kızlar eyüpteki Fatma hanıma gittim bugün.araya araya bulduk yerini,civardakiler tanıyor zaten tarif ettiler..
fal bakmadığını belirtmeliyim,yıldızname bakıyor demişlerdi ama ondan da emin değilim,sanırım bu yıldızname değildi..
üzerimde eski büyü olduğunu,ayrıca da su perisi diye bişeye uğradığımı söyledi..çözme fiyatı ikisi için 80 tl..ben şimdilik yaptırmadım,bilemiyorum nasıl desem tam tatmin olmadım sanırım..yine de gitmek isteyenler olursa diye telefon numarasını aldım.
selam arkadaslar,
bende gittim bazi falcilara ama simdiye kadar iste budur diyebilecegim biri olmadi..bazen deneyimlerimi yaziyorum..hani su 2 sene önce baktirdigim birizide buldum 6 ay önce falan yine bu siteden simdiye kadar 2 defa gittim kendisinie sadece ufak tefek seyler cikiyor oda ehh iste ama bu kadin 2 sene önce 2010 da bana ilk baktiginda herseyi öyle bilmistiki töbeestagfirullah gelecek icin bile söyledigi bazi seyler birebir olmustu...simdi ise fos bunlar hastalaniyorlarmi nedir bilgilerini kaybediyorlar galiba,,simdide Nile gitmeyi düsünüyorum..birde eger biri teliini burdan yazarsa göztepedeki kadina...neyse Nil nasil acaba iyimi dedikleri tutuyormu..eski gidenler ne düsünüyorsunuz acaba?? yazarsaniz sevinirim
Göztepe deki neval'i soruyorsan var bende telefonu. özele e-mailini gönderebilirsen verebilirim telefonunu
buraya yazacagima ayri yazmisim ama anlamissindir sana yazdigim diye düsünüyrum canimcim[/QU
buraya telefon yazmak yasak malesef
buraya yazacagima ayri yazmisim ama anlamissindir sana yazdigim diye düsünüyrum canimcim[/QU
buraya telefon yazmak yasak malesef
ama yazanlar cok oluyor
ama yazanlar cok oluyor
yok canım yasak malesef
ama yazanlar cok oluyor
yasak değil.
verdiğin falcı için sakıncası yoksa burda numarasını paylaşabilirsin.
falcıya danışıp paylaşırsan sorun yok , yöneticiler öyle demişti.
yok canım yasak malesef
saglik olsun canim napalim...bende göztepede ki benzin istasyonun yaninda minübüs yoluna yakin oturuyorum gecenlerde biride orda kursun döken bir kadin oldugunu yazmisti onuda alamadim bi mail adresi acamadimki?
Çıkan fal haberi mi ? öngörü mü diyeyim bilemedim.
Sanırım 2 yıla yaklaşık bi süre önce elanit'e fal baktırmıştım.
Bana bu işyerinden çıkamayacağımı , istifa edeceğimi ama kabul edilmeyeceğini,maaş artışı olacağını söylemişti.
Başka bi işyeri yok , kendi işini açacaksın demişti ..
2 yıl gibi bi zaman vermişti ..
O şirkette 2 yıl daha demek ölüm gibi bişiydi ..
Ki iş konusunda tutturan kimse olmadı ..
İstifa ettim , kabul olmadı, hatta maaş artışım oldu .. Tecrübem ve lisanslarıma rağmen görüşmelerimin verimli geçmesine rağmen yeni bi iş olmadı.
1 yıl 10 ay daha çalıştım o şirkette , 31 ocakta iflas dolayısıyla ayrıldım ve kendi işimin başına geçtim.
Elanitin dediği mi oldu ? Öngörüsü mü çıktı bişi diyemem :)
Ama iş konusunda en tutarlı olan hatta tek tutarlı olan oydu.
2 ayı geçiktir fal baktırmıyorum. Rahatım .. RAhat derken hayatım güllük gülüstanlık değil hatta oldukça kötü ama fala sarılmıyorum eskisi gibi , belki haftaya baktırırım , belki baktırmam :)
yazayım dedim ..
Sağlıcakla kalın ..
Minik ,işin hayırlı uğurlu olsun.
Elanit'in sana bu dediğini çok net hatırlıyorum. hatta o dönemde elmira bilememişti iş olayını falan da demissin. Bu forumda 4360 sayfayı okuduğum için gözlerim bitti artık(
bu arada bana e-mailini özelden msj atarsan sana sormak istediğim bikaç konu var.
saglik olsun canim napalim...bende göztepede ki benzin istasyonun yaninda minübüs yoluna yakin oturuyorum gecenlerde biride orda kursun döken bir kadin oldugunu yazmisti onuda alamadim bi mail adresi acamadimki?
Neval tel: 0535 2727934
Neval tel: 0535 2727934
Tesekkürler falmanyagioldum gidim gelim yazarim nasildi diye...iyi gecelerrrr
Tesekkürler falmanyagioldum gidim gelim yazarim nasildi diye...iyi gecelerrrr
rica ederim.
biraz agresiftir yalnız baştan uyarayım:))
yorumlarını bekliyorum