cnm mail attım şimdi gidelim çok iyi olur bnm içinde
bana da gelmedi telefonu..bu foruma yazan inat etmiş telefonunu vermıyor...ondan ulaşamdım..eger bana gelırse telefon numarası sana yollarım hemen..
Merhabalar ben de iyi bir hoca arıyorum dolandırıcılara maruz kalmamak için bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum şimdiden teşekkürler
kızlar aranızda sini mantı elif'e fal baktıran var mı? ben bugün baktırdım önce olumsuz konuştu gibi sonra olumlu konuşmaya başladı. baktırıp da çıkan oldu mu hiç?
doğrudur,genelde yaşlı teyzeler yapıyolar ve de şuanda bizim de bir tanıdık var o da hasta.Sanırım kurşun döken kişinin namazında,el almış bir kişi olması gibi özellikleri yeni nesilden taşıyan olmadığı için bulmak sıkıntı oluyor.
fatihtekilere gidip de memnun kalmaynlar var ama sen bilirsin,çok önceki sayfalarda kalmış,gezerken dikkat etmiştim ben de...googleda fatihte yıldızname kadınlar kulübü yaz,çıkar önceki sayfalar
Özel mesaj hakkım yok o yüzden yazamıyorum bildiğim çok iyi birisi var. Detaylı bilgi vermek isterim, özel mesaj hakkın var ise bana mesajla mail adresini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
ben baktırdım çok olumsuzdu ya ağladım hatta sinir olmuştum inşallah çıkmaz(
sen de mi elifzedesin canım? :) moralimi bozdu, resmen gözümün içine baktı ağlamam için.. zaten kendisi anlatmadı, benim söylediklerime göre yorum yaptı. umarım ikimizinki de çıkmaz
canım özel msj hakkım yok cevap veremedim mail adresimi üstte verdim ordan bana ulaşabilirsin :)
neyle ilgili tatlım?
özelden msj atmışsın ya onun için dedim
özelden msj atmışsın ya onun için dedim
gerçi ben sorumun yanıtını aldım galiba :) henüz bulamadın gördüğüm kadarıyla
selam kızlar eski bir üye olaraktan yazıyorum eskiler bilirler zaten moto ayse denilen kadın hala ölmedi mi yaa ölmediyse çok yaşlı olması lazım bu arada bu kadın sağlamtaşta oturuyor bende tekirdağlı biri olaraktan oradakileri bilirim motor aysesini kara fatmasını bilmemnesini benim fikrim gitmeyin ne dicek söyleyim aaa gızanım sana büyü yapmışlar demesse adını değiştircem ben çok eskiden gitmiştim ama şuan insafa gelmiş insanları dolandırmaktan vazgeçtiyse bilemem günahı boynuma ama ben derim ki hiç gerek yok inanın iyi değil sevgileryok canım yıldızname değil ama tam ben de bilmiyorum
şarköyde çok meşhurmuş, motor ayşe diyolarmış
sanırım forumda bikaç kez bahsedilmişti
evet ya aileden biri ölecek dedi miras kavgası olacak dedi gerçi babannem yaşlı ve babamın kardeşleri biraz para gözdür ölürse sorun çıkar ama duymak hoş olmadı ben eski sevgilim için gitmiştim seni sevmiyor hiç dedi hoşunamı gidiyor bunları duymak hiç sevmemiş seni kandırmış hala görüşüyorsunuz (arkadaş olarak görüşüyoruz) kendinize bi oyun kurmuşsunuz evcilik oyunu ama ciddi bi ilişkisi olacak beni seninle bida görüşmücek ve daha neler neler evet doğru olabilir bunlar ama duymak hoşuma gitmedi gerçi melekler kahvesi erende aynısını söyledi ama o daha kibardı inşallah çıkmaz((
şükriye teyzeni bu kadar düşünüyorsan,internet ortamında...hatta 'falcılar ' ile ilgili bir site de ondan neden bahsediyorsun?? amacın korumak ise,internet ortamı çok doğru bir platform değil.eğer,iyi niyetinden ...kişilere şükrüye teyzeden bahsediyorsan,niye bu kadar naza çekerek..telefon vermiyorsun?? davranışların her zaman ki gibi çok tutarlı:):)!!