsiye ederim...ay içerisinde gittin falcılara verdin parayı bu şekilde bir yatırıma dönüştürebilirsin....umarım açıklayıcı olmuştur....

Merhabalar...rica etsem o gittiğin uzmanın adını alabilir miyim senden? Ben de bilinçaltı konusunda birçok uzmana gittim. Kişilik gelişimine çok etki sağlamak haricinde hayatımda bir değişiklik elde etmedim. Çok değiştim,düşüncelerim çok değişti...ama sonuçlar hep aynı oldu yine de. Bu da beni ümitsizliğe sürükledi bir süre sonra.. O bahsettiğin telkin cd.lerine gelince,onlardan da aldım... Birinci kısmı bitti,bugünlerde ikinci kısma geçeceğim...umarım güzel olur...

şimdi bu Göker iyi mi? kötü mü? :44: biri herşeyi bildi yazmış, biri aman uzak durun yazmış? Gidilmeye değer mi, yoksa değmez mi? :44:

Merhabalar...rica etsem o gittiğin uzmanın adını alabilir miyim senden? Ben de bilinçaltı konusunda birçok uzmana gittim. Kişilik gelişimine çok etki sağlamak haricinde hayatımda bir değişiklik elde etmedim. Çok değiştim,düşüncelerim çok değişti...ama sonuçlar hep aynı oldu yine de. Bu da beni ümitsizliğe sürükledi bir süre sonra.. O bahsettiğin telkin cd.lerine gelince,onlardan da aldım... Birinci kısmı bitti,bugünlerde ikinci kısma geçeceğim...umarım güzel olur...

Umarım arkadaşım hayatındaki herşey kaderin doğultusunda güzel ve anlamlı olur...Prof.Dr.Ali Özden Öztürk...ümitsizliğede gelince sakın sürüklenme...hayatında birş ey eksik ya da fazla...b,r şey senin için ya önemli ya da az önemli ...dengesini kur ve Her şeyi Yüce Rabbime havale at...en nihayetinde kendi kaderinin senaryosunu oynuyorsun...olab,ldiğince sabırlı ve dirayetli ol...sevigler...

Umarım arkadaşım hayatındaki herşey kaderin doğultusunda güzel ve anlamlı olur...Prof.Dr.Ali Özden Öztürk...ümitsizliğede gelince sakın sürüklenme...hayatında birş ey eksik ya da fazla...b,r şey senin için ya önemli ya da az önemli ...dengesini kur ve Her şeyi Yüce Rabbime havale at...en nihayetinde kendi kaderinin senaryosunu oynuyorsun...olab,ldiğince sabırlı ve dirayetli ol...sevigler...

Çooook teşekkür ederim..peki birşey daha sormak istiyorum sana. Ne tarz çalışmalar yapıyor kendisi? Hipnoz uyguluyormuş. Regresyon terapisi tarzı şeyler de yapıyor mu? Eğer yapıyorsa paylaşırsan sevinirim :)

şimdi bu Göker iyi mi? kötü mü? :44: biri herşeyi bildi yazmış, biri aman uzak durun yazmış? Gidilmeye değer mi, yoksa değmez mi? :44:

GÖKER çok sempatik birisi anı ve geçmişi iyi tesbit ediyor ama gelecek ile ilgili söylediği hiçbir şey çıkmadı yani booş

Kızla suan ıtıbarıyle bugn gıttıgım falcıları anlatayım 1 majestık sengul vasattı bence gıtmeyr degmez 2 numara mubtela cafe pasahan ıtıcı bır tıp cok bos bakıyor 3 numara pen cafe yeter bu bayan aşmış kendını cok ıyı bır fal baktı hıcbısey gevelemedı harf bılmecede oynamadı tavsıye ederım denemeyenlere

pen cafe yeter hala ordamı. oo.. uzun zaman önce batırmıştım. dediklerinin hiç biri çıkmamıştı. :KK14: gerçi o zaman nedemişti hatırlamıyorum ama, hiç biri çıkmaşmıştı :KK19:

Kızlar merhaba.
Çok uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum ama bugün üye olmaya karar verdim ve aranıza katıldım :) Açıkçası her konuda yararlandığım muhteşem bir site. Gelelim konumuza. Ne demişler fala inanma falsız da kalma :) Taksimdeki birçok kafede şansımı denedim açıkçası. Pen cafede Binnur vardı, bana baya iyi bilmişti bir kaç yıl önce. Onun dışında Bi Melek Cafe, Sarmaşık Cafe, Sembol, Kadınlar Kahvesi. Bakırköy ve Kadıköy'de de baktırdım. Kime baktırdıysam hiçbiri tutmadı. Uzun zamandan sonra dün Melekler Kahvesi'nde İsmail diye birine baktırdım. Söylediklerinden hoşnut olmadım açıkçası. Ama dünden beri de takıldı aklıma. Aranızda baktıran var mı ya da size söyledikleri çıktı mı çok merak ediyorum. Yine de kendimizi çok kaptırmayalım önemli olan falcıların dediği bizim olumlu düşüncelerimiz :) Herkese iyi forumlar dilerim.

kızlar yaa size birşey sorcam melekler kahvesinde dilek varya ben ona hiç gitmedim merak ediyorum tavsiye eder misiniz

Selam, geçen hafta gülişş'di sanırım Damlalar cafe'deki Sevinç'in nerede baktığını sormuştu.
Bu cumartesi Damlalara gittim, geri gelmiş ordaydı haberin olsun :nazar:

ben de tecrubelerimi ozet geceyim

erenkoy sebnem: iyi mi kotu mu hala anlamadım cok spesifik seyler soyluyo numaralar sahneler, bi tanesini yasadım gerisi daha yok, ama o baktırdıgım sırada eski erkek arkadasımın o ara gorustugu kızı benle karıstırdıgına inanıyorum, anlattıgı sahneler direkt spesifik olarak bizdik, ki gitme nedenim de buydu o yuzden pek memnun kalmadım. ama gelecekle ilgili cok kesin seyler konusuyor, ne is yapacaksın, ne zaman evleneceksin vs. bi kere gidilebilir.

elmira: 3 kere baktırdım hep cok tutarlıydı. anda cok cok basarılı, gelecekten henuz emin degilim. sadece baktırdıgı falları hatırlayıp mı o kadar tutarlı yorumlar yapıyor ondan biraz supheleniyorum, ki akıllı kadındır, illa hatırlıyodur diye dusunuyorum en azından bi kısmını. yine de bana en iyi en mantıklı bakan o oldu simdiye kadar. elmirayla ilgili anda cok basarili evet soyle oldu gibi bi yorumu olan varsa bilmek isterim :) bu arada cok tatlıdır, oturup muhabbet et o derece ictendir, ne zaman konussam rahatlarım, kotu yorumunu da sakınmaz mesela, sacma sacma ay olacak bu cocuk bilmemnesi yoktur, gordugunu soyler. ha bi de uzun uzun bakar, aklındaki tum soruları sordurur.

burak: buraka da 2 kere baktırdım. o da cok tutarlıydı, elmirayla da cok tutarlıydı hatta birebirdi bazı yorumları. kendisi de cok tatlıdır, iyi niyetlidir, arkadas gibi olduk hatta nerdeyse onla, biliyor benim durumlarımı zaten diye bi sure baktırmam muhtemelen. o da kotu yorumunu sakınmaz bu arada. burakın da anda basarisina ornek verebilecek varsa onu da bilmek isterim :)

şuşu sengul: severim, dobradır. o da kotu diye sakınıp soylemezlik etmez. sadece cok cabuk bakar, basından savar pek soru soramazsın, ilk falı iyidir ama diğerleri o kadar tutmadı bende. belki o da anı iyi bilenlerden, o da tutarlıydı cunku digerleriyle.

kadıkoy başak: kotu konustugu oldugunu sanmıyorum, bence hep olumlu konusuyor. sizin dusuncelerinizi anlar, karsı tarafın da anlıyor olabilir ama hep iyi konusuyor iste. gecmişi bilmişti.

sevgili alara 83 ilglenip uzun uzun cevap yazdığın için çok teşekkürler...bir de fazla gittin şebnur hanıma sanırım yazındna bunu anladım ve net değilde daha spesifik şeyler söylediğni çok konuda doğru yönlendirdiğni anladım yazından...diğer uzman kişi ile de onun dedikleri doğrultsunda ihtiyacın olduğnu düşündüğün için görüştün sanırım hipnoz ile mi çözüm bulundu durumuna...merakımdan soruyorum...ve şebnur hanıma bir kere gitmekle neler elde edilir bunu söylermisin ...ve ben falcıya gitmem pek ve inanmam geleceğin çıkacağına ...bu forumu okumak keyifli ondan okuyorum...

kızlar yaa size birşey sorcam melekler kahvesinde dilek varya ben ona hiç gitmedim merak ediyorum tavsiye eder misiniz

canım kadınlar kahvesindeki dilekten mi bahsediyorsun? ben gittim anda eh diyebilirim gelecek içinde birsürü tarih verdi çıkar mı sanmam çok uçuk şeylerdi.ama nerde oturduğumu kaç kişililk aile olduğumu erkek kardeşimin durumunu eski sevglimin burcunu bildi.gelecek olarakda berabersiniz dedi döncek dedi ama sanmıyorum.orda kahve içerken bir bayanla tanıştım hatta meslekdaş çıktık kendisiyle o da dileği önerdi ben her hafta burdayım bana dedikleri çıkıyor çok seviyorum dedi ama bende çıkan bişey yok zaten mart nisan gibi tarihler verdi.

ayrıca orda peline de baktırdım o da dilek gibi geleceğe odaklanıp tarihler veriyor çok çok kesin konuşuyor çıkmazsa ben burdayım diyor ama onunda dediklerini çıkcağından umudum yok.onunda verdiği tarihler mart nisan tarihleri bakcaz ama çıkcak gibi görünmüyor...yine aynı yerde deryaya da baktırdım nedense ben onu daha çok beğendim sanki o daha uzun daha tutarlı şeyler söyledi ve ne hikmetse o da nisan mayıs gibi aynı konun olacağını söyledi.var bu nisan mayıs aylarında bişey gittiğim her falcı mart nisan mayıs diyor:)))) ya atıyolar ya da var gerçekten bişey herşeyin hayırlısı bakalım

X