İstanbul'da Fal - Falcılar

Bayanlar bu bahariyedeki nostradamus FÜSUN HANIMA giden bir Allah kulu yokmu yaaa..biri bi yorum yapsın dediği çıktı mı falan diye..

füsun hanıma hiç baktırmadım, niyeyse hiç baktırasımda yok ona. orda diğer çalışanlardan mihriban fena değil, seda fena değil. altıyol şubesinde pınar var, bu iyi gibi. hisleri kuvvetli bir bayan.

şu eyüpteki teyzeye yarın gitmek istiyorum,acaba cumartesi günleri bakıyomudur?telefonu da yok ki soralım..neyse ben adresten şansımı deneyeceğim inşallah bulabilirim..+

arkadaşlar öncelikle şu konuyu aydınlatayım.. teyze diyoruz fakat öyle pekte yaşlı bir kadın sayılmaz.. 40-45 yaşlarında belki.. bu arada eyüp mü gaziosmanpaşa mı karar veremedim diyen olmuş, ben o tarafları çok bilmediğim için size direkt birlkte gittiğimiz arkadaşımın bana verdiği adresi yazdım. az önce sordum gaziosmanpaşa olarak geçiyor dedi. ben taksiyle gittiğim için ve malumunuz meraklı taksicilerimizden birine denk geldiğim için konuşmaktan yolu pek seyredemedim. yalnız şunu söyleyebilirim verdiğim adreste taksici sizi indirdiğinde "pier lotti" (pier lotiye gider) tabelasını göreceksiniz. kapı numarasını da bilmiyorum fatma hanımın evini bize yoldan geçen bir amca tarif etti siz de fatma hocanın evi nerde diye sorarsanız illa ki size gösterecek birileri çıkar. şaşırtıcı bir şekilde :) çok çok dar bir aradan geçmeniz gerekiyor. biraz ürkütücü :) umarım verdiğim bilgiler işinize yarar. eğer giderseniz akşam yorumlarınızı bekliyor olacagız. bana da son derece mistik şeyler söylemişti çünkü, meraklardayım :) görüşmek üzere.

edit; evet cumartesi günü gitmiştik biz de, bakıyor. ama saat 5 ten sonra bakmıyormuş, öyle demişti.

Son düzenleme:
kasım 2012 den beri tavsiyeler ve forum üzerinden içimdeki çığlıkları susturabilmek adına birtakım falcılara gittim...sizinle bunları paylaşmak istiyorumki en azından biraz fikriniz olur ve banada yardımınız olur....

1. sırada bakırköydeki Yiğit....söyledikleri çok pozitifti ancak bana dediklerinin hiç biri çıkmadı...ancak diğer giden arkadaşlarım ise baktığı her şeyi birebir yaşadıklarını söyledi...anlamadım
2. sırada bakırköy Enfal......söyledikleri sizin ilk anda şaşırtır...isim ve harf konusunda oldukça başarılı...ancak ileriye yönelik tahminleri 3. kez gitmeme rağmen henüz doğrulanmadı...
3. sırada bakırköy Şenay ....kısa ve netti...verdiğim tarihler çıkar dedii...genel olarak güzeldi...geçmiş başarılıydı ama ileriye yönelik tahminleri bilmiyorum beklemede...
4. sırada bakırköy Didem....pozitifti...2 kez gittim...verdiği tarihler geldi ve şuanda geçiyor...fallar tutarlıydı ancak tarihler 2 hafta olarak sarktı....gelecek ile ilgili bilemiyorum oda beklemede...verdiği harfler hala anlamsız...bakalım diyorum...
5. sırada Damlalar Barış...geçin gitsin su falına yönlendirip 100 tl almak istiyor....
6. sırada Majestik Cafe Şengül...su falı baktı...valla bilemedim...martı bekliyorum ama ne dediğini kendi bile bilemedi sanırım...kalkarken hala bişeyler diyodu...belki kahvesini denemelisiniz....
7. sırada Symbol Toprak....müthiş...ileriye yönelik tahminlerini yaşamadım...ancak o anki duygu düşünce kafanızdan geçen her şeyi tahmin edebiliyor ve enerjisi harika...ben en çok onu beğendimmm...fiyat olarakta en uygun orası
8. sırada nostradamus sedamıydı sevdamıydı...kaçın derim...iskambil tarot adına kurşun döktürmeye çalışıp 100 tlnizi almaya çalışıyor ve falı başarısız...ilk dakikalarda söyledikleri ile son dakikada söyledikleri tutarsız...aklı gidiyo sanırım...
9. sırada Violet cafe nurten hnm...şaşırtıcıydı....ama çok paragöz...kahve fincanını kapatıousun üstüne bozuk para koy diyo...büyü yapmaya kurşun dökmeye teşvik ediyo...oldukça olumsuz ama ben tarot yorumunu beğenmiştimm...
10. sırada Ada mandal cafe...valla iyi bişey mi dedi kötü bir şeymi dedi çözemedim...yani onun iç sesini takip ediyorum diye başladı yazıp çizmeye ve ne ilginçtirki şimdiye kadar istikrarlı bir şekilde benim bahtiyar tarafından aranmadım...bunu bir tek ada demişti..aramıcak diye..yani acıki şu ana kadar ada istikrarlıydı ama ne bilim yazarak çizerek karalayarak bakışı bana boş gelmişti ama pekte boş değilmiş gibi görünüyo;(
arada gittim bi kaç amatör falcı dışında son olarak Şebnur Kurana gittim...elimdeki çizgilerden yola çıkarak hayatımla ilgili neler yapmam gerketiğini söyleyerek cidden bana yaşam koçluğu yaptı...şimdi tavsiyelerine uymaya çalışıyorum...ve 6 ayda bir gelinmesi gerektiğini söyleyerek temmuzda gitmeyi planlıyorum...

Benim durumum bu...ada ve amatörlerden bi kaçı hariç hepsi aşk ve iş yaşantımla ilgili aynı şeyi söylediler...paralellik vardı...baktırmanın etkisiylemi tarihler atıyo yoksa bu bir Tanrı sınavımı bilmiyorum ama bir an önce içsel dengemi kendi kaderimi bulmak isityorum...sevigyle kalın....ha son şirinevlerde su kahve falı bakan bir ünlülerin falcısı varmış...gitcektim son anda vazgeçtim...onunda başarılı oldunu duydum...benden bu kadar....

Hani şu arayınca gelen ayhan vardı ya ısrarla arıyorum tarıyorum yok yok ulaşamıyorum adama
yakın zamanda baktıran var mı?

MERHABA GÖZTEPEDEKİ ŞÜKRİYE HANIMIN TELEOFNUNU MAIL ATABILIRMISINIZ. burcuyil24@hotmail.com

sevgili maslov ve ciltirik,

özel mesaj ile bana fatma hanım hakkında soru sormuşsunuz. mesaj hakkım olmadığı için burdan cevaplayayım dedim..

öncelikle ciltirik senin sorunla başlayayım, daha önceki sayfalarda açık olarak adresini paylaşmıştım, bir kaç sayfa öncelere bakarsan açık adrese ulaşabilirsin.

maslov senin sorularına gelince, inan ben de bir defa gittim o yüzden kendisiyle ilgili çok fazla bir bilgim yok, ama hayır kesinlikle korkulucak biri değil, gayet temizdi kılık kıyafeti. zaten evde yalnız olmuyorsun pek çok kişi gelmiş oluyor epey sıra bekliyorsun. kadının 2 tane yardımcısı var. fatma hanım açık saçlı bir bayan fakat evdeki yardımcıları kapalı. bir apartman dairesinin giriş katında oturuyor. evi de odası da temiz düzgün. sadece korkutucu olan evine ulaşmaya çalışırken geçmek zorunda olduğun daracık bir ara var iki bina arasında orası.. onun dışında korkulacak bir şey yok bence. daha önce de dediğim gibi yanımdaki arkadaşım ona peki talep edersek kısmet duası vs yazabilir misiniz dediğinde sizin ihtiyacınız yok, ben gerçekten müşkül durumda olan hiçbir işi rastgitmeyen insanlara yapıyorum bunu dedi. bu da diğer sorunun cevabı sanırım. bir de kaç para vermek lazım demişsin, 10 liraya yıldızname bakıyor. biz 10 lira verdik çıktık. ama senin taleplerin olursa nasıl bir tarife uygular bilmiyorum. bize kısmet duası yapmayı kabul etmemişti çünkü, yoksa söylerdim bizden şu kadar aldı diye, senin için de fikir olmuş olurdu. bir de bana fatma hanımı tavsiye eden arkadaşımdan duyduguma göre babasından el almış diyorlar. yani babasının da spiritual güçleri varmış sanırım. hiçte anlamam bu el almak el vermek nedir ne değildir.

dediğim gibi ben de sadece bir defa gittim, yazdıklarım tamamen gözlemlerimden ve hissettiklerimden ibaret. siz gidince tam aksini de düşünebilirsiniz bilmiyorum.

yarın akşam yapacagınız yorumları merakla bekliyorum. umarım herşey dilediğinizce olur.

eyüpteki teyze var işte,ben de gtmeyi düşünüyorum,yıldızname bakıyomuş ama ben anlamadım tam olarak eyüp mü gaziosmanpaşa mı?

canım son kararın nedir? sen gidecekmisin? gidersen deneyimlerini paylaşırmısın?bende gitmeyi düşünmeye başladım da

çok çok tesekkurler.gıtmeye nıyetliyım bı aksılık olmazsa ve eger gıdersem sızlerı de bılgılendırecegım

Kızlarrr kızlarrr daha önce de 65788099 kez sormuştum ama sorayım yine, Melekler Kahvesi Eren nasıl sizce? Ben bi kez gittim çok şey bildi gelecek kısmı hala beklemede? Melekler Kahvesi'nin sitesinden okudum çok memnun olanlar da var.. Dedikleri çıktı filan diyen var mı?

ya kızlar herkes telefon numarasını vs ıstemıs eyuptekının ama bende bılmıyorum sanırım olay anlasılmamıs.ben bu kadının adını okuldan bı arkadasımdan duymustum ama kızı sadece bı kere gordum ılk defa orda gordum fal muhabbetı acılınca soylemıstı.ınanın kızın adını bıle hatırlamıyorum adını fln hatırlasam faceten bulucam kızı ama yok bı turlu aklıma gelmıyo.bende o yuzden bu foruma yazım dedım belkı tanıyan vardır dıye.ama kafam karıstı bı kac ısım cıktı ortaya.kızın bana dedıgıne gore pıer lotıye yakın bı yerdeymıs eyupmu gazıosmanpasamı bılmıyorum oraları.ve evet kız cok cok memnundu bana demıstıkı ıstanbuldakı butun falcıları dolastım bu kadın gıbısını gormedım.ayrıca 20 30 tl gıbı bıseye bakıodu ve tek basına senınle gorusmek ıstıyodu bu anlattıgım krıterlere gore tanıyan eden varmı acaba

ayrıca soylemeyı unuttum kızlar bahsettıgım kadın once telefonda senle konusuyomus eger sesını beyenırse cagırıyomus yoksa kabul etmıyomus bıde yaklasık 1.5 saat bakıyomus

Son düzenleme:
ayrıca soylemeyı unuttum kızlar bahsettıgım kadın once telefonda senle konusuyomus eger sesını beyenırse cagırıyomus yoksa kabul etmıyomus bıde yaklasık 1.5 saat bakıyomus

allah allah muzık yapımcısı gıbı sese gore muamele.saka bıyana merak ettım ben de

sorma bende cok merak ettım yanı sole sese bakıyomus elektrıgının uyması gerekıyomus o kısıyle yoksa verım alamıyomus sen yrn mı gtcn

tabı anladım.esprıydı benımkı.vardır bı bıldığı tabh.ben yarın gopa gıdıyorum ınş. Ama ben fatma hanıma gıdıcem.senın dedıgın ruken hanım sanırım ve onun ızıne ulasılamıyo

Merhaba Kızlar ,

Eyüpteki Fatma hanım,kapalı değil açık french manikürlü takma kirpikli bir hanım ,görünce şaşırmayın

kendisi normalde suadiye civarında oturuyor,oradaki evi sadece bakım için kullanıyor ,

bakım yaptığı yer eyüp sultandan pier lotiye geçerken ,aralardan geçilen bir ev ,tüm eyüp bilir kendisini ....

babası eyüp merkez camiinin eski imamı ,3 harflilerden korkanla gitmesin çok kuvvetli bir hoca değildir ama basit anlamda iyi gelir .....

Falcı gibi düşünmeyin sorduğunuz konuya odaklanır ,cevap verir.

Birde oda paragözdür ,kurşun tuz ,muska gibi şeyler önerir.Direkt fiyat verir ......

Sevgiler

Ben sizin buraya geliş amacınızı çözemedim. Misyonerlik için mi buraya geldiniz? Belirli bir dini veya öğretiyi mi yaymak istiyorsunuz kadınlar klübünün fal sayfasında? Hem hocalara gitmekten büyüye inanmaktan bahsediyorsunuz ve bu konuda eleştirildiğiniz zaman istediğime inanırım kimseyi ilgilendirmez diyorsunuz hemde fal baktıranlara aciz demekten geri kalmıyorsunuz. Sanırım kendi içinizde baya çelişki yaşıyorsunuz. İnsanları eleştirmeyi ve hakaret etmeyi seviyorsunuz ama bu yaklaşımınız yüzünden karşınızdakilerden benzer seviyede geri dönüşler alınca sinirleniyor ve hırçınlaşıyorsunuz. Bende büyüye inanmam. Bunu söylemem insanları yanlış yönlendirmek mi oluyor? Bence siz büyüden bahsederek insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. İnancınızın nimetlerini bu dünyada göremezsiniz. O ölümden sonrası içindir. Eğer inançların nimetleri bu dünyada görülüyor olsaydı burada ki bir çok kişinin sorunu olan aşk, maddiyat, iş vs gibi durumlarda inançsız bir çok insan ciddi bir bolluk içinde olamazdı. Dünyanın en zengin insanlarının ne kadarı inançsız biliyor musunuz? Yada güzel kadınlarla, yakışıklı erkeklerle gezen bir çok insanın ne kadarı inançlı?

İnanç ile bu dünyada bir şeyler elde etmeye çalışmak ve insanları buna inandırmak gerçek yanlış yönlendirmedir. İnanç size manevi zenginlik verir. Bu manevi zenginliğiniz dünyanın kahrını çekmenize yardım eder. Sonunda, her şey bittiğinde bir gün yargılandığımız zaman gerçekten inanmanın nimetlerini görürüz. Ben Tanrı'nın insanları nasıl yargıladığını bilemem, fakat bu hırçın tavrınızla işinizin hiç kolay olmadığını söyleyebilirim.

Neyse yinede siz bildiğiniz gibi yapın. Fakat burası beşeri bir platform. O yüzden üsluba dikkat etmenin faydası olur. Antipatik insanlar bu tip ortamlarda anında belli olur. Bakın bir çok insan size tepki gösteriyor. Bence biraz dönüp kendinizi sorgulama zamanı.

Son düzenleme:

Bakırköy Didem gittim fena degildi begendim , fakat sebnur kurana gitmissiniz acaba ücreti ne kadar ortalama bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Bugün bi arkadaş aradı dejavuda Nagihan die biri warmış baktıran warmı dedikleri çıkıyormu ??

kızlar eyüpteki Fatma hanıma gittim bugün.araya araya bulduk yerini,civardakiler tanıyor zaten tarif ettiler..
fal bakmadığını belirtmeliyim,yıldızname bakıyor demişlerdi ama ondan da emin değilim,sanırım bu yıldızname değildi..
üzerimde eski büyü olduğunu,ayrıca da su perisi diye bişeye uğradığımı söyledi..çözme fiyatı ikisi için 80 tl..ben şimdilik yaptırmadım,bilemiyorum nasıl desem tam tatmin olmadım sanırım..yine de gitmek isteyenler olursa diye telefon numarasını aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…