teşekkür ederim canım çok sağol denemeye değer diyorsun peki o zaman baktırdığım zaman paylaşırım canım yaa ne kadar çok tuzlu değildir işallah
Naza çekmekle ne alakası var, bu sitede birçok kişininde adı geçiyor ama hepsi numaralarını vermiyor,ben de vermekten vazgeçtim,hepsi bu. Suistimal edileceğini düşlünüyorum,çünkü sizlerin gittikleri gibi alelalede bir kadın değil kendileri,çok nüfuzlu müşterileri var,sadece kurşun ve dua eder o kadar,falla,büyüyle,yıldızla falan işi olmaz. Önce Allahın izniyle ettiği tüm dualarda yerine ulaşır. Ancak özelden sevdiğim 1-2 kişiye zaten verdim numarasını o kadar,her önüne gelene veremem
kızlar ben size birşey sorucam bakırköydeki lal cafe de canan diye bir kadın varmış giden biri varsa bilgi verir mi birde ben şu anı yorumlatan birşey istiyorum yani nasıl diyim şunan nasıl iyimi mutlu mu falan diye çok merak ediyorum gelecekle ilgilenmiyorum ne çıkarsa taktir ilahi dedik zatende ama şu an ne dersiniz bana yardımcı olur musunuz
konuşmayayım, bir şey yazmayayım, karışmayayım diyorum lakin insanların hadlerini aşacak şekilde ithamlarda bulunmasına tahammül edemediğimden yine kendimi tutamıyorum. sevgili arkadaşım, sizin bu başlığın amacını idrak edememiş olduğunuz zaten bu başlık altında her üyeyle girmiş olduğunuz polemiklerden gayet sabit fakat sırf kendi egonuzu tatmin etmek için insanlara " sizlerin gittiğiniz alelade kadınlar hede hödö " minvalinden ithamlarda bulunmaya hakkınız yok. siz buradaki insanların sosyo-ekonomik durumlarına ne kadar vakıfsınız da böyle bir iddia da bulunabiliyorsunuz?? bir isim veriyorsunuz, iddialı konuşuyorsunuz, çok memnun olduğunuzu söylüyorsunuz insanlarda gayet normal olarak size telefon numarasını verip veremeyeceğinizi soruyorlar. elbetteki iletişim bilgilerini paylaşıp paylaşmamak sizin insiyatifinizde fakat bu size insanları aşağılar şekilde ithamlarda bulunma hakkını vermez. unutmayınız ki bu platform bilgi paylaşım platformu, birilerinin egolarını tatmin etmek için insanlara hakaretler yağdırabildiği bir yer değil. şimdi siz muhtemelen bana da eleştiri dozunu aşan ithamlarda bulunacaksınızdır, inanın şaşırmam. yazın da zaten, iletişime karşı değilim fakat dedim ya işte eleştiri ve hakaret sınırını ayırt etmek herkesin meziyeti olamıyor maalesef. bu sebeple tarafımca bu mesaj dışında muhatap alınmayacağınızı, ve başlığın amacını aşar polemiklere girmeyeceğimi bilin isterim.
saygılar dilerim.
günaydın arkadaslar, daha öncede sormuştum bana bildiginiz yıldızname bakan birisi varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? Bi kere adam akıllı baktırmak gerekiyormus yıldıznameyi. Fal olarak da kesinlikle mercan hanımın baktıgı mürekkep falından çok etkilendim. Yıldıznamede de inandırıcı birini arıyorum bilen varsa paylaşşsın lütfen paranın önemi yok 1 kere baksın ama degsin.
kızlar bende sizlerle fal maceralarımı paylaşmak istiyorum.
o kadar çok gittik çoğunun adını bıle hatırlamıyorum artık
ama şuan sace 3 kişi beni etkiledi
bakırköyde duygulu cafede tolga (daha önce arzuhaldeydi)
taksimde göker
ve damlalar cafe barış
kadınlar kahvesinde dilek ve remziye diye birilerine de baktırdım ama çok genellerdi
birde burda adını çok duydum 3 vakit didem gittim oda beni çok etkilemedi daha doğrusu ben iskambil falını sevmıyorum.
onu bende evde eglencesine bakıyorum
ama şuan aklımda mantı elif ve Lal cafe canan var
Cok dogru soyluyosunuz bende hocaya gıtme fıkrıne kapıldım gunlerdır bunu dusunuyodum artık ıyıce ısı cıddıye bındırıncr cevremdekı ınsanlardanda tıpkı sızden gelen benzer tepkıler aldım. Tabıkı ınsan yasamadıkca bılemez bukadar herseyın ters gıtmesı bu durumdayken olabılıcek herseyden umıt beklıyor ınsan. Ama ben ogrencıyım ve normalde cok fazla vaktım olmuyor cıddı anlamda ıbadet etmek ıcın. Ancak ınternetten arastırdım ve bır dua buldum gunde 101 kere 21 gun boyunca okunucak suya okunması gerekn bır duaymıs ınternete bu sekılde search attıgınzda arama motorunda dırek cıkıyor tam adını bılmedıgım yazamıyorum henuz tam arastıramadım. Ama bende hocadan medet ummak yerıne en azından bundan once bu duayı okuycam ve tabıkı dıger dualarıda. Kesınlıkle ılk once kendımı buna adıyarak kendı kendıme yardım etmeyı denıycem. Yıne ayda bı ıkı kez yasın ve hergece yatmadan evvel duzenlı dualrımı okuyan bı ınsanım ancak demekkı daha fazlası gerekıyor. Bnımle aynı derdı paylasan arladaslarımlada dusunelerımı paylasmak ıstedım. Ilk olarak kendım gercek anlamda konsantre olarak dualarla hayatımdakı kotu seylerın terslıklerın yada dedıklerı gıbı tıkanıklıkların ve kapanmıs kısmet veya yolların acılması ıcın yakarısta bulunucam. Umarım bı sonuc alırım. Tabıkı para tuzagı olmayan gercek durust bı dın adamı bulursamda danısıp sızınle edındıgım bılgılerınpaylasıcam arkadaslar. Umarım Allah hepımızın dualarını duyar ınanıyorum..
peki seni bu etkileyenlerden, hiç dedikleri çıkan oldu mu?yoksa etkileyip terapi mi yapıyorlar.
anımı çok iyi bildiler. tolgaya baktırdığımda eylül başıydı ve ozaman işsizdim sürekli görüşmelere gidiyordum bana ozaman demişti ekim ayın ilk haftası işi giricen diye ve girdim daha sonra gittim tekrar eşimöin işleriyle ilgili şeyleri çok net bildi.
aynı şekilde gökerde öyle göker biraz daha ileriye dönük bakıyor bana ilk baktığından direk evimi tarfif etti sanki daha önceden benim evime gelmiş gibi anlattı çocuğum oldugunu erkek olduğunu falan
ben genellikle iş konusunda gittim ve çoğu oldu çalışıcağım yeri bile tarif ettiler bana,
insan unutuyor sonra aklına gelıyor.çıktıkça belkide benim oyle oluyor
ah canım ben de seninle aynı dertten muzdaribim. ama ben nette yazan 100 kere şu duayı okuyun 1000 kere bişey yapın istediğiniz gerçek olsun vb şeylere inanmıyorum. çok denedim o tür şeylerin hiç bir etkisini görmedim. ama allaha sığınıp kendi içinden geldiği gibi yürekten dua edersen ve istersen işler yavaş yavaş düzelmeye başlıyor inan.
merhaba şebnur kuran hanıma baktıran bir arkadaş vardı biraz bilgi verebilirmi altı aylık el falı baktığnı biliyorum varolan sağlık sorunu nedne kaynaklanır varmı biliyomu yoksa altı ayda olacaklarımı biliyor...varolan durumdan bahsediyormu her konuda aşk aile vs...yoksa sadece yakın gelecekte el çizgisind egördüğü şeylerimi söylüyor hint astroluğuymuş kendisi ilgimi çekiyor ama boşa gidip üzülmek istemem sadece yönlendirmemi yapıyor olayları biliyomu yazan arkadaş cevap verirse çok sevinirim özel mesaj hakkım yok özeldende yazabilirsin arkadaşım sen bilirsin eğer hakkın varsa ...
Merhaba bende iş için gitmek istiyorum ve yakın gelecek için ama cafeler pek güvenilir olur mu bilemedm ,yani siz tavsiye ediyosunuz anladığım kadarıyla,peki randevu fln alınıyormu?
çok saol hemen cevap verdin=) çok sormak istemem ama peki tolga mı gökerden mi alsam,birinden alcam da=) bide ücretleri ne kadr söylerseniz sevinirim=)biz birçok arkadaşl baktırdık her defasındada memnun kaldık.
google cafelerin numaraları var zaten telefonla randevusuz bakmıyorlar.
özellikle göker aynı gün bıle bakmıyor aradığında yoğun biraz
ben bu forumu çok geç keşfettim zamanında kimlerin isimleri dönmüş eski tarihlere baktımda özellikle mazlum ve elanit çok istiyorum ikisine baktırmak var mı bana yardımı dokunabilecek biri?
çok saol hemen cevap verdin=) çok sormak istemem ama peki tolga mı gökerden mi alsam,birinden alcam da=) bide ücretleri ne kadr söylerseniz sevinirim=)