İstanbul'da Fal - Falcılar

Öncelikle hiç hırçın tavırlı değilim,bana ne söyleniyorsa sadece aynı sertlikte cevap veririm,öncelikle yazdığım yazıları okumadığınız çok belli. Evet büyüye inamam insanları yanlış yönlendirmek oluyor,bu 2+2=4 gibi bir durum,büyüye inanmıyorm ne demek,o zaman siz yazılan ayetleredemi,Kuranadamı inanmıyorsunuz,büyünün varolduğu gerçeğini kabul etmemek cahillikten başka birşey değil. Bu sebeple kaç insan hayatını sonlandırdı,kaç aile mahvoldu,kaç kişi malını mülkünü herşeyi kaybetti haberiniz var mı? AYRICA CENNETTE CEHENNEMDE BU DÜNYADADIR,HAK YERİNİ BULUR,VE ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.NE DEMEK İNANCIN NİMETLERİNİ BU DÜNYADA GÖREMEZSİN DİYE BİRŞEY YAZMAK,BUNA SEN Mİ KARAR VERECEKSİN,SEN KİMSİN? YER GÖK DUA ÜZERİNE KURULU SADECE VE SADECE DUA. DUA İLE BU HAYATTA NE KAPILAR AÇILIR,NE MUTLULUKLAR YAŞANIR,NE ZENGİNLİKLER GELİR. BU DÜNYADA YAPTIĞIMIZ İBADET HEM BU DÜNYADA HEM DE ÖBÜR TARAFTA BİZE YARDIM EDER. BEN BUNA İNANIRIM,ALLAH KULUNA DERT VERİRSE DERMANINIDA ER YA DA GEÇ VERİR,LÜTFEN KESİN YARGILARDAN UZAK DURUN. HERŞEYİ SADECE ALLAH BİLİR,BENİM NEREDE NE NİMET GÖRECEĞİMİDE YİNE ALLAH BİLİR,BÖYLE CÜMLELER KURUPTA BOŞUNA GÜNAHADA GİRMEYİN BİR DAHA

tamam canım yolluyorum ..
Evet elanitçik tutarlı yorum yapmış..
sağolasın bereketi bol olan bi iş olur umarım

dün gece foruma yazıyyodum minikdepresif diye bi arkadaş vardı,yeni üye olduğumda forumda dikkatimi çekmişti,güzel önerileri vardı,o nerde acaba diye ama vazgeçtim sonradan :) sonra da sen topikte yorum yazmışsın,değişik bi tesadüf.Yeni işin hayırlı olsun

çok eğlencelesin yaa:)
facılara gidenlere zavallı diyen sen...büyüye inanmıyorum diyene 'söylemediğin laf' kalmadı..ayrıca uzman bir avukat gibi..kişiyi..büyünün varoluşuna ikna etmek için...ciddi bir çaba sarfediyorsun.böyle bir profil yok!!..eğlencelsin demiştimmm:):)

canım ben hiç utanmadım sordum valla :) girişi böyle bi garip,iki apartmanın arasından resmen yan yan geçerek giriyorsun..
neye baktığına gelince;açıkçası hiç bişeye bakmadı..sadece isim,yaş ve anne adı sordu bi kağıda yazdı,sonra kapadı gözlerini başladı düşünmeye..sonrada işte sende bağlama büyüsü var bir de su perisene uğramışsın dedi..hani lavobaya kaynak su falan dökeriz ya,onun üstüne gelmiş olabilir dedi..işte bu kadar...açıkçası yıldıznameye böyle bakıldığını düşünmüyorum ama bilemedim..

yok,yıldıznameye böyle bakıldığını ben de hiç sanmıyorum.anlamlı gelmedi,bayan nasıl biri?üçharflilerden korkan gitmesin demişsin

yok,yıldıznameye böyle bakıldığını ben de hiç sanmıyorum.anlamlı gelmedi,bayan nasıl biri?üçharflilerden korkan gitmesin demişsin

3 harflilerden korkan gitmesin diyen ben değilim,başka bi arkadaş demiş galiba onu..sadece onlarla ilgili konuşuyor,onların etrafımızda,her yerde olduklarından bahsediyor o yüzden demiş olabilir..bayan 40 yaşlarında esmercene,zayıf biri,kapalı değil,agresif birine de pek benzemiyor..ben bir de Nil hn. ma gitmeyi düşünüyorum,bakalım o ne diyecek.

anladım,üstteki mesajda sanırım cümle eksik olmuş öyleyse,3 harflilerden korkanla gitmesin çok kuvvetli bir hoca değildir ama basit anlamda iyi gelir .....sanırım "3 harflilerden korkanla gitmesin" yazan arkadaşa hitaben korkulucak bişey yok,pek luvvetli bi hoca değildir demek istmeisşin

bu arada nil hanım nasılmış?uzmanlığı ne?yani ne yapıyo tam olarak yıldızname?tarot vb.ben pek tarot filan inanmam da,hoşlanmıyorum kartlarından da

teşekkür ederim , artık fal baktırmadığım için girmiyorum konuya .
bu yıldızname ile alakalı değil , hacı hoca ve büyü olayları daha fazla konuşulursa konuda uyarı alırsınız
söyliyeyim yasak :)
iyi hafta sonlarınız olsun ..

Herkese merhaba..yıldıznameye bakan çekmeköydeki nil hn ın telini mesaj atabilecek kimse varmı acaba?
Şimdiden çook teşekkürler

peki sen nil hnma gittin mi?ne yapıyo tam olarak?yıldızname mi biliyo musun?

yok,onu da ben demedim,dikkat ettiysen o mesajın sahibi ''deepsimply''..her neyse önemi değil..Nil hanıma bende daha gitmedim,burada giden arkadaşlardan duyduğuma göre yıldızname + tarot ve kahve falı bakıyormuş,bakalım randevu ayarlayabilirsem gitmek istiyorum.

ben de yıldızname bakacak diye gitmiştim,öyle söylemişlerdi ama demek ki baktığı yıldızname değilmiş :) teşekkürler..

ben de yıldızname bakacak diye gitmiştim,öyle söylemişlerdi ama demek ki baktığı yıldızname değilmiş :) teşekkürler..

evet,sen söyleyince farkettim,hatlar karışmış...nil hanıma randevu ayarlamak zor muymuş acaba?şu yıldıznameyi çok merak ediyorum,baktırmak isyiroum ben de

Kızlar Şekerin numarasını ya da çalıştığı yeri bilen yok mu? Bi ara Bakırköy Laf Cafe'deydi. Sonra Avcılar Calpyso Cafe'ye geçmiş. Ama o cafe kapanmış. Çok çok iyi bakıryordu yardımmmm

arkadaşlar ben çok iyi bir falcı duydum.bir arkadaşımın yengesi haziran ayında baktırmış.ama ne yazık ki kafe adını hatırlamadığı için gidemedim.taksimde tattoo halıcı varmış yanındaki sokaktan giriyormuşsun murat adında biriymiş.bilen,duyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…