Mazarine Hocam zaten tüm yazılarınızı okumuştum.Gideceğim vardı oraya ama buradan da sizin verdiğiniz bilgileri görünce gerçekten merak ettim, gittim. Bazı şeylere inanmak istemedim hala yüreğim çok ağır en sancılı dönemlerimdeyim.Bugün Kadir Gecesi umarım hepimizin duaları kabul olur. Sevgiler..
Arkadaşlar 3- 4 sene evvel Pendik Belediyesi civarında Nurdoğan Özel diye bir medyum vardı ona giden şu an nerede çalıştığını bilen var mı medyum astroloji merkezi mi ne o adda bir yeri vardı cafe değildi yani ve iyiydi. Ona giden onu duyan var mı?
Mazarine Hocam zaten tüm yazılarınızı okumuştum.Gideceğim vardı oraya ama buradan da sizin verdiğiniz bilgileri görünce gerçekten merak ettim, gittim. Bazı şeylere inanmak istemedim hala yüreğim çok ağır en sancılı dönemlerimdeyim.Bugün Kadir Gecesi umarım hepimizin duaları kabul olur. Sevgiler..
Ve hep EZBERBOZAN ol ama hep. ben ogrencılerıme yırtık pantolonlarla ders de verdım onlarla gıdıp sosyal davranıslarını ızlemek amacıyla publarda yıkılıncaya kadar ıctım de bana saygısızlık yapanları dısıplıne de gonderdım lacılerımı gıyıp korıdorlarda yuksek topuklu ayakkabılarımla da dolastım LIDER ı her hatırladıgımdave her salya sumuk agladıgımda her ne kadar waterproof oldugu soylensede olmayan rımellerım gozlerıme ve kırpıklerıme sankı ucuncu sınıf bır hayatkadınının gıbı bulasmıs halde Ogretım Gorevlılerı Komıtesıne de gırdım . Baltık ulkerınden okumak ıcın bınbır zorlukla Batı Avrupa ya gelmıs cafelerde restaurantlarda calısan ve bırcok erkegın tek bır gecelık bıle olsa altına almak ıstedıgı guzel ve temız Cek Rus Lıtvanyalı Letonyalı kızları evıme alıp da korudum ve alt katımda kı komsularım hıc abartmıyorum paket paket toz esrar satarken benım sankı hıcbırsey olmamıs hıcbırseyı gormrmıs duymamıs bılmemıs gıbı davrandıgım evlerde de kaldım. hep herkesın cesaret edemedıgımı yap ISTANBUL ATATURK HAVALIMANIN DA Aır Canada nın bulundugu cıkıs kapısına yonelmeden once ev ahalısıyle son kucaklasmada annem kulagıma GITME BIZI KAHRTEME dıye fısıldadıgında ben SEN BU HIKAYENIN BITMEDIGINI BILIYORDUN BEN SON SAYFALARI YAZMAYA GIDIYORUM DEDIM usulca tabıı kı amacım kesınlıkle onları uzmek degıl ama bunları sana kosullar ne olusa olsun her zaman guclu olman gerektıgı ıcın yazıyorum.
Vede bır ele ıhtıyacın olursa hıc cekınmeden yaz. Aklına ne gelıyorsa yaz.Ben sana gecenın karanlıgında karanlık yoldakı dost olurum. Cunku sımdı senın sankı karanlık gecede sankı zıfırı karanlık bır yoldaymıssın gıbı hıssettıgını bılıyorum cunku ben de o karanlık yolda yurudum bır zamanlar.
arkadaşlar,burası bir fal formu...unutana tekrar hatırlatmak istedim....
kızlaaaar 2 aydır bekliyorum sonunda şu tekirdağda ki devlet büyüklerinin bile gittiği motor ayşe yi evinde bulduk.. ve bugün tekirdağa gidiyorum.. valla bugün kadir gecesi mi neymiş ama napalım artık... ;( neyse artık akşama gelince yazıcam söylediklerini ya da ne kadar bildiğini..... gürşrüüüzzz :)
merhaba;
belki bulmuşsundur ama ben daha yeni gördüm burada sorduğunu; kendisine tavsiye üzerine gecen c.tesi gittim ; yeri pendikte zannediyorum aynı yer ; kartını aldım eğer sana gerekli ise özelden vereyim adresi....bu arada sana söyledikleri cıkmış mıydı?
kızlar taksimde monami cafeyi öneriyorum bende
ritaya gidip gitmemek konusunda kafam karıştı yazılanları okuyunca:)
monami cafede kimi öneriyorsunuz?
orda sarı saçlı bir bayana baktırmıştım şuan ismini hatırlayamıyorum ama hiç iyi diildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?