İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayanlar Şükriye Teyzenin numarasını brçok arkadaş istemiş,ancak gidip gitmeyeceğinize emin olamadığım için numarasını buradan vermeyi uygun bulmuyorum,çünkü ona göre programını yapacak ve gitmezseniz ben zor durumda kalırım,çünkü çok yoğun çalışıyor,hem maddi hem manevi ayıp olur kadına

şükriye teyzeni bu kadar düşünüyorsan,internet ortamında...hatta 'falcılar ' ile ilgili bir site de ondan neden bahsediyorsun?? amacın korumak ise,internet ortamı çok doğru bir platform değil.eğer,iyi niyetinden ...kişilere şükrüye teyzeden bahsediyorsan,niye bu kadar naza çekerek..telefon vermiyorsun?? davranışların her zaman ki gibi çok tutarlı:):)!!

bende istiyorum şükriye teyzenin nosunuu .. bugün verebilirseniz müsait olduğu ilk fırsatta giderim bi mani çıkmazsa.. bugün boşum laf cafenin çok adı geçmiş forumda. gidicem amaa kime baktırıyım orda :/

benimde dişlerim problemli annemde efhamlı bumu yani

duymak veya merak ettiğin şaşılacak şey yani bak mine hnm

benim bi tanıdığım var ama aramız limoni inanki 5 yaşından başşllıyyor

65 yaşına kadar neyi duymak istiyorsan paraylada bakmıyor

hatır gönül olursa iki saat kadar bakıyor falcı bu işşte ya

ya bu adam beni sinir etti bakamamaktaa

merhaba foruma yeni dahil oldum, o yüzden pek bilemiyorum yazışma kurallarını, kusuruma bakmayın arkadaşlar :))9
çikita bu tanıdığın kimse çok merak ettim , iletişim bilgilerini versen bana da bakar mı acaba

mrb. Canım bu göztepedeki şükriye hanım kimdir? Ben çok müşkül durumdayımda acaba siz baktırdınız mı? Dedikleri çıktı mı? Cewaplarsan sewinirim.. Hoşcakal.

bana da gelmedi telefonu..bu foruma yazan inat etmiş telefonunu vermıyor...ondan ulaşamdım..eger bana gelırse telefon numarası sana yollarım hemen..

merhaba foruma yeni dahil oldum, o yüzden pek bilemiyorum yazışma kurallarını, kusuruma bakmayın arkadaşlar :))9
çikita bu tanıdığın kimse çok merak ettim , iletişim bilgilerini versen bana da bakar mı acaba
selam canım bu 5 yasından başlayıp 65 yasına kadar bakan bayana benı götürme şansın varmı nasıl gidebiliriz kendısıne

selam canım bu 5 yasından başlayıp 65 yasına kadar bakan bayana benı götürme şansın varmı nasıl gidebiliriz kendısıne

canım benim ben de cikitadan öğrendim bu kişiyi, valla öğrensek de hepimiz gitsek
bi de şükriye hanım olayı var ki bırak telefonunu yıldızname mi bakıyo onu bile öğrenemedim :)

kurşun döküyomuş ve dua ediyormuş

çok sağol maslow, benim kurşun döktürdüğüm bi teyze vardı ama şimdi hastalandı ve eskisi gibi dökemiyo
ben yıldızname baktırmak istiyorum ve bu işi hakkıyla yapan çok az kişi varmış
fatihte 3 kişiden bahsediliyodu forumda , onlara baktıran var mıdır acaba

çok sağol maslow, benim kurşun döktürdüğüm bi teyze vardı ama şimdi hastalandı ve eskisi gibi dökemiyo
ben yıldızname baktırmak istiyorum ve bu işi hakkıyla yapan çok az kişi varmış
fatihte 3 kişiden bahsediliyodu forumda , onlara baktıran var mıdır acaba

doğrudur,genelde yaşlı teyzeler yapıyolar ve de şuanda bizim de bir tanıdık var o da hasta.Sanırım kurşun döken kişinin namazında,el almış bir kişi olması gibi özellikleri yeni nesilden taşıyan olmadığı için bulmak sıkıntı oluyor.
fatihtekilere gidip de memnun kalmaynlar var ama sen bilirsin,çok önceki sayfalarda kalmış,gezerken dikkat etmiştim ben de...googleda fatihte yıldızname kadınlar kulübü yaz,çıkar önceki sayfalar

doğrudur,genelde yaşlı teyzeler yapıyolar ve de şuanda bizim de bir tanıdık var o da hasta.Sanırım kurşun döken kişinin namazında,el almış bir kişi olması gibi özellikleri yeni nesilden taşıyan olmadığı için bulmak sıkıntı oluyor.
fatihtekilere gidip de memnun kalmaynlar var ama sen bilirsin,çok önceki sayfalarda kalmış,gezerken dikkat etmiştim ben de...googleda fatihte yıldızname kadınlar kulübü yaz,çıkar önceki sayfalar

çok sağol ya , ben de onları arayıp duruyorum :) fal baktırmayı çok seviyorum ama falcıların elinden bişey gelmiyo ne yazık ki. kurşuncular ya da yıldızname bakanlar dua ediyolar bi yandan da.
benim kurşuncu teyzem çok iyiydi ve duası çok iyi gelirdi. belki de aynı kişiden bahsediyoruz. kalp ameliyatı oldu defalarca.
benim bi yakınım yıllar önce şarköydeki ayşe ye gitmiş ve dedikleri çıkmış söylediğine göre

çok sağol ya , ben de onları arayıp duruyorum :) fal baktırmayı çok seviyorum ama falcıların elinden bişey gelmiyo ne yazık ki. kurşuncular ya da yıldızname bakanlar dua ediyolar bi yandan da.
benim kurşuncu teyzem çok iyiydi ve duası çok iyi gelirdi. belki de aynı kişiden bahsediyoruz. kalp ameliyatı oldu defalarca.
benim bi yakınım yıllar önce şarköydeki ayşe ye gitmiş ve dedikleri çıkmış söylediğine göre

yıldızname mi bakıyomuş ayşe hnm?

yok canım yıldızname değil ama tam ben de bilmiyorum
şarköyde çok meşhurmuş, motor ayşe diyolarmış
sanırım forumda bikaç kez bahsedilmişti

ok,evet adı geçmişti,motor ayşe deyince hatırladım ama tekirdağ deyince tabi çok da üstünde durmadım,farklı şehir diye,bidaha bakiym

X