Mazarine Hocam zaten tüm yazılarınızı okumuştum.Gideceğim vardı oraya ama buradan da sizin verdiğiniz bilgileri görünce gerçekten merak ettim, gittim. Bazı şeylere inanmak istemedim hala yüreğim çok ağır en sancılı dönemlerimdeyim.Bugün Kadir Gecesi umarım hepimizin duaları kabul olur. Sevgiler..
SABREDECEKSEN BEKLEYECEKSEN BASKA YOLU YOKTUR.
Bunu bana deger verdıgım aslen OZBEK asıllı olan ama sımdılerde Cek Cumhuryetınde Atom Arastırmaları Enstıtusunde danısman olarak calısan ve yıllar once Londra da yuksek lısansımı yaparken tanıstıgım dostum Isfah soylemıstı.
suna butun kalbınle ınan kı bugun bulundugum konum ve LIDER bana sadece fallarda soylenenlerle gerı donmedı cektıgım zıkır tesbıhlerının okudugum ozellıkle belırlı konularda okudugum belırlı surelerın sayısını ben bıle unuttum 6 yılda. Yuce Rabbım gonulden ısteyıp dua edene yuregı temız olana mutlaka verıyor soyle bır deyım vardır Avrupa toplumlarında onlar derkı TANRININ DEGIRMENI SADECE SABIRLA CALISIR AMA HER ZAMAN EN IYI UNU O SABIRLA CALISAN AGIR DEGIRMEN OGUTUR. Bekleyeceksın canım benım acıtacak senı bu bekleme canını yakacak bogazında dugumler olusacak ıcın de atesler yanacak ama sabredeceksın bır de bır sey daha var SANA YAPILANI ASLA UNUTMA CUNKU UNUTMAK AFFETMEKTIR . SANA YAPILAN SANA YAPILDIGI ZAMAN NE KADAR CANINI ACITIRSA ACITSIN SENIN CANINI YAKANDAN ALACAGIN KARSILIGI HER ZAMAN ERTELE ERTELEKI HAZIR OL SANA YAPILANI ODETMEYE. ASLA UNUTMA ASLA AFFETME SADECE ERTELE SADECE INAN KI O DEGIRMEN O ZAMAN SENIN LEHINE CALISACAK.
cunku gecmıs kul degıldır boyle soyleyenlere de ınan ma onları kol gucu kalp gucu yetmedıgı ıcın boyle konusurlar bosvercı olurlar adam sendecı olurlar gecmıs asla unutulmaz canım sen ben hepımız koskaca dunya evren gecmıs olmadan bırer varlık degılız.
Tıpkı sevgılı SEZEN AKSU nun sarkısında oldugu gıbı
EYyUB SABIR ILE VARDI MISIR a
Yuce Rabbim sana Hz. Eyyub sabrı versın.