Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam! Biraz gec yaziyorum kusura bakmayın. Ben de Seyhan'a gittim. Oyle agzim acik kalmadi ama genel olarak olumlu seyler soyledi. Umarim cikar. Kendimle ilgili cok sey soyledi. Yani gece mesela benim kasilmalarim olur. ellerim ayaklarim boyle yamulurmus gibi olur. Hic rahat uyuyamam. Bu tarz seyleri bildi. Kafamı bosalticakmisim. Kursun falan dokelim dedi. Gelecekle ilgili soylediklerinin 3 ayı var cikarsa soz yazacagim. Opuyorum herkesiŞeniz
ben şamana tarot baktırdım yakın tarıhler soyledı begendım gorecez bakalım cıkacakmı
ayrıca arkadasım da yıldızname baktırdı ıyıymıs taksımde telı facede var
öncelikle herkese merhaba
ben yeni kayıt oldum
bana da mazlumun bilgilerini yazabilirmisiniz acaba
çok acil lütfen
teşekkürler
canım evinde fal bakıyosun dedinde hani güvenilir birimi?bide ne kadar ve neye bakıyorarkadaşlar merhaba sizlere ist/anadolu yakasında evinde fal bakan birinden bahsetmek istiyorum,yaklaşık bir yıl önce tanıştık hemen hemen her ay giderdik arkadaşımla fal baktırmaya son bi kaç aydır bıraktık çünkü söylediği tarihler tutarlı değildi birde son baktırdığımızda saçmaladığını atıp tuttuğunu düşünmüştük ama bugünlerde dedikleri çıktı arkadaşıma olumsuz o kadar çok söylemiştiki bu kadarıda olmaz dediğimiz şeyleri birebir yaşıyor şu günlerde öyle sizi allayıp pullamıyor olumlu olumsuz ne varsa onu söylüyor uzun uzun bakmıyor kesin net konuşuyor ben ve iki arkadaşım daha söylediklerini yaşadık yaşıyoruz tarihlere takılmam sonuca bakarım diyosanız deneyin derim
Ben tel ve ulaşabilme konusunda bilgilerini istemiştim
canım evinde fal bakıyosun dedinde hani güvenilir birimi?bide ne kadar ve neye bakıyor
Ay ilahi canım... Yazılanları oku demiş arkadaş sana... Okumuş olsaydın adamın telinin kimsede olmadığını da öğrenmiş olman gerekirdi!
Hanımlar,Kurtuşta oturan su falı bakan ritanın telefonu bileniniz varmı?
ÇOOOOOOOk ihtiyacım var lütfen.Daha önce gitmiştim her söylediği çıktı