arkadaşlar merhaba. tecrübelerinizden faydalanmak iyi bir falcı bulabilmek için okuyordum bu sayfayı sonra dayanamadım üye oldum. ben de sizlerle gittiğim falcıları paylaşacağım çok fazla sahtekara da param gitti, arada iyi olanlar da çıktı. (nadir)
ilk önce dejavu cafeden başlıyayım. orda duygudan çok söz ederler ben ona gitmedim yiğite neşeye ve melek ablaya gittim. neşe abla çok iyidir epey anlatır senin içini döker nerdeyse o kadar sen gibi anlar derdini anlatır. onunla ilgili şöyle şöyle demişti ve olmustu diyebileceğim bir şey gelmiyor aklıma. burda gördüğüm şu siz kesin olarak gelecekten bir şey versin istiyorsunuz fakat bu mümkün değil. ancak sizin dışınızda gelişen olayları sizin içinde olup da göremediklerinizi hakkınızda düşünülenleri söyleyebilirler. aksini beklemek gelecekten bir şeyler bilebilmek için gitmek çok yanlış kendinizi kandırırsınız çunku. falları araç gibi görmek gerek. sna şu an olan ve bilmediğini söyler sen de yolunu ona göre çizebilirsin. ama olacak dediği şeyi olacak diye beklemeyin. ben de bunu yapıyorum insanın aklında kalıyor cunku bir şekilde ve bekliyor verilen olayı ya da günü. ama yok. gerçekleşmiyor. dejavuda yiğit. yiğit isim verir arkadaşlar. ilk gittiğimde feci etkilenmiştim. hoşlandıgım cocugun iki isminin oldugunu söylemişti yok demiştim aklıma gelmemişti cunku sonra cocugun iki ismini de söyleyince çok şaşırmıştım. ama bu kadar. onun olayı bu. aklından geçen kişinin ismini söyler. ya da hayatından birinin ismini söyler ve öylesine etkilenirsin ki bundan diğer söyledikleri de sanki doğruymuş, olacakmış gibi gelir. yiğite gitmek isteyen varsa bence düşünsün bir daha, paranıza yazık. tavsiye üzerine gitmek de zaten falcıya esasen çok yanlış, çunku enerjiler uymayabiliyor o zaman da boşa zaman kaybı ve boş umutlar.. neşe abla çok tatlıydı iyi olumlu bir insandı ben sevmiştim isminde şu şu olan kişiden haber gelecek demişti gelmişti bak kaydirigubbakcemile3 küçük küçük şeyler işte. iş yaşamımla ve sevgilim olacak kişiyle de ilgili şeyler söylemişti ama zamanı var sanırım. dejavu böyle.
geçelim. symbolde serkana baktırmıştım levente bir de. dipnot geçmek istiyorum ben fala bu kadar sardıgım zamanlarda birine aşıktım ve onda da bana karsı bir şeyler hissettiğini düşünüyordum bu sebeple falcıların dedikleri bu olaylar etrafında şekillendi normal olarak. symbolde de aradıgımı bulamadım. ikisi de salladılar hep. hep müthiş şeyler söylüyorlardı? fos.
tasulaya gelirsek ondan da etkilenmiştim ilk gidişimde fakat o da fos. hep sallamada. o aşık oldugum adamla evleneceğimi söyleyenlerden. tutmadı hiç bi dediği
ya kötüler çok da şimdi aklıma gelenler bunlar. biraz iyilere geçelim.
melekler kahvesi ahmet ve zeynep. ahmet sohbeti çok iyi bir arkadaş. hala her gittiğimde sohbet ederiz. o bahsettiğim süreçte bana olmıyacağını söyleyen ilk kişidir. ve bana: eğer o adamla olacağını söyleyen olursa inanma demişti. ben yine de baskalarına inandım ve yenildim. ahmete hep içinizi dökmek hem yolun gidişatını görmek ve baska fırsatları da anlamak için gidebilirsiniz şimdi askerde. zeynep kısa süreli olacaklardan bahseder ve tutar. ben artık zeynepe gidiyorum tabii birilerini daha ekliyorum. sirkülasyon oluştu aynı insanlara gitmeye basladım
meleklerde selda iyi değil sallıyor hep. can da iyi arkadasıma dedikleri çıkmıs.
bu seyhan abladan bahsediyosunuz acaba o taksimde pen cafedeki mi? o çok tatlıydı ve sallamıyordu. böyle yaparsan böyle olur böyle yaparsan da böyle diyordu. yerime seçim yapmıyordu bana seçenekleri sunuyordu. ona tekrar gitmek isterim ama taksimde 12,5tu şimdi 20ye bakıyormus. gitmem.
haa kadınlar kahvesi. dilek! çok fazla giden olmuş. bi nane bildiği yok iki dakika bakıyor ve hep yalan. orda barış da aynı şekilde. yani ben bunu anlayamıyorum. sana fala geliyorsa birileri mutsuz ve aydınlıgı seçemez hale gelmiş demek ki. seni şifa diye görmüyor ama belki şifasını bulmaya vesile olursun. bunu düşünmüyorlar. varsa yoksa ne kadar kısa sürede çok fala bakarım. ve paramı alırım. çok yazık.
geleyim iyiye beşiktaşta burç cafede mehmet. çok severim. dert ortağıdır. ruhunu sıkıntını sebebini gözünün önüne koyar rahat görmen için. ve sen kendinde görmediğini bulamadıgını anlarsın. baskalarından ne beklediğini anlarsın. kilit sorular sorar sen ordan yolunu görebilirsin. aylar sonrasında dediği çıkmıstı. (ona ilk gittiğimde yukardaki hayalkırıklığımla ilgili olumsuz konusmustu ve ben ondan nefret etmiştim. E harfi olacak hayatında demişti oldu cidden, ama olmadı yani. o geleni sevemedim) mehmet bir de ikili ilişkiler açısından bakarsak karsı tarafı da size anlattıgı için kimle muhattap oldugunuzu daha iyi anlıyorsunuz.
benim gittiğim ve gelecekle ilgili konusup da tutturan gönül abla vardı. kadınlar kahvesinin moda şubesinde. şimdi gitmiş. çok fazla aşk mevzularından bahsetmek istemiyorum ama o konuda bildi olacağı birebir. ya da belki de tevafuktu kim bilir.
şimdi ben ara ara mehmete ara ara zeynep'e ve son zamanlarda da kadıköyde barko cafede şehriban ablaya gidiyorum. sıcak insanlar ve para peşinde olmadıklarını hissettiriyorlar. o yuzden siz de o faldan mutlu ayrılıyorsunuz. içiniz hafiflemiş ayrılıyorsunuz. epey uzattım kızlar kusurumabakmayın. valla o kadar zaman birikmiş bi döktüm içimi iyi oldu opuyorumnanaktan