- 27 Ocak 2013
- 2.575
- 1.752
kızlar eyüpteki Fatma hanıma gittim bugün.araya araya bulduk yerini,civardakiler tanıyor zaten tarif ettiler..
fal bakmadığını belirtmeliyim,yıldızname bakıyor demişlerdi ama ondan da emin değilim,sanırım bu yıldızname değildi..
üzerimde eski büyü olduğunu,ayrıca da su perisi diye bişeye uğradığımı söyledi..çözme fiyatı ikisi için 80 tl..ben şimdilik yaptırmadım,bilemiyorum nasıl desem tam tatmin olmadım sanırım..yine de gitmek isteyenler olursa diye telefon numarasını aldım.
buldun demek...ben yağmurda dönendm durdum sokaklarda;halimi görseniz acır mıydınız güler miydiniz bilmem :) birisine de sordum bilemedi,sordum dediğime de bakmayın dönenip durmalarım adamın dikkatini çekti de o sordu birini mi aıyosunuz diye,yoksa utanıp da soramazdım ben kimsye,bikere apartman adı bilmiyorum,telefon yok,ne akla hizmet gittysem :) mutlaka bilen vardır diye düşündüm ama bulamadım.pier lotiye çok yakn di mi yeri?nasıl buldun helal valla,bi arkadaş daha bahsetmiş pek tavsiye etmemiş.neye bakarak karar vedi su perisine,büyüye?