İstanbul'da Fal - Falcılar

buldun demek...ben yağmurda dönendm durdum sokaklarda;halimi görseniz acır mıydınız güler miydiniz bilmem :) birisine de sordum bilemedi,sordum dediğime de bakmayın dönenip durmalarım adamın dikkatini çekti de o sordu birini mi aıyosunuz diye,yoksa utanıp da soramazdım ben kimsye,bikere apartman adı bilmiyorum,telefon yok,ne akla hizmet gittysem :) mutlaka bilen vardır diye düşündüm ama bulamadım.pier lotiye çok yakn di mi yeri?nasıl buldun helal valla,bi arkadaş daha bahsetmiş pek tavsiye etmemiş.neye bakarak karar vedi su perisine,büyüye?

Alara83 bu şirinevlerde su kahve falı bakan bir ünlülerin falcısı kım?bilgi verırmısın

selamlar ben bugün bakırköye gitmiştim yine rahat duramadım bakırköy laf cafeye gittim canan hanıma

eski sevgilimin burcunu annesinin hastalığını yaşadıklarımızı felan bildi:) hatta onun hayatında biri olduğunu şuanda çok mutlu olduklarını da bildi ve ailesine dahi söylediğini felanda bildi sağolsun:)

ama 2ay sonra pişmanlıklar içinde bana dönceğini söyledi nedense bu bana pek tutarlı gelmiyor ben inatla dönmez dedim o da inatla sana kesin dönüşü var dedi iskambil açılışı ve tarot açılışı yaptı ordanda bana kesin dönceğini söyledi ben hayır diyorum dönmez istemiyorum diyorum o döncek diyorum diye ısrar etti hahhaa:)bakalım hangimizin hissi doğru çıkck. dönerse çikolata alıp gelceksin dedi:)))

ama benim gidişim o bana dönsün diye değil hayatıma yeni biri girecek mi yakınlarda bişey var mı diye gitmiştim sıkıntıdan:) çıkarsa sizleri bilgilendiririm

selam arkadaslar,
bende gittim bazi falcilara ama simdiye kadar iste budur diyebilecegim biri olmadi..bazen deneyimlerimi yaziyorum..hani su 2 sene önce baktirdigim birizide buldum 6 ay önce falan yine bu siteden simdiye kadar 2 defa gittim kendisinie sadece ufak tefek seyler cikiyor oda ehh iste ama bu kadin 2 sene önce 2010 da bana ilk baktiginda herseyi öyle bilmistiki töbeestagfirullah gelecek icin bile söyledigi bazi seyler birebir olmustu...simdi ise fos bunlar hastalaniyorlarmi nedir bilgilerini kaybediyorlar galiba,,simdide Nile gitmeyi düsünüyorum..birde eger biri teliini burdan yazarsa göztepedeki kadina...neyse Nil nasil acaba iyimi dedikleri tutuyormu..eski gidenler ne düsünüyorsunuz acaba?? yazarsaniz sevinirim

Göztepe deki neval'i soruyorsan var bende telefonu. özele e-mailini gönderebilirsen verebilirim telefonunu

sagol canim ama mail adresimin sifresini hatirlayamamiyorumki yeni bir mail adresi acim diyorum bir türlü zamanim olmuyor veya üseniyorum buraya noyu yazsan olmazmi?

Çıkan fal haberi mi ? öngörü mü diyeyim bilemedim.
Sanırım 2 yıla yaklaşık bi süre önce elanit'e fal baktırmıştım.
Bana bu işyerinden çıkamayacağımı , istifa edeceğimi ama kabul edilmeyeceğini,maaş artışı olacağını söylemişti.
Başka bi işyeri yok , kendi işini açacaksın demişti ..
2 yıl gibi bi zaman vermişti ..
O şirkette 2 yıl daha demek ölüm gibi bişiydi ..
Ki iş konusunda tutturan kimse olmadı ..
İstifa ettim , kabul olmadı, hatta maaş artışım oldu .. Tecrübem ve lisanslarıma rağmen görüşmelerimin verimli geçmesine rağmen yeni bi iş olmadı.
1 yıl 10 ay daha çalıştım o şirkette , 31 ocakta iflas dolayısıyla ayrıldım ve kendi işimin başına geçtim.
Elanitin dediği mi oldu ? Öngörüsü mü çıktı bişi diyemem :)
Ama iş konusunda en tutarlı olan hatta tek tutarlı olan oydu.

2 ayı geçiktir fal baktırmıyorum. Rahatım .. RAhat derken hayatım güllük gülüstanlık değil hatta oldukça kötü ama fala sarılmıyorum eskisi gibi , belki haftaya baktırırım , belki baktırmam :)
yazayım dedim ..
Sağlıcakla kalın ..

Minik ,işin hayırlı uğurlu olsun.

Elanit'in sana bu dediğini çok net hatırlıyorum. hatta o dönemde elmira bilememişti iş olayını falan da demissin. Bu forumda 4360 sayfayı okuduğum için gözlerim bitti artık(

bu arada bana e-mailini özelden msj atarsan sana sormak istediğim bikaç konu var.

tamam canım yolluyorum ..
Evet elanitçik tutarlı yorum yapmış..
sağolasın bereketi bol olan bi iş olur umarım

arkadaslar bugün bütün gün bunalim takildim hic bisey yapmadim ve hep koltukta yattim ne bicim bir gündü üstümde sanki bir sey varmis gibi elim kolum kalkmiyordu..birileri nazarmi ediyor biseymi yapiyor anlamiyorumki. Allah iyilerin yaninda olsun insallah kötülerede firsat vermesin. icimden gecti dertlesim dedim hadi herkese iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…