İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba geçmiş sayfalarda Nadire hanımdan bahsedilmiş. Onun iletişim bilgilerini verirseniz çok sevinirim.

kızlar aranızda sini mantı elif'e fal baktıran var mı? ben bugün baktırdım önce olumsuz konuştu gibi sonra olumlu konuşmaya başladı. baktırıp da çıkan oldu mu hiç?

Arkadaşlar nil hanıma gidip dediği çıktı diyebilecek birisi var mı? Varsa yorumlarınızı bekliyorum esenkalın ..

kızlar aranızda sini mantı elif'e fal baktıran var mı? ben bugün baktırdım önce olumsuz konuştu gibi sonra olumlu konuşmaya başladı. baktırıp da çıkan oldu mu hiç?

ben baktırdım çok olumsuzdu ya ağladım hatta sinir olmuştum inşallah çıkmaz :KK43:(

doğrudur,genelde yaşlı teyzeler yapıyolar ve de şuanda bizim de bir tanıdık var o da hasta.Sanırım kurşun döken kişinin namazında,el almış bir kişi olması gibi özellikleri yeni nesilden taşıyan olmadığı için bulmak sıkıntı oluyor.
fatihtekilere gidip de memnun kalmaynlar var ama sen bilirsin,çok önceki sayfalarda kalmış,gezerken dikkat etmiştim ben de...googleda fatihte yıldızname kadınlar kulübü yaz,çıkar önceki sayfalar

canım özel msj hakkım yok cevap veremedim mail adresimi üstte verdim ordan bana ulaşabilirsin :)

ben baktırdım çok olumsuzdu ya ağladım hatta sinir olmuştum inşallah çıkmaz :KK43:(

sen de mi elifzedesin canım? :) moralimi bozdu, resmen gözümün içine baktı ağlamam için.. zaten kendisi anlatmadı, benim söylediklerime göre yorum yaptı. umarım ikimizinki de çıkmaz :KK43:

sen de mi elifzedesin canım? :) moralimi bozdu, resmen gözümün içine baktı ağlamam için.. zaten kendisi anlatmadı, benim söylediklerime göre yorum yaptı. umarım ikimizinki de çıkmaz :KK43:

evet ya aileden biri ölecek dedi miras kavgası olacak dedi gerçi babannem yaşlı ve babamın kardeşleri biraz para gözdür ölürse sorun çıkar ama duymak hoş olmadı ben eski sevgilim için gitmiştim seni sevmiyor hiç dedi hoşunamı gidiyor bunları duymak hiç sevmemiş seni kandırmış hala görüşüyorsunuz (arkadaş olarak görüşüyoruz) kendinize bi oyun kurmuşsunuz evcilik oyunu ama ciddi bi ilişkisi olacak beni seninle bida görüşmücek ve daha neler neler evet doğru olabilir bunlar ama duymak hoşuma gitmedi gerçi melekler kahvesi erende aynısını söyledi ama o daha kibardı inşallah çıkmaz :KK43:((

gerçi ben sorumun yanıtını aldım galiba :) henüz bulamadın gördüğüm kadarıyla

ya açıkcası google amcada bi sürü medyum çıkıyo ama güvenemedim onun dışında şu balattaki hocayı düşünüyordum sonra onuda kötülediler bi ara yine böyle bi forumda eyüpte adapazarlı ali köş diye birini okudum ama adamla ilgili hiç bi bilgi bulamadım istanbulda güvenilir bi hoca bulmak imkansız gibi :KK43:(

yok canım yıldızname değil ama tam ben de bilmiyorum
şarköyde çok meşhurmuş, motor ayşe diyolarmış
sanırım forumda bikaç kez bahsedilmişti
selam kızlar eski bir üye olaraktan yazıyorum eskiler bilirler zaten moto ayse denilen kadın hala ölmedi mi yaa ölmediyse çok yaşlı olması lazım bu arada bu kadın sağlamtaşta oturuyor bende tekirdağlı biri olaraktan oradakileri bilirim motor aysesini kara fatmasını bilmemnesini benim fikrim gitmeyin ne dicek söyleyim aaa gızanım sana büyü yapmışlar demesse adını değiştircem ben çok eskiden gitmiştim ama şuan insafa gelmiş insanları dolandırmaktan vazgeçtiyse bilemem günahı boynuma ama ben derim ki hiç gerek yok inanın iyi değil sevgiler

evet ya aileden biri ölecek dedi miras kavgası olacak dedi gerçi babannem yaşlı ve babamın kardeşleri biraz para gözdür ölürse sorun çıkar ama duymak hoş olmadı ben eski sevgilim için gitmiştim seni sevmiyor hiç dedi hoşunamı gidiyor bunları duymak hiç sevmemiş seni kandırmış hala görüşüyorsunuz (arkadaş olarak görüşüyoruz) kendinize bi oyun kurmuşsunuz evcilik oyunu ama ciddi bi ilişkisi olacak beni seninle bida görüşmücek ve daha neler neler evet doğru olabilir bunlar ama duymak hoşuma gitmedi gerçi melekler kahvesi erende aynısını söyledi ama o daha kibardı inşallah çıkmaz :KK43:((

arkadaşlar bu mantı elif nerde bakıyor adresini verir misiniz.bende gitmek istiyorum artık bıktım pembe tablolardan beni de biri kendime getirsin umudumu kırsın istiyorum

cafe laftaki zeynepe baktırdım bugün dedikleri çıkan varmı? çok genel konuştu zaman kaybı gibi geldi bana.

şükriye teyzeni bu kadar düşünüyorsan,internet ortamında...hatta 'falcılar ' ile ilgili bir site de ondan neden bahsediyorsun?? amacın korumak ise,internet ortamı çok doğru bir platform değil.eğer,iyi niyetinden ...kişilere şükrüye teyzeden bahsediyorsan,niye bu kadar naza çekerek..telefon vermiyorsun?? davranışların her zaman ki gibi çok tutarlı:):)!!

Naza çekmekle ne alakası var, bu sitede birçok kişininde adı geçiyor ama hepsi numaralarını vermiyor,ben de vermekten vazgeçtim,hepsi bu. Suistimal edileceğini düşlünüyorum,çünkü sizlerin gittikleri gibi alelalede bir kadın değil kendileri,çok nüfuzlu müşterileri var,sadece kurşun ve dua eder o kadar,falla,büyüyle,yıldızla falan işi olmaz. Önce Allahın izniyle ettiği tüm dualarda yerine ulaşır. Ancak özelden sevdiğim 1-2 kişiye zaten verdim numarasını o kadar,her önüne gelene veremem

X