Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar viversumda garip ismi olan bi bayana baktım,öyle çok bişey bilmedi ama konuşma tarzı hoşuma gitti,başından atmadı ilgilendi,büyük atmadı
canım ben emine yi 5 senedir tanırım hemem hemen her ay gıderım,genelde geçmişi ve gelecegı cok ıyı bılır ,ilk zamanlarda her zaman harfı harfıne tarıhlerı cıkardı ama artık bazen belkıde benı cok ıyı bıldıgı ıcın yanıldıgı oluyor gelecekle ılgılı zaman verırken...ama en ıyısı odur ben hep dedım bu forumda gıdeceksenız emıne ye gıdın dıye kaçkez ama duyan olmadı sanırım..
bu arada KONTESA nın MULLA sına gittim 3 kez hnuz özelden mesaj atamıyorum bana tarıhler verdı inşallah olur KONTESA ..zamanları tutuyormu dedıklerı gercekten de cıkıyormu mullanın bu arada başka baktıranınız varmı mullaya ve dedıklerı olmuş olan...
ben mullaya gitmeyi düşünüyorum ama sordum da hatta burda. pek giden olmamış. sen nasıl buldun mullayı? yani şimdi ve geçmişi biliyor mu? ilgili bakıyor mu?
kızlar viversumda garip ismi olan bi bayana baktırdm,öyle çok bişey bilmedi ama konuşma tarzı hoşuma gitti,başından atmadı ilgilendi,büyük atmadı
muulayı begendım geçmi tahlili kısa ve öz vede doru, gelecekle ilgili konusuyor şu şu olucak diyor net konusuyor.. ama genlde ben etkılendım..çıkarmı bılmem ama uzun vade soyledıklerı ,1 tanesi kısa cıkarsa yazarım..
bayramda falcılar çalışıyorlarmı ki??
çalışıyorlar canım en azından taksimdekiler çalışıyordu symbolde faceden açıklama yapmış bayramın ilk günü bir tek taksim şubemiz açık diye ama diğerleride çalışıyordur.
merhaba kizlarrrr,
bayadir yazamadim....öncelikle hepinizin bayrami mübarek olsun :) tüm sevdiklerinizle güzel bir bayram gecirmeniz dileklerimle...
kizlar bisey sorucam...tarot falinin kaderi degistirdigi dogrumu ?bilen varmi?
Senin de bayramın mübarek olsun canım. opuyorumnanaktan
Ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere.
Alt tarafı kart.
Mantıklı bulmuyorum kaderi değiştirir olayını.
Neye inanırsan o olur.
bütün yazdıklarınızı okuyamadım ama 2 sene önce çanakkalede mualla diye bi abla bakmıştı bana ve bu 2 yıl içinde yaşycağım herşeyi (hatta hadi canım saçmalama) dediğim herşeyibana tek tek saymıştı. hayatım gerçekten tersine döndü resmen ama bildi, 1 saat falanbaktı hemde. onu tanıyan var mı?