- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
bende tevbe ettim bugun bitmistir fal olayii
Nihayet. vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tevbe ettim bugun bitmistir fal olayii
alevko nasıl yanındaki üç harflisiyle konuştu ya... :1shok:
Gözünün önünde boşlukla mı konuştu yani? :bbo:
evet evet resmen muhabbet ettiler belki numara belki gerçek bilemeyecem
daha önce gittiğim falcılardan da böyle diyor şöyle diyor diyenler vardı ama bu "öyle mi diyorsun, seviyor mu,hmm demek böyle" gibi aptal aptal bir muhabbetin içine girdi ben de orada öyle onu izliyorum yazdı çizdi karaladı bence etkilemek için yapıyor olabilir tabiki ben görmediğim için bilemeyecem ama kendi kendime şu düştüğün hallere bak dedim lanet olsun dedim çıktım o kadar hı bu kadar muhabbet etti de söylediği bir incir çekirdeğini doldurmaz
Numaradır tabi ya. Tvye çıkan bir falcı var ya burda da bahsi geçmişti Anıl diye bir çocuk.
O demişti ki benim üç harflim var diyen yalan söylüyordur. Öyle söylerse, başkasına anlatırsa, eğer gerçekten varsa bile elinden alınırmış. Palavra yani. Etkilemeye çalışmıştır.
ya zaten üç harflisi olsa ailemle ilgili şeyde bu kadar fena toslamazdı olmasa ismi bilmesi ilginç varsa da yoksa da geleceği zaten sallamıştır nitekim söyledikleri çok tutarlı değildi tutanlarınki tesadüfen tutuyor o kadar çok falcıya gidip o kadar değişik senaryolar dinliyoruz ki elbet birisininki tutacak
örneğin benimki için
biri 3 ay içinde evlenecek sürpriz şekilde dedi
biri 3 ay içinde sana yüzük takacak dedi
biri bu çocuk kimseyle evlenemez dedi
biri evlensede boşanır dedi
e biri elbet olacak bilene ben aaa:1shok: çıktı alkisalkisalkis diyecegimi sanıyorsa yanılıyor