yani git diyemem :)peki sen nil hnma gittin mi?ne yapıyo tam olarak?yıldızname mi biliyo musun?
minikdepresif ciimm elanitin numarasını banada yazabilirmisin
Naza çekmekle ne alakası var, bu sitede birçok kişininde adı geçiyor ama hepsi numaralarını vermiyor,ben de vermekten vazgeçtim,hepsi bu. Suistimal edileceğini düşlünüyorum,çünkü sizlerin gittikleri gibi alelalede bir kadın değil kendileri,çok nüfuzlu müşterileri var,sadece kurşun ve dua eder o kadar,falla,büyüyle,yıldızla falan işi olmaz. Önce Allahın izniyle ettiği tüm dualarda yerine ulaşır. Ancak özelden sevdiğim 1-2 kişiye zaten verdim numarasını o kadar,her önüne gelene veremem
yani git diyemem :)
çoğu sohbetle geçiyor , dualar veriyor ecbed hesabı felan.
valla ben dua ayırmıyorum , yürekten edilen her duanın zamanı geldiğinde olacağına inananlardanım.
şu an olmuyorsa zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir diyorum.
ha kadın geçmiş ve anı cug diye tutturuyor ama o kadar
öldü dendi. o günden sonra hiç aramadım. telefonlarıda pek kaydetmem.
bazılarının aklımda kalıyor , bazıları kayıtlıydı.
hepsini sildim :)
uzak duruyorum bu meretten.
bu hafta bi telaşlandım , baktırıcaktım ama vazgeçtim.
dua dua dua :)
zaten migren ağrısı bi girdi bugünfal felan unuttum
arkadaşlar bu mantı elif nerde bakıyor adresini verir misiniz.bende gitmek istiyorum artık bıktım pembe tablolardan beni de biri kendime getirsin umudumu kırsın istiyorum
yani git diyemem :)
çoğu sohbetle geçiyor , dualar veriyor ecbed hesabı felan.
valla ben dua ayırmıyorum , yürekten edilen her duanın zamanı geldiğinde olacağına inananlardanım.
şu an olmuyorsa zamanı gelmemiştir ya da hayırlı değildir diyorum.
ha kadın geçmiş ve anı cug diye tutturuyor ama o kadar
öldü dendi. o günden sonra hiç aramadım. telefonlarıda pek kaydetmem.
bazılarının aklımda kalıyor , bazıları kayıtlıydı.
hepsini sildim :)
uzak duruyorum bu meretten.
bu hafta bi telaşlandım , baktırıcaktım ama vazgeçtim.
dua dua dua :)
zaten migren ağrısı bi girdi bugünfal felan unuttum
arkadaşlar bu mantı elif nerde bakıyor adresini verir misiniz.bende gitmek istiyorum artık bıktım pembe tablolardan beni de biri kendime getirsin umudumu kırsın istiyorum
selam kızlar eski bir üye olaraktan yazıyorum eskiler bilirler zaten moto ayse denilen kadın hala ölmedi mi yaa ölmediyse çok yaşlı olması lazım bu arada bu kadın sağlamtaşta oturuyor bende tekirdağlı biri olaraktan oradakileri bilirim motor aysesini kara fatmasını bilmemnesini benim fikrim gitmeyin ne dicek söyleyim aaa gızanım sana büyü yapmışlar demesse adını değiştircem ben çok eskiden gitmiştim ama şuan insafa gelmiş insanları dolandırmaktan vazgeçtiyse bilemem günahı boynuma ama ben derim ki hiç gerek yok inanın iyi değil sevgiler
Naza çekmekle ne alakası var, bu sitede birçok kişininde adı geçiyor ama hepsi numaralarını vermiyor,ben de vermekten vazgeçtim,hepsi bu. Suistimal edileceğini düşlünüyorum,çünkü sizlerin gittikleri gibi alelalede bir kadın değil kendileri,çok nüfuzlu müşterileri var,sadece kurşun ve dua eder o kadar,falla,büyüyle,yıldızla falan işi olmaz. Önce Allahın izniyle ettiği tüm dualarda yerine ulaşır. Ancak özelden sevdiğim 1-2 kişiye zaten verdim numarasını o kadar,her önüne gelene veremem
cnm mail attım şimdi gidelim çok iyi olur bnm içinde
ya kusura bakmada numarasını istemiştim vazgeçtim versende gitmem mutlaka bi anormallik var bu işte senden belli !
selam girdap bana da haber verırımsın beraber gıdelım....ben su an suadıyedeyım.. burcuyil24@hotmail.com
bakıroy emelım cafe ısletememısler kapatmıslar .
kızlar ben size birşey sorucam bakırköydeki lal cafe de canan diye bir kadın varmış giden biri varsa bilgi verir mi birde ben şu anı yorumlatan birşey istiyorum yani nasıl diyim şunan nasıl iyimi mutlu mu falan diye çok merak ediyorum gelecekle ilgilenmiyorum ne çıkarsa taktir ilahi dedik zatende ama şu an ne dersiniz bana yardımcı olur musunuz
Canan mevcut durumu gayet güzel yorumlayabiliyor. Benim onda en sevdiğim yön ise hicbir zaman mevcut durum yada olasi durumlarla ilgili hissetmedigi birseyi söylemez. Duymaktan hoşlanman yada hoşlanmamani cok önemsemez. Ama gerek ses tonu gerek türkceyi kullanmasi da bir o kadar güzeldir.
teşekkür ederim canım çok sağol denemeye değer diyorsun peki o zaman baktırdığım zaman paylaşırım canım yaa ne kadar çok tuzlu değildir işallah