- 19 Aralık 2012
- 70
- 1
Ben sizin buraya geliş amacınızı çözemedim. Misyonerlik için mi buraya geldiniz? Belirli bir dini veya öğretiyi mi yaymak istiyorsunuz kadınlar klübünün fal sayfasında? Hem hocalara gitmekten büyüye inanmaktan bahsediyorsunuz ve bu konuda eleştirildiğiniz zaman istediğime inanırım kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz hemde fal baktıranlara aciz demekten geri kalmıyorsunuz. Sanırım kendi içinizde baya çelişki yaşıyorsunuz. İnsanları eleştirmeyi ve hakaret etmeyi seviyorsunuz ama bu yaklaşımınız yüzünden karşınızdakilerden benzer seviyede geri dönüşler alınca sinirleniyor ve hırçınlaşıyorsunuz. Bende büyüye inanmam. Bunu söylemem insanları yanlış yönlendirmek mi oluyor? Bence siz büyüden bahsederek insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. İnancınızın nimetlerini bu dünyada göremezsiniz. O ölümden sonrası içindir. Eğer inançların nimetleri bu dünyada görülüyor olsaydı burada ki bir çok kişinin sorunu olan aşk, maddiyat, iş vs gibi durumlarda inançsız bir çok insan ciddi bir bolluk içinde olamazdı. Dünyanın en zengin insanlarının ne kadarı inançsız biliyor musunuz? Yada güzel kadınlarla, yakışıklı erkeklerle gezen bir çok insanın ne kadarı inançlı?
İnanç ile bu dünyada bir şeyler elde etmeye çalışmak ve insanları buna inandırmak gerçek yanlış yönlendirmedir. İnanç size manevi zenginlik verir. Bu manevi zenginliğiniz dünyanın kahrını çekmenize yardım eder. Sonunda, her şey bittiğinde bir gün yargılandığımız zaman gerçekten inanmanın nimetlerini görürüz. Ben Tanrı'nın insanları nasıl yargıladığını bilemem, fakat bu hırçın tavrınızla işinizin hiç kolay olmadığını söyleyebilirim.
Neyse yinede siz bildiğiniz gibi yapın. Fakat burası beşeri bir platform. O yüzden üsluba dikkat etmenin faydası olur. Antipatik insanlar bu tip ortamlarda anında belli olur. Bakın bir çok insan size tepki gösteriyor. Bence biraz dönüp kendinizi sorgulama zamanı.
tamam canım yolluyorum ..
Evet elanitçik tutarlı yorum yapmış..
sağolasın bereketi bol olan bi iş olur umarım
Öncelikle hiç hırçın tavırlı değilim,bana ne söyleniyorsa sadece aynı sertlikte cevap veririm,öncelikle yazdığım yazıları okumadığınız çok belli. Evet büyüye inamam insanları yanlış yönlendirmek oluyor,bu 2+2=4 gibi bir durum,büyüye inanmıyorm ne demek,o zaman siz yazılan ayetleredemi,Kuranadamı inanmıyorsunuz,büyünün varolduğu gerçeğini kabul etmemek cahillikten başka birşey değil. Bu sebeple kaç insan hayatını sonlandırdı,kaç aile mahvoldu,kaç kişi malını mülkünü herşeyi kaybetti haberiniz var mı? AYRICA CENNETTE CEHENNEMDE BU DÜNYADADIR,HAK YERİNİ BULUR,VE ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.NE DEMEK İNANCIN NİMETLERİNİ BU DÜNYADA GÖREMEZSİN DİYE BİRŞEY YAZMAK,BUNA SEN Mİ KARAR VERECEKSİN,SEN KİMSİN? YER GÖK DUA ÜZERİNE KURULU SADECE VE SADECE DUA. DUA İLE BU HAYATTA NE KAPILAR AÇILIR,NE MUTLULUKLAR YAŞANIR,NE ZENGİNLİKLER GELİR. BU DÜNYADA YAPTIĞIMIZ İBADET HEM BU DÜNYADA HEM DE ÖBÜR TARAFTA BİZE YARDIM EDER. BEN BUNA İNANIRIM,ALLAH KULUNA DERT VERİRSE DERMANINIDA ER YA DA GEÇ VERİR,LÜTFEN KESİN YARGILARDAN UZAK DURUN. HERŞEYİ SADECE ALLAH BİLİR,BENİM NEREDE NE NİMET GÖRECEĞİMİDE YİNE ALLAH BİLİR,BÖYLE CÜMLELER KURUPTA BOŞUNA GÜNAHADA GİRMEYİN BİR DAHA
çok eğlencelesin yaa:)
facılara gidenlere zavallı diyen sen...büyüye inanmıyorum diyene 'söylemediğin laf' kalmadı..ayrıca uzman bir avukat gibi..kişiyi..büyünün varoluşuna ikna etmek için...ciddi bir çaba sarfediyorsun.böyle bir profil yok!!..eğlencelsin demiştimmm:):)[/
Falcılara gidene zavallı falan demedim,kendimde gidiyorum çünkü,ne yazdığımı yanlış anlamışsın.
Büyüye inanmıyorum diyede birşey yok büyü var
Tanısan çok daha eğlenceliyimdir,bu ancak burada görebildiğin kadarı
facılara gidenlere zavallı diyen sen...büyüye inanmıyorum diyene 'söylemediğin laf' kalmadı..ayrıca uzman bir avukat gibi..kişiyi..büyünün varoluşuna ikna etmek için...ciddi bir çaba sarfediyorsun.böyle bir profil yok!!..eğlencelsin demiştimmm:):)[/
Falcılara gidene zavallı falan demedim,kendimde gidiyorum çünkü,ne yazdığımı yanlış anlamışsın.
özelden attığım mesajlara yanıt verir misin?zira arkadaşlarım da benden yanıt bekliyor
buldun demek...ben yağmurda dönendm durdum sokaklarda;halimi görseniz acır mıydınız güler miydiniz bilmem :) birisine de sordum bilemedi,sordum dediğime de bakmayın dönenip durmalarım adamın dikkatini çekti de o sordu birini mi aıyosunuz diye,yoksa utanıp da soramazdım ben kimsye,bikere apartman adı bilmiyorum,telefon yok,ne akla hizmet gittysem :) mutlaka bilen vardır diye düşündüm ama bulamadım.pier lotiye çok yakn di mi yeri?nasıl buldun helal valla,bi arkadaş daha bahsetmiş pek tavsiye etmemiş.neye bakarak karar vedi su perisine,büyüye?
canım ben hiç utanmadım sordum valla :) girişi böyle bi garip,iki apartmanın arasından resmen yan yan geçerek giriyorsun..
neye baktığına gelince;açıkçası hiç bişeye bakmadı..sadece isim,yaş ve anne adı sordu bi kağıda yazdı,sonra kapadı gözlerini başladı düşünmeye..sonrada işte sende bağlama büyüsü var bir de su perisene uğramışsın dedi..hani lavobaya kaynak su falan dökeriz ya,onun üstüne gelmiş olabilir dedi..işte bu kadar...açıkçası yıldıznameye böyle bakıldığını düşünmüyorum ama bilemedim..
yok,yıldıznameye böyle bakıldığını ben de hiç sanmıyorum.anlamlı gelmedi,bayan nasıl biri?üçharflilerden korkan gitmesin demişsin
Merhaba Kızlar ,
Eyüpteki Fatma hanım,kapalı değil açık french manikürlü takma kirpikli bir hanım ,görünce şaşırmayın
kendisi normalde suadiye civarında oturuyor,oradaki evi sadece bakım için kullanıyor ,
bakım yaptığı yer eyüp sultandan pier lotiye geçerken ,aralardan geçilen bir ev ,tüm eyüp bilir kendisini ....
babası eyüp merkez camiinin eski imamı ,3 harflilerden korkanla gitmesin çok kuvvetli bir hoca değildir ama basit anlamda iyi gelir .....
Falcı gibi düşünmeyin sorduğunuz konuya odaklanır ,cevap verir.
Birde oda paragözdür ,kurşun tuz ,muska gibi şeyler önerir.Direkt fiyat verir ......
Sevgiler
3 harflilerden korkan gitmesin diyen ben değilim,başka bi arkadaş demiş galiba onu..sadece onlarla ilgili konuşuyor,onların etrafımızda,her yerde olduklarından bahsediyor o yüzden demiş olabilir..bayan 40 yaşlarında esmercene,zayıf biri,kapalı değil,agresif birine de pek benzemiyor..ben bir de Nil hn. ma gitmeyi düşünüyorum,bakalım o ne diyecek.
teşekkür ederim , artık fal baktırmadığım için girmiyorum konuya .dün gece foruma yazıyyodum minikdepresif diye bi arkadaş vardı,yeni üye olduğumda forumda dikkatimi çekmişti,güzel önerileri vardı,o nerde acaba diye ama vazgeçtim sonradan :) sonra da sen topikte yorum yazmışsın,değişik bi tesadüf.Yeni işin hayırlı olsun
bu yıldızname ile alakalı değil , hacı hoca ve büyü olayları daha fazla konuşulursa konuda uyarı alırsınızcanım ben hiç utanmadım sordum valla :) girişi böyle bi garip,iki apartmanın arasından resmen yan yan geçerek giriyorsun..
neye baktığına gelince;açıkçası hiç bişeye bakmadı..sadece isim,yaş ve anne adı sordu bi kağıda yazdı,sonra kapadı gözlerini başladı düşünmeye..sonrada işte sende bağlama büyüsü var bir de su perisene uğramışsın dedi..hani lavobaya kaynak su falan dökeriz ya,onun üstüne gelmiş olabilir dedi..işte bu kadar...açıkçası yıldıznameye böyle bakıldığını düşünmüyorum ama bilemedim..
teşekkür ederim , artık fal baktırmadığım için girmiyorum konuya .
bu yıldızname ile alakalı değil , hacı hoca ve büyü olayları daha fazla konuşulursa konuda uyarı alırsınız
söyliyeyim yasak :)
iyi hafta sonlarınız olsun ..
anladım,üstteki mesajda sanırım cümle eksik olmuş öyleyse,3 harflilerden korkanla gitmesin çok kuvvetli bir hoca değildir ama basit anlamda iyi gelir .....sanırım "3 harflilerden korkanla gitmesin" yazan arkadaşa hitaben korkulucak bişey yok,pek luvvetli bi hoca değildir demek istmeisşin
teşekkür ederim , artık fal baktırmadığım için girmiyorum konuya .
bu yıldızname ile alakalı değil , hacı hoca ve büyü olayları daha fazla konuşulursa konuda uyarı alırsınız
söyliyeyim yasak :)
iyi hafta sonlarınız olsun ..
ben de yıldızname bakacak diye gitmiştim,öyle söylemişlerdi ama demek ki baktığı yıldızname değilmiş :) teşekkürler..
rica ederim.
biraz agresiftir yalnız baştan uyarayım:))
yorumlarını bekliyorum
Sevgili falmanyagioldum arkadasim,
bugün Nevali aradim ve gidecektim dedigin gibi kadin cok agressiv daha telefonu acar acmaz basliyor negatifligi adres soruyorum adam gibi cevap yerine sanki cok tuhaf bir sey sormusum gibi davraniyor. Üstelikte 100 Tl istiyor bir fal bakacak diye isim yokta gidip 100 liraya onun azarlarini ve yalanlarini dinliycem bosveerr gitmiycem. Haberin olsun canim diye yazdim.
aaa...'falcılara gidenlere zavallı'...'beş kuruşlarını,falcılara harcıyorlar'...'gelecek için fal baktıranlar,aciz'..diyen sen değil miyidin?..çok şaşırdım:)..demek senin profiline gizlice biri giriyor ve senmiş gibi yaparak, bütün bu 'tutarsız' yazıları yazıyor...aaa...bak şimdi belli oldu...neden ben yazmadım dediğin ortaya çıktı:):):)haaa....