Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bilgileri,fal baktırdığınızda nasıl bakıyor diye fikriniz olsun diye yazdım kızlar.Yani neleri ne kadar bilebiliyor diye olumunekankayizsmile
banada özelden yazabilirmisin iletisim bilgilerini! yeni üye oldugum icin ben yazamiyorum
tesekkürler
Arkadaşlar falcılara genelde 3 harflilerin fısıldadıgını biliyoruz. Ancak lütfen onların yalan söyleyebileceklerini ve gelecegi bilemediklerini unutmayalım. Bilselerdi Hz. Süleymanın ölümünü bilirlerdi (isteyen Kuran'dan bu konuyla ilgili kıssayı okuyabilirler)
Kısacası güzel seyler duymak ümidi ile gidiyoruz ancak söylediklerini çokda takıntı haline getirmeyelim.
Arkadaşlar falcılara genelde 3 harflilerin fısıldadıgını biliyoruz. Ancak lütfen onların yalan söyleyebileceklerini ve gelecegi bilemediklerini unutmayalım. Bilselerdi Hz. Süleymanın ölümünü bilirlerdi (isteyen Kuran'dan bu konuyla ilgili kıssayı okuyabilirler)
Kısacası güzel seyler duymak ümidi ile gidiyoruz ancak söylediklerini çokda takıntı haline getirmeyelim.
ayhan'ın numarasını msj atarım özelden ama mazlum bursada yaşıyor, cep numarası kullanmıyor, arkadaşımın arkadaşı ile iletişim kuruyor geleceği zaman. ona organize olup çağırmak lazım 5-6 kişi. ayhan cefde bakmıyor çağırıyorsun nereye çağırırsan oraya geliyor, güvenilir ve çok şeker biridir, kahveye bakıyor, 20 tl.
bunları yazayım da sonra herkes ayrı ayrı soruyor.:kedi:
medyum şamanın facebookta sayfası var.cebi orda yazıyor.taksimde bir türkü cafeyi gündüz işletmesini almış.tam cafenin yerini şuan tam söliyemiycem.bende hep karıştırıyorumda ::) eğer telefon edersen hem ordamı diye teyit edersin hemde cafenin yerini sorarsın.gittikten sonrada yorumlarını beklerimm :)medyum şamana gidenler nerede fal bakıyor acaba? birde kaça bakıyor. hihoyyyt
fiyatı tarot 20 tlmedyum şamanın facebookta sayfası var.cebi orda yazıyor.taksimde bir türkü cafeyi gündüz işletmesini almış.tam cafenin yerini şuan tam söliyemiycem.bende hep karıştırıyorumda ::) eğer telefon edersen hem ordamı diye teyit edersin hemde cafenin yerini sorarsın.gittikten sonrada yorumlarını beklerimm :)
arkadaşlar şimdi birşey dicem,,bu yazıyı okuyunca cok heyacanlandım cunku ben yıllardır Mazlum u arayan biriyım..
mazlum yıllar once benım bır kız arkadsıma fal bakıyor tesaduf eserı. ve kıza kımınle evlenıcegınden tutun adını bıle soyluyor evlenıcegı kımsenın ve daha neler neler
yıllar gecıyor o kız arkadsım o kışıyle tanışıp evlenıyor ve halada evlı
ben mazlumu cok aradım bırara bulur gıbı oldum ızını yıne ulaşamadım istanbulda tum falcıları gezmış bırı olarak SİZE LÜTFEN RİCA EDIYORUM BU KİŞİYE YILLARSONRA ULAŞMAMA YARDIM EDİN..GEREKİRSE ÖZELDEN MESAJ ATIN baktıracak cok arkads var o eskı arkasımda tekrar ıstıyor lütfen gelirse benıde dahıl edın lütfennn bana onun izini telefonunu adresını neyını bılıyorsanız verın yada cok mutlu olurum..