Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu seval daha önce asmin cafede çalışan kişimi bir bilgin varmı? sen nezaman gitmiştin sevale?daha önce aynı sokakta asmin cafede sevale baktırmıştım ama ayrılmış sanırım.bilgin varsa yardımcı olursa sevinirirm.Gitmediğim falcı gitmediğim cafe kalmadı artık istanbulda..
Ama hayatımda bir tek falcı tanıdım 2. kez gittiğim taksim bir istanbul kahvehaneside seval.
Tarot baktırıyorum ona hersey cıktı inanamadım eşim evden gitmişti bilen bilir beni tanır buradakı arkadaslarım ya herseyı bıldı ve her dedıgı cıktı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum ben hayatımda bu kadar memnun kalmamıstım.
Ve o kadar güleryüzlü ki insana huzur veriyor.
Kesinlikle diger falcılar gibi atıp tutma söz konusu degil. kahve falıda baktırdım 10 üzerinden 9 veriyorum gidip deneyin derim.
artık taksimde gıtmedıgım kafe kalmamıstı. heryerı denedım ama hepsi genel olarak atıp tutuyor. seval öyle değil. Sordugun merak ettıgn sorulara yogunlasıyor. Olayı görüyor resmen. Kesinlikle deneyin. ben tekrar gidecegim. opuyorumnanaktan
ayrıca gidipte huzur dolduğunuz falcı iyi olmayabilir,sizi kendine bağlamak için hoş şeyler anlatırlar, dikkat edin. benim dediğim abla nın falının etkisinden 2 gün kurtulamadım, resmen bana hastasın ama bilmiyosun, ameliyat olcaksın ama bu hastalıkla ilgili dğl, taşıncaksın hemde başka şehre, batcaksın (işinle ilgili) avukatlar dosya numaraları hapis çek senet icralar, hiç hayırlı olmayan ortaklığın var,başına bela olcak, sevgilinden ayrılcaksın (8 yıldır birlikteydik ve o zaman çok mutluydukk), daha neler neler.. bence gerçek falcı istenileni dğl gördüğünü söyleyendir.
pelinnn85 yukarıda anlattım. Korkma hiçbir dediği çıkmıyor :)) O sadece şu ana ve geçmişe çalışıyor. :)
kımın dedıgı cıkmıyor??
bütün yazdıklarınızı okuyamadım ama 2 sene önce çanakkalede mualla diye bi abla bakmıştı bana ve bu 2 yıl içinde yaşycağım herşeyi (hatta hadi canım saçmalama) dediğim herşeyibana tek tek saymıştı. hayatım gerçekten tersine döndü resmen ama bildi, 1 saat falanbaktı hemde. onu tanıyan var mı?
canım onun telını bılıyorsan yazarmısın ozelden veya emaıl adresımı versem atarmısın
yazz12 ben diyorumki kadın istanbulda değil ona duyan varmı? ne dediyse tek tek çıktı..
YAZZ sen rahşana baktırmıstın dımı..dedıklerı cıktımı cnm sana
bırde sen MULLA YA gittinmi?