İstanbul'da Fal - Falcılar

Astrocenter sitesinde çook kişiye baktırdım ben hep dediğim şey o sitede Umay Akay ve Mira Dalya'yı arayın. Gidişatı en iyi bilenler olan.

Fırtına gibiymişsin kanka, en süper falcıları teker teker buluyorsunEn Büyük TÜRKİYEBunun numarasını alabilir miyim?

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Bende numarasını alabilirmiyim,semt olarak hangi ilçede kendisi

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Rica etsem bu kişinin numarasını alabilir miyim ben de :)
İnstagramı falan varsa da olur.

Kızlar bu ay sıkıştım sizce Umay’a değer mi birde başka öneriniz var mı moralim çok bozuk
Merhaba Deniz,seninle özelden mesajlaşmıştım geöen gün hatırladın mı bilmiyorum :) Yorumunu okudumda ben instagramdan reklam olarak karşıma çıkan birine baktırdım. Bana söylediği şeylerden bir tanesi gerçekleşti. Diğer söyledikleri için ise zaman var o yüzden başka bir şey diyemiyorum. Ben 800’e genel su falı baktırdım. Tarot katina falan daha uygun fiyat olarak da ben o kişiye ilk kez baktırdım.

Merhaba arkadaşlar şu konuya gelmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki bilmiyorum belki eskilerden beni tanıyan var mıdır kaldı mı bilemiyorum çok fazla okuyamadım. Şurada belki adı geçen herkese baktırmışımdır. Safiye Burçin Kamer bunların ikisi aynı mı bende bilmiyorum ama ikisine ayrı ayrı baktırdım ilk önce Burçin diye biri vardı sonra Kamer çıktı. Havin Zeynep Kör Melahat Suna Mira Arzu Hande Cemile Neslihan Birsen Ay daha yüzlercesi isimlerini bile unutmuşum. Bunlar konuda çok sık ismi geçenlerdi. Kimse ruhsal olarak bu kadar sıkıntıya girmese buralara girmez biliyorum o kadar iyi anlıyorum ki, ama en azından çok baktıran varsa bu yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum paranızı da mentalinize de bunu yapmayın çünkü hepsi düzenbazın teki, hadi çok çok iyi olanın belki bir iki ufak bişeyi tutmuştur ama o kadar şurda ismi geçenlerin çoğunun dediği tek bişey dahi olmadı o da ben mesela örnek olarak söylüyorum Zeynep e mesela 1 kez baktirmadim belki 10 kez baktırdım böyle düşünün hepsine en az 3-4 kez. Ama hepsi fos bir iki dediği çıkan olmuştur ama sadece o kadar o da önemsiz detaylar. Umarım birine bile fikir olabilmişimdir. Allah hepimizin yardımcısı olsun Derdi olan herkese de Allah derman versin

Back