Bayanlar Şükriye Teyzenin numarasını brçok arkadaş istemiş,ancak gidip gitmeyeceğinize emin olamadığım için numarasını buradan vermeyi uygun bulmuyorum,çünkü ona göre programını yapacak ve gitmezseniz ben zor durumda kalırım,çünkü çok yoğun çalışıyor,hem maddi hem manevi ayıp olur kadına
benimde dişlerim problemli annemde efhamlı bumu yani
duymak veya merak ettiğin şaşılacak şey yani bak mine hnm
benim bi tanıdığım var ama aramız limoni inanki 5 yaşından başşllıyyor
65 yaşına kadar neyi duymak istiyorsan paraylada bakmıyor
hatır gönül olursa iki saat kadar bakıyor falcı bu işşte ya
ya bu adam beni sinir etti bakamamaktaa
mrb. Canım bu göztepedeki şükriye hanım kimdir? Ben çok müşkül durumdayımda acaba siz baktırdınız mı? Dedikleri çıktı mı? Cewaplarsan sewinirim.. Hoşcakal.
selam canım bu 5 yasından başlayıp 65 yasına kadar bakan bayana benı götürme şansın varmı nasıl gidebiliriz kendısınemerhaba foruma yeni dahil oldum, o yüzden pek bilemiyorum yazışma kurallarını, kusuruma bakmayın arkadaşlar :))9
çikita bu tanıdığın kimse çok merak ettim , iletişim bilgilerini versen bana da bakar mı acaba
bende istiyorum şükriye teyzenin nosunuu .. bugün verebilirseniz müsait olduğu ilk fırsatta giderim bi mani çıkmazsa.. bugün boşum laf cafenin çok adı geçmiş forumda. gidicem amaa kime baktırıyım orda :/
Neval tel: 0535 xxxxxxxxx
Merhaba..Neval hn ın ricasıdır telefonunun internette bu şekilde yayınlanmasını kesinlikle istemiyorlar..Lütfen silinsin..
Merhaba..Neval hn ın ricasıdır telefonunun internette bu şekilde yayınlanmasını kesinlikle istemiyorlar..Lütfen silinsin..
Bu arada ben tel numarasını mesajı tekrarlarken xxxxxx şeklinde sildim ama siz tel numarasını olduğu gibi mesajınızda izinsiz yazmışsınız..lütfen silelim..
selam canım bu 5 yasından başlayıp 65 yasına kadar bakan bayana benı götürme şansın varmı nasıl gidebiliriz kendısıne
canım benim ben de cikitadan öğrendim bu kişiyi, valla öğrensek de hepimiz gitsek
bi de şükriye hanım olayı var ki bırak telefonunu yıldızname mi bakıyo onu bile öğrenemedim :)
canım benim ben de cikitadan öğrendim bu kişiyi, valla öğrensek de hepimiz gitsek
bi de şükriye hanım olayı var ki bırak telefonunu yıldızname mi bakıyo onu bile öğrenemedim :)
kurşun döküyomuş ve dua ediyormuş
kurşun döküyomuş ve dua ediyormuş
çok sağol maslow, benim kurşun döktürdüğüm bi teyze vardı ama şimdi hastalandı ve eskisi gibi dökemiyo
ben yıldızname baktırmak istiyorum ve bu işi hakkıyla yapan çok az kişi varmış
fatihte 3 kişiden bahsediliyodu forumda , onlara baktıran var mıdır acaba
doğrudur,genelde yaşlı teyzeler yapıyolar ve de şuanda bizim de bir tanıdık var o da hasta.Sanırım kurşun döken kişinin namazında,el almış bir kişi olması gibi özellikleri yeni nesilden taşıyan olmadığı için bulmak sıkıntı oluyor.
fatihtekilere gidip de memnun kalmaynlar var ama sen bilirsin,çok önceki sayfalarda kalmış,gezerken dikkat etmiştim ben de...googleda fatihte yıldızname kadınlar kulübü yaz,çıkar önceki sayfalar
çok sağol ya , ben de onları arayıp duruyorum :) fal baktırmayı çok seviyorum ama falcıların elinden bişey gelmiyo ne yazık ki. kurşuncular ya da yıldızname bakanlar dua ediyolar bi yandan da.
benim kurşuncu teyzem çok iyiydi ve duası çok iyi gelirdi. belki de aynı kişiden bahsediyoruz. kalp ameliyatı oldu defalarca.
benim bi yakınım yıllar önce şarköydeki ayşe ye gitmiş ve dedikleri çıkmış söylediğine göre
yok canım yıldızname değil ama tam ben de bilmiyorumyıldızname mi bakıyomuş ayşe hnm?
yok canım yıldızname değil ama tam ben de bilmiyorum
şarköyde çok meşhurmuş, motor ayşe diyolarmış
sanırım forumda bikaç kez bahsedilmişti
Şimdi bu Elanit yaşıyor mu? yaşamıyor mu? :44:
selam girdap bana da haber verırımsın beraber gıdelım....ben su an suadıyedeyım.. burcuyil24@hotmail.com